144

ххахаха

преди 1 година

И това е българският представител за Украина който псува нон стоп, аз не разбирам той там ли псува, че тук се чува или от там псува насам? Аз не намирам извинение в нито един от двата варианта? Няма никакво извинение за такова поведение, никой не му е длъжен на г-н Станишев да му прави "хатъра"

143

?

преди 1 година

ахахха Окрайна, О!крайна, това в станишевския стил на О!анджелина? Този г-н Станишев е прекалено безкултурен, аз дори не знаех за това докато беше в бг парламента, но там явно сме му правели някакви ограничения на тези "прояви" и "изяви" На мен това с О!анджелина ми изглежда като "О, дадоха ми най-накрая да си говоря каквото искам и както искам, което за г-н Станишев има застрашаващи размери и аспекти

142

тез са опасни

преди 1 година

мишоци, ама що са ги пуснали у триците, да скляпат на фъндаци?

141

просто питам?

преди 1 година

Аз не разбирам какво кара г-н Станишев и неговите "украинци" да псуват нонстоп? Аз такъв украински не знам, проверих, че всъщност има, но културните рускоговорящи не използват такъв украински, после защо има окупация? Това реторичен въпрос ли е?

140

кви интелигентни

преди 1 година

физиомонии гледат от снимката с тъга по колхоза и краварката Дуся

139

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Нямам идея какво означава назначението на генерал Герасимов, но ще цитирам едно негово изказване - "От тук на сетне, няма да позволим благоденствието на Запада да бъде за сметка на Русия и живота на руските войници! Ако се наложи ще дам заповед за масиран залп и ще изпепеля всичко което е като цел на Запад! След това ще дам заповед за повторен залп за да унищожа това което е оцеляло. Чак тогава ще пусна танковете! " Изводите си правете сами !

138

Анонимен

преди 1 година

Хм, анализа е доста смислен, но има още един вариант. Досега в Украйна воюваха 2 частни армии на путин, и около 8,5 процента от в. сили на Русия. Флота почти не е участвал, стратегическата авиация и ВДВ също почти не са участвали. Да не говорим пък за военновременните резерви натрупани още от СССР. Те не са под командването на тоя Суровикин, но са под командването на сега назначения не му знам името.

137

до 137

преди 1 година

И въпреки това печелят сраженията. Както въздушните, така и наземните! :D

136

ВълкановИ

преди 1 година

Създавасе пълноценен военен Генерален щаб. Суровикин е командуващ , а не щабен офицер. Той сиостава на поста. Създават се военни фронтове, като през Втората световна война. Тогава начело бе Василевски, по фронтовете бяха Жуков, Медведев.Това означава, че Специалната операция е вече пълномащабна война с неограничени средства и възможности. Русия наскоро мобилизира нови 500 хиляди за да уплътни настъплението и завоюваните територии.

135

Анонимен

преди 1 година

До ХИЧО.. Моли се да не дойде другият ....

134

Анонимен

преди 1 година

Вещае унищожаване на Окрайна като не се излючва и наказателни акции с ядрено оръжие извън Украйна.Мечката е леко ранена и вече много озлобена.

133

лошо господа !

преди 1 година

Смяната вещае край на киевската нацистка хунта и спад на надника плащан от Козяк !

132

Анонимен

преди 1 година

глей тоз на снимката отдясно каква малoyмна физиономия на пияндурник има.и тоя ще спасява попожетието?

131

ХИЧО

преди 1 година

Все сменят някого,но проблемът е по-нагоре,че Русия е управлянана от един неудачник...И директопа на завода Москвич щели да сменят,и да почнат да произвеждат Поршета...Смех...Руска мъка...

130

Анонимен

преди 1 година

До 3-та световна..глyпako,руснаците не могат да превземат малък град,какъв фронт бълнуваш бре мaлоyмнико?тьпак.

129

Русский мир

преди 1 година

Една сутрин командирът строил ротота и казал: Днес по програма, трябва да правим упражнение скок с парашут. Имаме обаче малък проблем. Нямаме парашути. Големият началник ги продал защото му трябвали пари да си купи вила в чужбина. Ние обаче сме истински патриоти и няма да нарушим програмата. Ще изпълним упражнението без парашути.

128

Т34

преди 1 година

Вещае пълномащабна война с откриване на нови фронтове.Започва се с още по голяма секира,а Киев ще заприлича на втори Бахмут.Иначе тая война ще е безкрайна с това наливане на оръжие за укровермахта.Ще има втори Гладомор.

127

Боби

преди 1 година

Сега на бойното поле се наемат строителни фирми за да се извършват определни изкопни и прочие инжинерни работи. Да тук може нещо да се открадне и отново тези контракти са трошици в сравнение с доставката на един Калибър примерно.

126

Боби

преди 1 година

До Бариев За твое сведение РФ армия контактува само с ДЪРЖАВНИ ДОСТАВЧИЦИ. през 2010 си направиха експеримента да оутсорснат кетеринга, ремонтите на техника и т.н. ДА ТОГАВА СЕ ПОЯВИХА МНОГО КРЪВОПИЙЦИ които яко се облажиха някои интелигентни в рамките на закона някои глупаво след това ги хванаха. Видя се че не става и върнаха назад нещата Всичко в Държавни фирми...

125

Ceci_

преди 1 година

Много тенденциозна статия, на практика не се полусават замени, а на генералите които и досега се занимаваха с операцията им дават повече права.