59

Анонимен

преди 1 година

Ходете в статията за закуските. Там е за вас. Тука е за изискана кухня.

58

А

преди 1 година

А защо "затваря" ли? Защото е на 45 и от 27-8 години по цял ден на крак, без почивки, без ваканции. Не му трябват повече пари. Те пари не му трябват от 2009-а поне. Просто стигна макса и вече не може да подскача постоянно. Пак че изкара до тук. "Стажантите-готвачи работеха без заплати по време на тримесечни сесии" - шест!

57

А

преди 1 година

Гордан Рамзи е шоумен и крещи яко пред камерата. Тоя им СПИРАШЕ тока. Преди 10 години беше още по-зле. И пропсунахте да кажете, че се работеще по 12 часа. Но все пак, от там излязоха доооста добри кулинари. Много народ си направи ресторанти след няколко години стаж в Нома. И не, не бяха всички откачени.

56

Анонимен

преди 1 година

"Плащаш не толкова за това което ядеш, а за това че го ядеш именно там, а това че обикновените хора не могат да си позволят, допълнително помпи егото на клиента" - Не! Плащаш ТОЧНО, че ядеш нещо, което сам едва ли ще успееш да си го приготвиш, без да изгубиш дни в тъсене на продукти и скперименти. А това, че на теб ти се "помпи егото", не значи, че за всички е така. И виждал ли си старата Нома? Мязаше повече на кафене вътре и ако не знаеш, че е топ ресторант, няма как да отгатнеш.

55

Анонимен

преди 1 година

Пичое - изерете си една валута и пишете само в нея. £40 хил, а преди това $1145 - Първо - тази нотация не се изпозлва в бъгларския език. Второ в Дания са на датски крони, а не в долари или паундове. Поне кажете в лева или в евро.

54

Селяндур с джип

преди 1 година

До Пффф За Свилен ли става дума? Смешен комплексар е тоя. Каза "На ти заплатата- 10 лева". Ко? Не!

53

Анонимен

преди 1 година

Свинско с кисело зеле екстра!Мравките си ги яжте не ми требват.

52

Анонимен

преди 1 година

Ко?Не!

51

Анонимен

преди 1 година

Кризата показа ясно,кои отрасли на икономиката са важни.Посещението на прехеалени,надценени на основа показност кой е по-по-най значим и като клиент,а и катоготвач обекти ще остане в спомените на писурите.Псевдоелитарни занимания.

50

Гордан Рамзи

преди 1 година

Не е важно какво ядеш.Важно е какво ще качиш в инстаграм :) Паулу Коелю

49

Анонимен

преди 1 година

Ако ще и 10 звезди да му кичнат, народа си брои стотинките. Не му е до ресторанти.

48

Анонимен

преди 1 година

Ресторант с лошо отношение към персонала , лошо заплащане, неоправдано високи цени за извратенящини като живи скариди и мравки, патешки мозък, сервиран в собствения си череп и 100 звезди Мишлен не могат да го спасят. Стига с този култ към разни ресторанти и обожествяване на готвачи - шефове. Важно е какво ядем, но в крайна сметка това не е смисълът на съществуването ни.

47

Хуй

преди 1 година

Казвам ви ме АйТи сте глупавички, а вие не вярвате Дания мека на гурме кухня? По айпи ли гледаш? Та и децата вече са с випиен на айфоните бе мистър АйТи. Обикновен сноб!!

46

Българин

преди 1 година

Не знам какви са тези звезди за някакъв си ресторант. Аз знам за гумите Мишлен, както и за други като Гудиир, Пирели, Континентал. Както и песните на г-жа Василка БОТЕВА.

45

РусенецЪ

преди 1 година

Скоро, там си водя приятели в Рига, бе хотел, бе ресторант и се оказва, че не мога да си поръчам мешана скара! Чакайте бе, барбекю имате, кое му е сложното? Политика на заведението било ?!?! А пържени картофки? Пак не?!?! Сом на плоча, печени чушки с чесън декорирани .... Абе ейййй, аре като не ми искате парите, 100 заведения има които ги искат! Не ви ща гурмето бе! Искам си мешаната скара!

44

Деси от Сливенския

преди 1 година

рич пипъл проблемс...

43

Интерестно

преди 1 година

Не му знам бизнес модела, ама резервацията на човек да струва 1000 лева, да са запълнени резервациите до края на февруари, да имаш 100 души персонал и да получаваш субсидии и пак да не може да вържеш двата края, значи си или измамник или напълно некомпетентен управител. При положение че има 3 звезди, едва ли е некомпетентен - остава само един извод.....

42

Ром"с

преди 1 година

Абе тука все неудачници ли се подвизват в тоз форум ..какви цветленца,какви кокичета ..риба ,месо...салати ..десерти ..нестадарнти неща.. вино хубаво ..когато изкарваш леки пари(няма леки пари)) легално ,то и си позволяваш и някои глезотии ....да видиш как живееят богатите ..а уж българите били най-умните,нй-красивите най най...а ромите глупави и мързеливи и мирезливи )...

41

Новината...

преди 1 година

...най-вероятно е поредният рекламен тарикатлък, който ще напълни ресторанта с желаещи да похапнат срещу 1000+$ за паница ядене. Ще го разберем, след като обявеният срок за затваряне изтече.

40

Анонимен

преди 1 година

Еми нормално е да фалира-всеки търговец трябва да се съобразява с финансите на клиентите си.Все едно на село да сервираш сьомга и филе от перки на акула-е кой ще ти влезе като хората нямат пари?Пък на бай Кольо шкембеджийницата е пълна с хора.Отделно тоя бил със 100души персонал-в търговията има оптимален обем на предлагане и това че разширяваш бизнеса не винаги значи,че ще удвоиш печалбата.Като минеш една граница и предлагаш повече отколото търсят вече си на загуба.Ама лаком гъzzzz