40

Ще обясните ли

преди 1 година

Какво значи "самозвани активисти" от някого с много пари трябва да бъдат изпратени ли!?

39

Анонимен

преди 1 година

Taм cиrypнo e noбegилa 3eлeнaтa cgeлka вeчe?

38

Анонимен

преди 1 година

До това води топлата дружба с МордорЪ!

37

Мъхчо

преди 1 година

Това НагорниКарабах не е ли като Горни Богров ? А пък относно бананите - уважаеми Горнокарабахци, махнете си другаря Путин и ще имате и банани, и портокали, и шоколад, и всичко друго ! Как пък не увряха главите ви, Горнокарабахци, от 1917 г. досега търпите накрая едно джудже да ви погребе !!!

36

Стойчо

преди 1 година

Гледайте интервюто на Бакуревич от Берьозка. Човека е руснак и казва: срам ме е от тази война! Русия е изчерпана и когато Украйна си вземе Крим - Русия ще почне да се разпада, тоест гражданска война.

35

Пешев

преди 1 година

Сега всеки магазин в България е Кореком и можеш да си купиш Нескафе не с долари, а с левове. Само заради това си струваше да падне бай Тошо! А като падне Путин ще дойде и истинското благоденствие за всички.

34

Анонимен

преди 1 година

На ти ся Демокрация, "папкайте"си я ! Техният Пашенян, е като нашту Кире Т., агент на чуждо влияние, вижте докъде ни докара "Канадския Меринджей" само за "Шест Месеца" и си представете в какво щяхме да се превърнем ако не му бяха били шута! Шъ кажете: Ама защо арменците го избраха? Отговора на арменското радио: А вие защо гласувахте за втори път за Кире Т. и партия "Проказа" та са втори в парламента?

33

Ха-ха-ха

преди 1 година

Шойгу и Герасимов отстраниха Пригожин от играта. Оставиха го като последен дурак да си изтрепе вагнеровците при соледар и бахмут. Оня реве че няма арт и авио поддръжка. Ами няма да има ти искаш да вземеш трона на Путин, а тия работи не стават така.

32

Капитан Копейкин

преди 1 година

'' Картофите са лукс, бананите - мечта '' ................................. и ние в България искаме да стане така, само и само да сме с любимия Съветски Съюз !

31

Чоки боки

преди 1 година

защо ли подобни ситуации ми напомнят времената преди да се ориентираме на запад и присъединим към европейския само дето бързо забравяме нямането от преди

30

Андрешко

преди 1 година

Защо ли на изток от нас нещата не изглеждат розово дори на елементарно ниво?А като допълнение и институциите им са на ниво на една голяма съседна държава която се опитва да контролира както си иска когото си иска ама в Ъкрайна на запад от тях не им се получава

29

Анонимен

преди 1 година

Само да внеса яснота - Армения през последните години е с евроатлантическа ориентация. Тя затова загуби Карабах, защото разчиташе на атлантиците да я защитят от резани. Знам, че ще разваля кефа на коментиращите атлантици, но все пак е добре да се придържаме към фактите, доколкото можем.

28

Нане

преди 1 година

Така е, като започнеш да пееш и слугуваш на краварите... ===)))

27

БЯХ МЛАД ТОГАВА

преди 1 година

Я, КАТО ПРИ БАЙ ТОШО?

26

Анонимен

преди 1 година

21, 'тая снимка от жан виденовата зима ли е ?' --- по-лошо, от радевата/кировата зима е

25

ТО И ХЛЕБА НЕТ?

преди 1 година

ТОВА Е СВОБОДАТА ПО РУСКИ. ЯДЕШ ИЛИ ГОРИШ. АКО НЕ МЪЛЧИШ. Я ДРУГОЙ ТАКОЙ СТРАНУ НЕ ЗНАЮ, ГДЕ ТАК СВАБОДНА ДИШАТ ЧЕЛАВЕК?

24

Дон Кихана

преди 1 година

Свободата Санчо (армянчо) се крепи на върха на копието ! Повече от 2000 години оцелявате като *** на някой, вземете съдбата си е свои ръце, ако можете, иначе пак сте слуги резака !

23

аз

преди 1 година

Рускиий мир!!!!

22

Анонимен

преди 1 година

Приятелството с МордорЪ до какво води...

21

Анонимен

преди 1 година

Надявам се няма да цензурирате Симеон Радев!