44

Анонимен

преди 1 година

В България ако искаш държавен някой да ти свърши работа първо трябва да го напсуваш. Понякога и малко бой не е излишен.

43

Шопа

преди 1 година

В болница влизаш или с приятел лекар ( "Колега тука само за малко" ) или с парата в джоба и торбичка в ръката . Живота вече не е безценен или поне не в България .

42

От хората

преди 1 година

Ако е вярно,а съм сигурен че е,тези заслужават да бъдат само санитари.Само който не се е молил на лекар,не знае какво е.Разбира се,има и много свестни .Май е дошло време да си ходят търговците от болницата.Остава да се молим БОГ да ни пази.

41

До 40

преди 1 година

Кой да ти каже за лекар ли е, или не е - баба му на детето ли? Ако искаш, да си ги лекуваме сами, пък вие само да прибирате пътеките?

40

до 40

преди 1 година

Раната която имаше на мой роднината беше 3-та от 4-та максимална степен. Доктора който ни прие каза , че ако още 2 дни сме чакали нямало да сме оцелели. Говорим за отстраняване на гърда.

39

38

преди 1 година

А беше ли за бърза помощ случая? Щото едно 70%, дето викат линейки, не са за линейки. И е хубаво и това да се вземе предвид от големите "побойници". Време е и тук линейките да струват една солидна сума, та да се преценява по-добре за линейка ли е или за хапче за кръвно. Вероятно тогава ще са доста по-свободни.

38

Анонимен

преди 1 година

До 35 Е то и сега повечето се лекуват с билки и шамани точно защото вече са се сблъсквали с "помощта" на лекарите и им е мил живота да се пробват пак. Намери с кво да го плашиш.

37

Анонимен

преди 1 година

На мен така ми отказа бърза помощ и ми затвориха телефона. След повторно набиране казах , че напълно нормално разбирам защо ги бият когато не идват.. Казах им , че ако не пратят линейка у дома лично ще отида в спешен кабинет и ще се разправям със всеки един доктор без значение дали е виновен или не. Линейката след 5 мин беше пред дома.

36

Анонимен

преди 1 година

"Щял да провери случая" .... и същевременно някоя фръцла ("медицинска сестра") с пренебрежителен тон вика: ааааа то няма места да ходи другаде.....Е как да не са за бой ?

35

35

преди 1 година

А щото като почнат да ядат бой ще се сцепват от усилия да ти помогнат. Ще се лекуваш с билки и шамани и ще си умреш като куче.

34

Mного тъпu смe в бур

преди 1 година

гас мислим и ...

33

Бургас

преди 1 година

ний сме *** *** за децата не мислим, а за бургас и неговите трудови хора

32

хаха

преди 1 година

Мен в спешното на Токуда ми обясниха, че нямам астматичен пристъп (нищо, че имам астма от 30 години и много добре знам какво ми е), а че съм истерична. Това в болница, в която си плащаш около 200 лв. за тая услуга. Същото типче, което ми заяви това, съобщи на жена в чакалнята, пред още 15 човека, че мъжът и е починал, толкова пренебрежително, толкова небрежно, толкова грубо, жената седеше и не знаеше къде се намира. Та с удоволствие бих плащала за здравето си, ама не знам на кого вече.

31

f

преди 1 година

Не виждам проблем. След като за тази нация не беше проблем възрастни хора да умират по стълби и пред болници по време на Ковида, значи няма проблем да умират и деца.

30

Анонимен

преди 1 година

Е ми до тук сме се докарали. Вече е така - като отиваш в болница, задължително една пачка в ръка, така, че да я видят и ще те вземат. Друг е въпросът дали ще ти помогнат, но поне ще те поддържат докато ти вземат парите.

29

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ Е ЗБЪРКАНО СЛЕД 1987Г.ДОИДОХА НА ВЛАСТ ЕВРОАТЛАНТИЦИ ПОСТАВЕНИ ОТ С.А.Щ. ДА ИМ СЛУГУВАТ.ТЕ ИЗОБЩО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ И РЕЗУЛТАТИТЕ СА ОЧЕВАДНИ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ВЪВ ВСИЧКО.

28

анонимен

преди 1 година

Три пъти съм лежал в болница. За да те приемат, трябва първо да се мине на платен преглед при шеф на отделение или някой друг на по-висока позиция. След това вече има планов прием, отиваш си там със сакчето и се надяваш на някакво лечение. При мен само едни сърдити сестри ми носеха хапчета и ми казваха да не питам много много. Така и не разбрах за какво съм лежал, вече се отказах и да ходя. От интернет чета някакви глупости и я карам на проба-грешка. Сам да си правиш хормонална терапия...

27

Анонимен

преди 1 година

Ужас. Водиш го на лекар и си го спасяваш сам в някой ъгъл на болницата. А медиците не се мръдват - няма келепир.

26

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Никой не казва по коя пътека е трябвало да се лекува. НЗОК върши геноцид от 22г.

25

Анонимен

преди 1 година

"детето си появи рязко езика". Ясно, пак ще има счупени стъкла на болницата.