56

Стамат

преди 1 година

Това все едно да кажа , че понеже имам 3 череши в двора, едната е японска , другата румънска , тратата френска - черешите които си бера са от Япония , Румъния и Франция....

55

зърнена мафия

преди 1 година

Искаме субсидии, високи изкупни цени, осигурени външни пазари, реклама от държавата, без данъци и никаква конкуренция....още повече проверка за качеството на хляба в България или някакви санкции , ако имаме субсидии, а нямаме засети площи със зърно. Ако има такива санкции, да ги плаща държавата, както ние си плащаме на тиквата и радев.

54

от водеща земеделска

преди 1 година

страна 1934, изнасяла на всички европейски пазари, ни обърнаха в работническо селска промишлена измишльотина, която образува новата "градска интелигенция" щото старата беше изпита и пратена по-лагери и сега ядем плодовете на светлото бъдеще, пробутвано от комунистическата идеология и влиянието на Кремъл у нас

53

х

преди 1 година

Украинските евтини суровини ПОДБИВАЛИ пазара, абе хляба като гледам не е мърдал дори и ДДС му махнаха, ко прайм?

52

Анонимен

преди 1 година

Купувам веднага! Само кажете къде се продава! Качеството ще е отлично, все пак житото е торено с руски солдати!

51

от Плевен

преди 1 година

От години наред не хапвам никакви плодове и зеленчуци от големите магазини. През 2011/2012 г. от хапване на портокали, грейфрути и мандарини получих ортикария. По цялото тяло, като се започне от петите до ушите бях покрит с десетки хиляди червени петна в следствие на това, че въпросните плодове са били третирани стабилно с всевъзможни препарати за растителна защита! Също се отнася и за предлаганите зеленчуци. Тези препарати нямат никакво извличане от земеделската продукция. Запомнете това нещо!

50

Дачо

преди 1 година

А защо ни излиза по-евтино..да внесем олио и брашно от друга държава..при положение, че и ние си ги имаме...ами просто! "Бизнесмените" искат 300% печалба за да могат да си вземат последен модел GTR, че стария е на 3 години

49

Анонимен

преди 1 година

аз да питам офцете, знаете ли колко е хляба в Украйна? 18 гривни = 0.92лв И това е когато е във война. БГ не е и хляба за робите е по 2-4лв защото всички си търпят и само блеят беее беее.

48

Анонимен

преди 1 година

еми пуснете олио по 2 лв , няма да купуваме украински .. за брашното не знам, ама повечето олио над 50% в големите вериги е българско

47

до 49

преди 1 година

До Анонимен Ами една кифла с три филии хляб - и си се наял

46

Кармен Златарева

преди 1 година

Нищо ново или необичайно в днешния див капитализъм

45

Анонимен

преди 1 година

Ами от много тарикатлък така се получава,есента когато имаше добра цена на зърното,тоя убавец го е скътал с надеждата за още по добра печалба,да ама нъцки,сега украинците му виновни,държавата му виновна и кой ли още не!

44

Хохо

преди 1 година

Кой яде хляб бе, селчовци! Яжте авокадо,сьомга, ядки, качествени телешки стекове, зелени салати обилно поляти с балсамик оцет и екстра върджин зехтин нефилтриран. В събота може да отпуснете с няколко чаши скъпо червено вино или добър single malt. Оставете хляба, от него се дебелее и се развива диабет!

43

Анонимен

преди 1 година

Земеделците крупни производители потриваха ръце, когато цени в резултат на "специалната операция" скочиха, но не обичат конкуренцията.

42

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво е забранено у нас, но всяка година умират милиони пчели. У най-парадоксалното е, че умират в резултат на алчността на земеделци, които би трабвало да знаят, че цез пчелите ще умрем от глад - буквално.

41

анонимен

преди 1 година

През 1986 г. украинците ни облъчиха радиоактивно, а сега ни тровят с добавка ГМО, към радиоактивното жито и царевица.

40

Анонимен

преди 1 година

Аз наблягам основно на хляба, иначе не мога да се наям.

39

Анонимен

преди 1 година

КАК ТАКА ОТ УКРАЙНА ? КЪДЕ Е КИРЧО ДА КАЖЕ ЧЕ ВСИЧКО Е РОДНО ПРОИЗВОДСТВО И СМЕ ЗАПАСЕНИ ЗА ГОДИНИ НАПРЕД.....КИРЧОООО ИЗЛЕЗ ОТ ПАРАПЕТА НА КОЛЕЖКАТА И КАЖИ

38

Анонимен

преди 1 година

Дзимиделците ни ревът за субсидии и изнасят ревът и изнасят, а ние ядем вносно осмокачестевно и плачем ядем вносно и плачем.

37

Кривондел

преди 1 година

Цените на пшеницата и олиото скочиха брутално заради войната. Тогава зърнарите потриваха доволно ръце, обясняваха, че са борсови стоки и продаваха с 300% отгоре над парите, които очакваха. Сега пазарът се нормализира и от това ги боли. Нали е борсова стока? Да ги продава на борсови цени тогава, а не пенсионерите да купуват хляб по 5 лева, че да има бентлита.