18

Анонимен

преди 1 година

Добре , че дойде малко демократчица та напуснах социалистическия ред1990г. В Германия извадих късмет. Научих се на истински ред, качествено работа / в частна фирма/ , професионални знания на световно ниво.

17

фермер

преди 1 година

До 22. Фалшиви работи най много съм видял в социализма при ПЛАНИРАНОТО НАРОДНО СТОПАНСТВО.Планирано от Комитети Планиране - /успешно закрит от Ф. Димитров 1992г/. В заводите се влизаше с карта и после може да се играят карти, шах, табла. Шофьорите във всяко Министерство картите се играеха от сутринта. В ТКЗС - то се работеше от 10 до към обяд. /после в личното стопанство/

16

32 г, ерген, безрабо

преди 1 година

18, 'Аз съм вложил време, пари и нерви в моето образование' --- аз пък учих 17 г да работя като висшист

15

Фалшиви работещи

преди 1 година

Както пише един гражданин на САЩ дори и в САЩ е препълнено с многобройни работещи който получават дори огромна заплата за да работят на 100% изцяло безмислена работа доходоносна само на циркаджийско несъществуваща основа............Крайно десния нечовешки капитализъм го няма...........Ако се спазваше стриктно правилото "Пари само и единствено срещу резултати" нищо чудно САЩ,Китай да са с числеността на населението на България....Лъжи много и безкрайни а има и Висши Биороботи сравнени с железните

14

Анонимен

преди 1 година

И на запад не е мед и масло.Чужд език, култура, нови проблеми.Братчедите от Лондон и Монреал съжаляват,че са емигрирали, но животът е такъв.Сега нямат и път назад, защото ония колониалисти ще им платят пенсиите само там ,а тук няма да им дадат нищо.

13

Анонимен

преди 1 година

До 15 : колко акъл трябва да имаш да се сетиш че ГЕРБ не е на власт от две години? Едва ли имаш много.

12

ami

преди 1 година

Ами то не може да има социално равенство - не сме социализъм. А и не е редно. Аз съм вложил време, пари и нерви в моето образование, а онези (особено от махалите) са го влагали само на младата си жена. И искат равенство. Няма как. А и да не говорим, че в БГ заради разни измислени НПО-та като БХК и разни партии като ГЕРБ, ДПС, БСП, които са свикнали да им пазаруват гласовете по изборите, ония същите вече знаят, защото им е втълпявано, че имат само права, а не и задължения. *** за обществото.

11

Анонимен

преди 1 година

Ква работа бе, днес е събота.Не почивате ли?

10

До 10

преди 1 година

Не,откраднаха ми парите, затова изнесох акъла си в чужбина.

9

Анонимен

преди 1 година

Путин им провали социалният експеримент с диктатурата, която се гласяха да въведат около ковид.Сега са като мухи без глави.

8

Анонимен

преди 1 година

Има разлика между социалното неравенство в Европа и у нас,и социалното неравенство в отделните страни.Причините са много-липса на качествена работна ръка,на производство,на инвестиции,на достатъчно млади и образовани хора/нашите избягаха в чужбина/,на държавна политика и т.н.

7

Анонимен

преди 1 година

Каквото и без криза. Бачкаторите са си дъно, а средната класа не усеща разлика. Кофтито е, че у нас функционално неграмотният бачкатор е троен като дял спрямо средното за ЕС.

6

Иван

преди 1 година

Нямат имоти, а ние - българите имаме, може да е панелка и какво от това. Освен това са мързеливи - в действителност са все градски чеда.

5

Анонимен

преди 1 година

Айде да не сравняване тия от гетата с тия пред компютрите.Едните са учили много години,а другите не са ходили на училище и знаят само да се възпроизвеждат като зайци.Защо трябва някой да им е длъжен?

4

Програмист

преди 1 година

Номерът е че не могат да стигнат до нашето ниво за да сме равни, а искат нас да свалят, щото по лесно. Да ама това няма да стане.

3

Анонимен

преди 1 година

Веднага казвам-те получават средна заплата 3500 евро,а ние 800 евро.И някои хранителни стоки при тях са по-евтини,отколкото у нас.Какво да говорим повече?

2

Анонимен

преди 1 година

В България социалното неравенство е най-вече заради тези между 2 и 6 милиарда, които ГЕРБ краде всеки месец.

1

Анонимен

преди 1 година

Социални неравенства - това е оправдание да бръкнат в джоба на работещите, образовани и успели хора, за да дадат на мързеливите и неуки неудачници. Тая няма да я бъде!