118

Анонимен

преди 1 година

Така нареченият римски папа няма нищо общо с християнството той е подставено лице на ЦРУ и е прикрит сатанист. ето това са демократичните ценности, които така настървено защитават извратеняците у нас в парламента, в президентството и в правителството

117

Анонимен

преди 1 година

фашизмът е видимото проявление на нещо по-страшно нарича се сатанизъм! неслучайно в третия райх всички фашисти на ръководни (СС) постове са били сатанисти отричащи всичко човешко (и божествено) и прекланящи се пред мрака. и в наше време за да бъде приет някой в украински фашистки батальон, условието е той първо да подпише декларация, че се отрича от християнството после следва участието му в сатанински ритуали, убийствa и т.н. неслучайно американската църква на дявола наричаща се храмът на сатаната изрази пълната си подкрепа на укрофашистите.

116

Радньо

преди 1 година

Ну таварищи деревня Соледар е наш! След още 15 години ще завземем съседното село за утеха на русоробите в България!

115

Анонимен

преди 1 година

За влизане от Беларус не може и да си помислят, защо :Много е просто влиза САЩ и мача свършва .

114

Анонимен

преди 1 година

До Боби Защото от юни месец великата руска армия не е завладяля населено място с повече от 500 души в същото време е отстъпила над 1900 селища в това число и големи градове. Наближава времето в което руснаците ще попитат главнокомандвощият суульо "Защо ние ручаме жабетата пък вие не можете да вземете едно село??" Иначе Соледар няма никаква стойност, не ми говори за друго значение защото така или иначе до есента Русия ще бъде принудена да избяга от всички украински територии завзети след 2013г

113

Не смеят си признаят

преди 1 година

Урките няма да получат бонуси на срещата в Рамщайн ако си признаят. Запада иска кървав резултат не поражения!

112

Анонимен

преди 1 година

До Солдатин. Бе бридчедъ, кат си фантасмагосваш така имай предвид, че все още има договор за наличието на НАТО-вски кораби в акваторията на Черно море. Колко бройки и за колко време. И още никой не го е отменял.

111

Боби

преди 1 година

Чета коментари и се чудя колко от вас знаят защо Соледар е важен? Защо се раздухва в мрежата цялата тази валханалия? Да видим колко човека ще кажат реално защо толкова военни бяха убити за едно малко градче на картата?

110

Анонимен

преди 1 година

До Солдати.Точно така е даже на Зеленски му правят паметник от чисто злато за около 100мил.долара.Застанал с "Джавелин"в ръцете,а паметника ще се охранява от Химарс :)))

109

Анонимен

преди 1 година

Западът публично призна огромните загуби на ВСУ край Бахмут и Соледар, а военни експерти твърдят, че украинското командване погрешно се придържа към тези градове, изгаряйки резерви. Един от анонимните източници, командирът на неназовано подразделение на ВСУ, каза: Засега размяната на нашите животи с техните е в полза на руснаците. Ако това продължи, може да свършим."

108

Солдатин

преди 1 година

Американците няма да оставят Украйна на пРоссиа, напротив така изтощават армията и. А на границата с Полша и в Черно море са струпани сили на НАТО. Зеленски примамва съветската армия да влязат във вътрешността, където наемници от цял свят с himars and javelin очакват Иванушка от мАсква.

107

Анонимен

преди 1 година

И тези украински нацисти ще почнат да ги ловят като плъхове в мините, както беше с азовците от Азовстал. На украинските фашисти май любимото им място и дейност е да се крият като плъхове по мази и тунели!

106

Анонимен

преди 1 година

Американците почнаха да питат как така се губи след толкова военна помощ и украинците почнаха да замазват.

105

Сега

преди 1 година

ВСУ и наемници се крият в шахта 7 на въглешните мини на село Благодатское до Соледар ако на това хунтата в Киев му вика "удържане"

104

Анонимен

преди 1 година

Щом струпват нови сили сигур са го превзели! А къде са старите сили?

103

Гаварит масква

преди 1 година

Таварищи, село Соледар е наше, поне до следващата седмица и смяната на новия главнокомандващ! Хахахахахахах

102

Хора

преди 1 година

Видео в ютуб и телеграм показват съвсем друго.Осеяни улици с трупове на Украински войници и техника.

101

Да

преди 1 година

За какво го удържат....това е украйнска лъжа.

100

Това е

преди 1 година

Фейк нюз

99

Анонимен

преди 1 година

Айде бе КОГА ще го превземете това порутено село? КОГА?