18

До Истината е друга

преди 1 година

Не се офлянквай, ами кажи дата, час и място да се видим!!!!!!

17

Анонимен

преди 1 година

Ботев е анархист - и това е прекрасно, когато всички говнернментални папуняци му се кланят !Vivre L'ANARCHIE !

16

Истината е друга

преди 1 година

Енгелберт Дагоберт е разследван и съден в Австрия за съучастие с Христо Ботев за радост оправдан..............Естествено че в спомените си на дърти години години ще ни хвали защото и Батенберг и Сакскобургота непрекъснато го награждават с медали и прочие за заслуги към България.......да не е луд да ги откаже......аванта

15

Анонимен

преди 1 година

до 23 хаха,определено съм чел повече от тбе

14

Хахахаха до 20

преди 1 година

А спомените на Дагоберт чел ли си ги бе недоносче сорошшко?!?! Нека те ориентирам щото едва ли знаеш, че това е капитана на Радецки.... "Те спасяваха отечеството си, знаейки че отиват на смъртта".... Ако си от София кажи ден,час и място да се видим и да ти напълня продажната глава с тукати и тупаници.

13

Захари Стоянов

преди 1 година

Писателят казал:"Комунизма има почва във България колкото портокалите на Витоша" се сетил за Френския комунар(а не еврейски марксист) Х.Ботев"СВОБОДАТА е МИЛА,ИСТИНАТА е СВЯТА" и направил Парижката изповед:"От СРАМ криех че българите са бивши роби защото в Евроатлантика духа обратния вятър!Расистка е Османската империя като западните!Да угодя на Дизраели включих робски български расизъм и незнам защо А.Айнщайн ме изплагиатствал че цялата бяла раса заедно с евреите и арабите е РАСИСТКА"

12

Анонимен

преди 1 година

Ботев е в основата на комунистическата революция на Балканите, и поръчан от английските служби

11

Анонимен

преди 1 година

до 12 а отвличането на хора и взематето им за заложници какво е според теб.Я се пробвай да го направиш да видим какво ще ти се случи

10

Анонимен

преди 1 година

Стига с този псевдопатриотизъм! Патриоти пък извън България!

9

Хахахаха

преди 1 година

Бая съм чел за Ботьов и колкото съм горд от него толкова и. Как да го кажа по меко?!? Врачански срам. се нааакали и се изпокрили, скрили пушките в "нужника" на църквата, Заимов се пременил на жена за да избяга от града като последния страхливец, а един овчар отишъл при четата и каза "Войводо плащай ми яретата че потерята иде"...Тогава Ботев се разплакал "И аз съм тръгнал тоз народ да освобождавам".Обретенов лъже здраво в спомените си.За мен лично Георги Апостолов е физическия убиец.

8

Некои

преди 1 година

много се дразнят от думите му"Изповядвам единний светъл комунизъм, поправител недъзите на обществото", за това и се опитват да го очернят всячески..

7

Анонимен

преди 1 година

ботев по сегашните закони е теропист а по законите по негово време е бил престъпник

6

Анонимен

преди 1 година

Безспорен е поетичният талант на поета-революционер Христо Ботев, но още по-безспорен факт е, че той се изявява като един от най-ярките български публицисти. Спомнете си "Смешен плач" и "Политическа зима".

5

Ботев

преди 1 година

За ататюрк ли говориш или за сюлейман който и да е, дьонме нещастно ?

4

Сата НАТО

преди 1 година

Ботев е бил надраснал времето си, освен гениален поет и публицист, е бил и истински демократ. Не червен или син фашист, каквито са масата леви и десни в днешно време. В допълнение - като външност няма нищо общо с рижия пиклйо, когото са набедили да играе в последния едноименен филм.

3

до първия

преди 1 година

Ако предпочиташ феса - няма проблем, носи го. Недей да говориш обаче, кой какъв бил, още повече за хора, които са оставили своя белег в историята. Докато безделници като тези, които пишат тук, няма да се запомнят с нищо.

2

Анонимен

преди 1 година

Не знаех че е бил премиер

1

Анонимен

преди 1 година

Такива са ни все националните герои - пияндурници, детеубийци, разбойници и крадци. Как пък не можахме да си изберем един поне полу-свестен човек за национален герой?!