177

Анонимен

преди 1 година

трябва да си супер спрял ако още не си се светнал, че всичко е буквално добре режисиран филм, дори са ви сложили актьори които държат речи от златни глобуси скоро и от оскари....подиграват ни се и никой не се усеща

176

Фен

преди 1 година

Колко Златни глобуса спечели наркомана ? Този мухъл се появява вече и в тоалетните на хората. Между другото какво става с нацистите в Соледар...

175

Лаврентий Берия

преди 1 година

До До 190 - това са лявата и дясната ти ръчичка, нали? Мара Шепова с петте бадJака дето редовно ги "уважаваш" насаме в банята? Може! На дрът шушумег друга няма да "пусне" аванта!

174

И. Петров

преди 1 година

Ново двайсет, Зеленски ще решава въпроса за мира и войната. Нещо, като Лев Толстой на нашето време!

173

Лаврентий Берия

преди 1 година

Ехаа, тъкмо се чудех къде изчезнаха дежурните Путинофили!

172

ПЕНКО

преди 1 година

НАПИШЕТЕ В ЮТЮБ "ПАРАД НА ЗВАЗДИТЕ " --И ВИЖТЕ УЧАСТИЕТО НА ЗЕЛЕНСКИ В ТОВА НОВОГОДИШНО ШОУ НА МОСКВА !!!!!!!!!!!!!!! ОТ 2012 Г .-ПЪРВО !

171

Анонимен

преди 1 година

Забравих британската лира. Те също искат да натикат България в еврозоната защото българския лев е достоен и това ги дразни може би. Да връщат "лондонското" тоест българското четверо Евангелие да ни го връщат Защо са го заграбили с хитрост искаме си и него.

170

Анонимен

преди 1 година

Ти,***, я искаше Третата световна. Ако Бог слушаше кучетата, всеки ден пастърма щеше да вали. Трета може и да има, но ти въобще не си в играта. Далече си. Твоята сценка е на кемпер, всеки те мести, където му е изгодно и угодно, без да те пита. От безпристрастният ти Дедо Морз.

169

Анонимен

преди 1 година

Българския лев е най старата валутна единица в Европа. Вече няма марка няма франк. Но има Лев има злота има рубла има Леа. Искам си Лева и това е толкоз просто и логично.

168

Анонимен

преди 1 година

И неразумний июроде поради что се срамиш да се наречеш българин ?!? Славиш чужда държава и чужд лидер само защото е модерно. Не можете ли да се държите достойно българите по лоши ли сте от чехите поляците и унгарците че дори и туците имат достойнство ние не...

167

кубанская столица

преди 1 година

А между делата русские тирани отнемаха Соледар. И сега направят почистване. Там се намира не русската армия, а ЧВК "Вагнер". Този Вагнер състоит от затворники от затвора. Всчики. Това не е шега. Те се споразумеяхта да не вземат пленници. В Соледара останаха само отделни огнища на съпротива.. При почистването всички украинци ще бъдат убияти.

166

Добър е

преди 1 година

Зеленски е много добър играч на международната сцена - скри шапката на нахалните мужици, които вече са в тотална изолация!

165

Руски мераци

преди 1 година

Село Соледар вече 5 пъти е превзето от руснаците-чакаме шестия !

164

Анонимен

преди 1 година

Защото Полша и Унгария си гледат националния интерес и изобщо не става на въпрос за еврозоната. Хърватска е млада държава и може лесно да се раздели с куната но Българския лев е трън в очите на евриатлантиците !Българския лев е на 140 години. Какво евро ви патило вие ум имате ли ?!?

163

Анонимен

преди 1 година

Село Соледар щеше да пада до едни часове, пети ден вече. Бъг в системата нещо?!

162

не че

преди 1 година

зависи от него дали ще има или не, ама нека се изкаже и той

161

Анонимен

преди 1 година

Полша и Унгария и Чехия не са в еврозоната. Щото нямали валутен борд. Ами Хърватска и Румъния да не би да имат валутен борд. Не нямат но заедно с нас ги натикат в евтшрото. Защо. Защото като не могат да излъжат Полша и Унгария да излъжат днес Хърватия утре Румъния и България. Против еврото !!!

160

Анонимен

преди 1 година

Сорросоидите като видят някакво умно мнение и веднага му слагат минуси. Да сме благодарни че още не са го изтррили. Те са на власт все пак но за сега.

159

Анонимен

преди 1 година

Валутния борд може би леко задържа икономиката но от гледна точка на финансовата дисциплина е най доброто което сме имали а също и политическата опорка да не вземем еврото поне не сега поне не по време на война.

158

Анонимен

преди 1 година

Минус за бандеровския поздрав. Между другото в Полша е забранен но Полша си гледа интереса. Те си държат Злотата и не влизат в Еврозоната и не искат еврото. Отговорете ми защо Полша Чехия и Унгария не искат евро а ние трябва да го искаме и приемаме. Аз не искам евро. Добре сме си с лева вече 140 години само лева.