103

Анонимен

преди 1 година

Meжду другото якутите не са никакви руснаци, а са си чисти монголи - като много от тях носят във вените си гените на Чингиз хан... Наистина през вековете са устоявали на много изпитания, така че посрещат несгодите на живота без да се оплакват, но пак да кажа - нямат нищо общо с руснаците

102

Анонимен

преди 1 година

Русия е част от Европа и винаги е била, повечето европейски държави, все още не са били на картата и не са съществували, когато е съществувала царска Русия, тя винаги е била част от Европа и ние имаме нужда от Русия и тя от нас , сега и ако искате да си обновите енергетиката и я реанимирате, именно Русия е най-добра в тази насока, не говоря за газта, а и за електричеството , руснаците се занимават с това повече от столетие и са най-добрите в света тази насока!

101

Анонимен

преди 1 година

Ехе тука русофилите закопаха Европа, ама само в сънищата им хахаха. А тя си остава 1000 пъти по богата и развита от гoлташка русия.

100

До БАНко

преди 1 година

Всичките ли е? Или ония бездомните? И теб да те оставя на -20 на улицата и те ще каталясаш. ***.

99

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен А защо има бедни руснаци, защото запада ограби държавата им жестоко след Перестройката и ги натискат непрекъснато, че и маса територии откъснаха от Русия през последните около 30 години, някои с уникална природа, не им дават да дишат, в техния случай, крадеца вика "Дръжте крадеца", защото обвиняват Русия в това, което те самите създадоха и причиниха, преди Перестройката, нямаше бедни, безработни, гладни, необразовани хора в източна Европа.

98

do 102

преди 1 година

Ако вместо се правехте на интересни бяхте прочели малко как работи климата на собствената си планета нямаше да пишете подобни глупости.

97

БАНко

преди 1 година

АМЕРИКАНЦИТЕ ИЗМРЯХА ПРИ МИНУС 20 ???!!!

96

Анонимен

преди 1 година

Страшно глобално затопляне! САЩ, Канада, сега Русия в ледена епоха! Невероятно как само ЕС са богопомазани! Заради липсата на газ, ел енергия, скъпа зелена енергия и др., ли природата се смили поне за сега!

95

Тренировка

преди 1 година

-50 си заслужава да се види за кратка екскурзия. С дълга предварителна подготовка психически, че може докато си бършеш сополите ..носът ти да остане в ръката ти...Те са си свикнали, за тях е ок. Но за европеец или цветнокож това е ....равносилно на посещение на Еверест.

94

i'm

преди 1 година

За този регион подобни температури не са някаква сензация! Нормлано е хората там да го приемат като нещо обичайно по това време на годината...

93

Анонимен

преди 1 година

До АнонименАко сравниш живота на населението, възможностите, образованието, в Европа е по-добре устроено, за разлика от други държави. Проблема на България и Европа е корупцията, че Брюксел е обграден от лобисти и се подчинява на корпорации, а не на логично развитие. А на България, че се намесват в държавата ни и я ограбват чужденци и чужди служби, този проблем го имат и в други европейски държави, но не в такава голяма степен, а сега се добави и спъването ни за проектите Белене и ЮП и енергет

92

Анонимен

преди 1 година

До 85Ресурсите и богатствата на Русия са практически неизчерпаеми..... А жалка Европа няма нищо, бедна като мишка.))))))Европа бедна като мишка"?! Едва ли и ти си вярваш. За твое съжаление, въпреки огромните природни ресурси,средносттистическият руснакът е по-беден от бедните на запад.

91

ми умирайте

преди 1 година

Жозе Борел: Повече от 17 градуса в дома е престъпление срещу ценностите на ЕС. "Изправени сме пред избора между свободата и комфорта. Говорихме много за това, че сме готови да умрем за идеалите на демокрацията, сега е моментът да го докажем".

90

Анонимен

преди 1 година

Европа е богата държава и заслужава скъпата енергия от сащ точка

89

Анонимен

преди 1 година

Оказа се, че възобновяемата енергия е скъпо удоволствие и европейците го усетиха по джобовете и сметките си за енергия. Европейците трябва да променят своите навици и начин на живот. Например да отопляват къщите с дърва, да ходят на неосветени обществени места и да започнат да използват енергията по-икономично.

88

Анонимен

преди 1 година

Поради недостига на газ и неспособността на възобновяемата енергия да замени газа, европейците трябваше да се върнат към въглищата, забравяйки за собствените си стремежи към опазване на околната среда и намаляване на емисиите на парникови газове.

87

Анонимен

преди 1 година

Евтината енергия в Европа свърши. С други думи, каквото и да произведе вече Европа - то е неконкурентоспособно.

86

Анонимен

преди 1 година

Меките китки на Европа дори не издържат на -5

85

Анонимен

преди 1 година

Не злорадствайте Якутия не е сред бедните региони на Русия,в столицата им мизерията не е като в Кизил столица на Тува, където обществените тоалетни са без канализация.

84

Делчева

преди 1 година

От първи октомври като останете без газ ще ви видя тогава!!!Казаха го по Телевизията на Истината