108

Султана и турците...

преди 1 година

Никога не са посягали на собствеността и парите на българите -- цели 5 века сме живели в съгласие с турското население ---разликите са били само верски!

107

Анонимен

преди 1 година

След руското-комунистическо робство и пладнешките обири на нашите имоти и пари---ТУРЦИЯ И ЕРДОГАН СА НИ НАПРАВО МИЛИ И ДРАГИ КОМШИИ И ПРИЯТЕЛИ!!!

106

Да идват, бе...

преди 1 година

СЕВЕРОЗАПАДА ЩЕ СЕ РАДВА ДА СИ ВИДИ ПОБРАТИМИТЕ И СТАРИТЕ ПРИЯТЕЛИ!.СЛАВА НА ЕРДОГАН ЧЕ ОТВОРИ ГРАНИЦАТА!!!!!!

105

ТУ-ЗЕМЦИ

преди 1 година

"Турци посещават България, за да видят земите на предците си" - не знам какви са тези земи и защо биха били нужни някому, след като не можеш да си ги вземеш в отвъдното.

104

GHB

преди 1 година

Заглавието умишлено е формулирано по начин, който внушава, че все едно тези земи са техни, на предците им, а ние сме някакви навлеци, които са ги отнели и най-нахално сега ги ползват.

103

До 97

преди 1 година

Поради тази причина един ден турците да нямат претенци за българия е измислена дата 681 това съ пълни измишлотени също като македонците със тяхната история първото присъствие на татари на балканите е някаде през 7 8 век но не и държава а дали ще е пак турска територия ДА и даже без война бг 2050 5 милиона 3 м турци и *** 2 милиона възръстни българи

102

Анонимен

преди 1 година

Изселниците от 89'та ги гони носталгията, скоро правихме среща на випуска, имахме 2 турчета, които дойдоха от Турция, казаха че комбинират отпуската да покажат на децата си и жените си къде са живяли, единият щеше да ходи даже до Велико Търново, Рилският манастир и Мелник.

101

до Анонимен 101

преди 1 година

Ще приема, че древните българи са били тюрки, ако ми покажеш поне ЕДИН средновековен документ, в който да са определени като такива. Или поне един български документ от Средновековието или Възраждането, в който българите да се самоопределят за такива. И между впрочем всички имена, които изброи, са индоевропейски и имат значение на индоевропейски, даже на тракийски.

100

Анонимен

преди 1 година

Следващият път като викате Слава Роzия се замислете какво ще викате,ако Ердоган реши да върне "родните земи" на част от турците които ги имат за родни.

99

Анонимен

преди 1 година

Аспарух, Исперих, Кубрат, Алцек и т. н. всички имена на български ханове са тюркски. Защото прабългарите са тюркско племе. Знакът IYI е тюркски, езическият бог Тангра (Тенгри, Тангръ) е тюркски. Като всички тези имена даже спазват хармонията на гласните, която е задължителна за всички турски думи (че в една дума ако първата гласна е твърда,всички останали са твърди, и ако е мека всички останали са меки). Не разбирам какво е това измислено срамуване на българите от произхода им.Македонска работа.

98

anonimen

преди 1 година

Не се заблуждавайте, тези земи не са наши, изкупени са от подставени хора, специално Северна България масово е изкупена от един специалист хидроинженер. На евтините цени, сега са десет пъти по-скъпи. Идват да си нагледат собствеността и дали могат да се преместят, другото са празни приказки

97

Анонимен

преди 1 година

Ко?Не!

96

Анонимен

преди 1 година

Жени евтини. Пиячка евтина. Хазарт разрешен.Ще да не идвам.

95

Анонимен

преди 1 година

Нашата държава е създадена през 681 година.Така че,за земи на турски граждани не може да се говори.Знаем мераците на Ердоган да си върне османската империя,но това не значи,че трябва да се отразява всеки порив на всеки турчин.

94

Не

преди 1 година

Сега копи и пейст и на мейла на СЕМ и ДАНС!! Всяване на Омраза!!

93

Анонимен

преди 1 година

България е била на три морета!Дали да не отидем да си нагледаме земите в Турция и Хърватия например.

92

Защо?

преди 1 година

И после защо журналистите не са хора! Да се всява смут и напрежение между два народа не са хубави работи!! Хубава статия сте написали но кому беше нужно да кажете какво е казала някакво издание което най вероятно не съществува!! Земите на предците си и без това една Искра ни трябва на двата народа за да пламнем!!Поръчкова журналистика!!!

91

Анонимен

преди 1 година

Айде нема нужда!

90

Анонимен

преди 1 година

Не е дошъл с хляб и сол Аспарух, да. Обаче е ИНТЕГРИРАЛ МЕСТНОТО население - славяните и е създал държава с тях. Докато вие, хм...туркофоните, да ви наречем, сте клали като за последно дето сте минали и останали, и то главно за единия кеф и защото можете. Затрили сте сума народи и направо цивилизации, а тези, които са оцелели след вас сте ги върнали векове назад. И най-лошото е, че отричате всичко това със същата жар, с които предците ви са колили, вместо да кажете -да, но днешните не сме такива

89

Анонимен

преди 1 година

Да отидем да си видим нашите земи е Украйна и Русия....