62

Анонимен

преди 1 година

"извършено претърсване на офис на търговско дружество, където са открити 50 работни места," :)))))) Ей това е най-голямото откритие ,работно място в офис .....

61

Анонимен

преди 1 година

Защо един сенатор на щат в САЩ е преминал целият ЩАТ в тази единица --''КРИПТОВАЛУТА'' , преди 2-3 години ?Някой има ли обяснение ?

60

Големия Местан

преди 1 година

Който има криптовалута живее до 100 години. Купувай, народе. Да не останеш по-назад.

59

Анонимен

преди 1 година

Да благодарят на Росен Плевнелиев за суперкомпютъра, който инсталира в Бизнес парка и който копа биткойни с 200. При това с евтин *** човски ток и 7/24.

58

Анонимен

преди 1 година

Довечера по новините ще "научим" че са имали повече трилиони от Мъск :))))

57

От Прокуратурата

преди 1 година

Леля Ружа е приятелка на Бойко Борисов тя не се пипа както Гълъбин Боевски-кокаина!

56

Анонимен

преди 1 година

И както винаги : Щом парите не са в САЩ , то винаги те са ''МРЪСНИ'' пари , и трябва веднага да им се дават за да ги ИЗПЕРАТ ,..ТЕ , а не друг !

55

до 56

преди 1 година

Мен още ме е яд точно за тази валута. Аз купих 20 за 100$ всяка навремето. Продадох някои за 15000$, а други- за 25000$. Само ще кажа, че имам приятели и колеги българи от ИТ сектора, които купиха 500 за по 100$. И като се сетя как им се смяхме половината офис дребни играчи с по 20-30 на риска...

54

Йосарян

преди 1 година

Мозък, за да е спечелил някой от криптовалупа, трябва други сто да са загубили. Не ти ли е ясно това. Това, че някой е спечелил от някаква схема, не я прави по-малко измамна. Криптовалутите нямат реална стойност. Те са въздух под налягане. От тях се печели, защото по света има милиарди лековерни неграмотници.

53

Анонимен

преди 1 година

Жалка История , от САЩ като съзрят много пари от някъде , веднага искат да отиват при тях .... и понеже фирмата не искаЛА да работи със американци , веднага се образува ПРЕСЛЕДВАНЕ , както герб и Доган искаха парите на други наши бизнеси !Много са евтини с тези скандали !

52

Анонимен

преди 1 година

До 51 явно имаш някакъв личен проблем с Б.Б или ще ни дадеш пример за кого да гласуваме ?

51

Анонимен

преди 1 година

С абсолютно идентични съобщения МВР и поръчковата прокуратура съобщиха, че са разбили мрежа за измами с криптовалута, която действала от България, Кипър и Сърбия като посочват, че акциите в последните няколко дни са в изпълнение на Европейска заповед за разследване, издадена от Германия. В съобщенията абсолютно никъде не се споменават конкретни имена нито на участници, нито на разследваната компания. Няма информация и за нито един задържан в България, няма и нито едно повдигнато обвинение от страна на българската прокуратура

50

Анонимен

преди 1 година

Аз също купих когато 5 Вit през дек.2013 но за съжаление 2019 се наложи да ги продам . Приятен спомен но си изплатих ипотеката която беше до 2041 г.

49

Анонимен

преди 1 година

Забавно е как казваш на загубения бачкер, който си мисли че кредитната карта е кредит, как се пазарува с криптовалути, и той си пляска минусите. Бачкер, не пляскай минуси, а се изучи, че ще останеш на улицата.

48

до 46

преди 1 година

"компаний", "милярди" и някак спрях да чета. А като някак си мозъкът ми видя и най-долния аутсайдер в България "Влади Въргала" в коментара ти, съвсем ми стана жал за тебе. Налягай си парцалите и учи, че от склада на Спиди скоро ще те изгонят.

47

Анонимен

преди 1 година

измамниците обещават висока доходност на тези, които ще им предоставят криптовалута, за която се твърди, че е на доверие. те имитират работата на пълноценни инвестиционни фондове, като ежедневно публикуват отчети за сделки и възвръщаемост. Освен това в началото измамниците дори могат да направят някакъв вид плащания на жертвите, работещи на принципа на финансова пирамида. Вярвайки на измамниците, потребителите започват да им дават още повече пари, но този път ги губят

46

до 15

преди 1 година

Драги ми смехурко, логично е да пада, след като разни "умници" като тебе купуват, когато не трябва. Целият офис бяхме полудели. Имам приятели с десетки милиони чиста печалба от Биткойн. Купихме си кой за 10к, кой- за 200к и натрупахме състояние. Да, някои вложиха в Етериум, Лиск и какво ли не и не спечелиха кой знае какво. Но криптовалути се купуваха в зората им. В момента търговията с тях не е модерна. Който има- има. Нека си ги харчи може да се купи всичко с тях.

45

Браво

преди 1 година

Разбира се че цяла Европа подкрепя господин Бойко Борисов и партия ГЕРБ !! За европейско бъдеще на България моля през месец април грешката от последните избори да бъде поправена!! Нещо много комунисти и двайсет вече децата им се бяха раздвижили във България е това е краят другари!!!

44

Анонимен

преди 1 година

47 много точно приликата е на 100 %

43

до 25

преди 1 година

Става много лесно. Например- 90% от дилърствата на автомобили приемат плащане с криптовалути. 90% от новите милионери са криптомилионери от ИТ сектора. Напълно легално с платени данъци си купихме по няколко къщи и чисто нови автомобили директно с криптовалути. Разни митове и легенди са кое как не може да се използва. Сега вече да седна да ти обяснявам какво е криптовалута и как се плаща навсякъде с нея е все едно да обяснявам на сляп по рождение какво е жълто. Пийте бирата и пърцуцата- това е.