42

Анонимен

преди 1 година

ВСЕКИ ДЕН! ПО ДЕСЕТ СТРАНИЦИ ПРОПАГАНДА! РАЗДЕЛЕНИ С УДЕБЕЛЕНИ ПОДЗАГЛАВИЯ НА АБЗАЦИТЕ! ОТ СЪЩИЯ ГЕНЕРАТОР НА ПРОПАГАНДА, КОЙТО ПРЕДИ НИ ЗАХРАНВАШЕ С КОВИВАКСА ЛЪЖИ! Правите си изключително лоша услуга на каузата! Напълно отвратен съм, и не вярвам на абсолютно нищо от вас вече! Не знам каква е ползата??

41

Чакам русофили

преди 1 година

продажни... Напишете, поне една държава, която е съюзник на фашистка Русия и е просперирала...?

40

До 38

преди 1 година

Ами доколкото знам Британия и Германия са в икономическа криза и рецесия! Чак пък да процъфтяват-важи за цяла Европа също..трудно е да си колония на САЩ и да процъфтяваш в наше време!

39

Анонимен

преди 1 година

'' Борисов пак оптимист '' ............................ добре е про-европейските партии да намерят общ език, включително ПП, защото ... безработните, неграмотните и озлобените аутсайдери, са активно обработвани от кремълската пропаганда, гласуват за националния предател Копейкин, а навсякъде където има като Копейкин, завършва като Донбас.

38

Гладомор!

преди 1 година

Кажи и дотук се спри после на Русия се изплюи и отмини

37

Берлин

преди 1 година

Не така не се създава щастлива и обединена нация! Като цензурираш, прочистваш и забраняваш или убиваш всеки, който говори друг език-35% от нацията!! И ние така се отнасяхме с българските турци през Възродителния процес-или говориш български или границата е отворена за Турция! Срамно петна в историята ни...но на украинците направо им изгърмяха бушоните от национализъм!!

36

Право си е!

преди 1 година

Руснаците са варвари и този факт е световно известен. С който руснаците се гордеят защото не са почитатели на 'мъжката любов' и педовилията като наследниците на рим!

35

Анонимен

преди 1 година

Дори Казахстан и особено Узбекистан също Азербайджан НЕНАВИЖДАТ Русия! В Казахстан минават на латинец ,за да се разграничат! Азерите си държат с Турция и Иран а узбеките ненавиждат Русия! Целия западен регион на Казахстан е превърнат в опитно поле през соца! За изчезващото езеро да не говорим между Узбекистан и Казахстан!! Никой не ще СССР! Никой!!

34

Американофилчетата

преди 1 година

Пак ли рушите българското самосъзнание? И още не сте отговорили откъде тая продажност у вас, след като нямате нито една допирна точка с наглосаксите! От език, през гени- до култура!?

33

До 33

преди 1 година

А ти байдънофилче, дай пример за държава съязник на САЩ която да е свободна?? Свободна, а не колония??

32

Русофилчета

преди 1 година

Дайте поне един... пример с държава съюзник на СССР и фашистка Русия, която да не е потънала на дъното на ми'зерията и посредствеността...?

31

До 30

преди 1 година

Познати имам от село до Ужгород в Транскарпатия-не говорят и не знаят украински! Селата са с етнически унгарци!

30

И още:

преди 1 година

И 2/3 от европейците са варвари и този факт е световно известен. А варвари са казвали римланите на северните от Рим народи. та какво обидно е да си варварин, след като и ние сме били в тази категория знайко?

29

Има ли Значение?!

преди 1 година

Наистина?! Цял ден и ред не написахте за Радев а от него зависи цялата държава не ви е срам?! Сюндюци!!

28

Анонимен

преди 1 година

Всички ,живеещи на територията на Украйна знаят украински . Както всички ,които живеят на територията на България знаят български. Независимо от майчиния им език-турски, *** или какъвто е там. В районите с малцинствени групи ,както е в Бесарабия или в източните райони на Украйна имат часове по майчин ецик, някдъде е руски, някъде е български някъде е друг. Така е и в България.

27

Анонимен

преди 1 година

Така можете да си съчинявате всякакви истории и да казвате, че не можете да разкриете имена от съображения за сигурност. Тези номера- в детската градина.

26

МАКЕДОНСКА тактика

преди 1 година

Тука се едно са писали от съсседна Македония а после са адаптирали текста за Украйна.

25

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са варвари и този факт е световно известен.

24

Интересно...

преди 1 година

Когато е напечено, кореняците - украинци до един превключват на руски. Видяли сте по клипчетата нали?

23

До 19

преди 1 година

А който се доверява на блядистанец, ходи с разпран зaдник