47

Анонимен

преди 1 година

Ама верно това "София сити карт" е много смешно. :))) Сигурно се очаква сега ингилизите като дойдат и като научат кирилицата, да разбират какво пише! Само трябва да научат да четат на кирилица.... :)) Някой гений го е измислил, честно!

46

Анонимен

преди 1 година

Махнете кирилицата. Само България и Путин я използват още. Дори македонците я махнаха.

45

Анонимен

преди 1 година

Върнахте картината бюлетина, нали?

44

Анонимен

преди 1 година

България е англосаксонски протекторат.

43

Анонимен

преди 1 година

Не щем вече кирилица, така ли?

42

Кирил и Методий

преди 1 година

Номер 44 да се запиле доброволец при Путин или в Монголия, там всичко е на кирилица

41

Анонимен

преди 1 година

Чудя се все още ли живеем в България. Написали са София сити карт на Кирилица. Принципно би трябвало да е "Градска (транспортна) карта". Живеем в България и езикът е български. А на английски могат да сложат отделен надпис за туристите. Това показва, че всичките политици са една шайка родотстъпници погазващи Българщината и конституцията години наред. Цялата държава е изписана с латински букви и на английски (линейки, полиция, гражданска защита, надписи на държавни учреждения,общо взето навсякъде

40

стар софиянец

преди 1 година

Номер 39 е някакъв див ce.лян.ин който даже не знае как се пише NFC, ама плюе по София и софиянци. Такива едно време идваха на гaрaта с дисагите и ги беше страх да се качат в трамвая, гледаха като извънземни.Аман от сe.ля.ни

39

стар софиянец

преди 1 година

Номер 39 е някакъв див *** който даже не знае как се пише NFC, ама плюе по София и софиянци. Такива едно време идваха на гaрaта с дисагите и ги беше страх да се качат в трамвая, гледаха като извънземни

38

Анонимен

преди 1 година

Нация техническа! Кво да кажеш... Едно просто нещо не можем да направим без да са заложени проблеми и да работи както трябва. Толкова си можем. По-добре е да се върнем на хартиените билети.

37

ходя пеш

преди 1 година

Абе като цяло изобщо не се доближавайте до градския транспорт и стойте на 10 метра от спирките и проблем няма

36

Анонимен

преди 1 година

Софиянци пак почнаха да скимтят за глупости-щели да им източват парите!!Цялата статия е смехотворна,поне за хора,които малко ги хващат нещата :) И ВСИЧКИ софета са си активирали Е-пей на телефоните?!Ще се пукна от смях,NFS нарочно работи с обхват 2-3см.дори някога се налагат няколко опита!Виждам картинката-всички софиянци,с активирани карти на апаратите,които са провесени на вратовете им и лошата система ги точи,точи :)

35

Анонимен

преди 1 година

По принцип от момента, в които се разхождате с активни безконтактни дебитни карти или апликации на телефона включени към банкова сметка итн сте отворена мишена за поне стотина различни видове измами и прочие. Валидаторите са най-малкият ви проблем. Вече нямат нужда дори от ПИН-кодове, а само и единствено номера на картата ви да ви източват сметката докато седите в рейса или чакате на опашка в магазина. Безконтактно щастие.

34

Анонимен

преди 1 година

И как ще стане таксуването ако не ти е включено NFC приложението. Аз преди да платя в магазина го включвам и след това го изключвам, същото и за валидирането в транспорта.

33

Анонимен

преди 1 година

Ами просто е, слагате 1 бутон , и тогава да отчита

32

Apollo

преди 1 година

NFC-то просто трябва да се иКлючва след употребата на телефона за валидирсне/транзакцииПросто е

31

Анонимен

преди 1 година

Аз това ви го казах още преди месец без да съм IT-специалист.

30

преди 1 година

А може ли фалшиф валидатор да ви запише данните на картата ?За един приятел питам.

29

Не падаме от небето

преди 1 година

До съветПросто в навалицата и гъча не можеш постоянно да мислиш кои твои вещи къде се оказват във всеки един момент. Това се ползва и от крадлите, разбира се.

28

19

преди 1 година

Аз нямам нужда да си активирам картата. Достатъчно е да ми е отключен телефона. И дори ми се е случвало докато си цъкам близо до вадилатор, да ми дръпне пари. Но не виждам проблем, просто е нещо, което сега съобразявам. Да се зобмираш на телефона ти от всяка точка на вселената не е изконно човешко право, каквото и да си мисля раята, така че не виждам драма с тази невероятна 'новина'.