18

Анонимен

преди 1 година

Мале, мале каква простотия... Безработни или със заплати в плик ми се правят на патриоти. Гротеска.

17

Анонимен

преди 1 година

Най- обичам да мразя!!! Така се чувствам истински българин!!!

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20, вяра в какво, бе? В червеното вино или в мезетата? Това НЕ е традиция! Това е повод да се напият като прасета!

15

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Традицията е прекрасна.Искам обаче да се спази уважение към личността на Великият Христо Ботев,който бе достоен реалист,сиреч безверник в греческите църковни глупости.

14

Анонимен

преди 1 година

"подготовка, която започна от предния ден със силно червено вино и домашни мезета." Демек се напиват като прасета и после се бухват във водата. Голяма традиция, голямо нещо! Оправдание да се нашмулят до безсъзнание. На колко години беше тази "традиция", че забравих?

13

Ивелин Михайлов

преди 1 година

В отговор шоросоидна софия ще отговори с мощен съботен гейпарад по жълтите павета!

12

Анонимен

преди 1 година

На хелоуин що не пищяхте, че е дивашки обичай на келтите бе джендрове

11

Българин

преди 1 година

До 8 АМИ ЕМИГРИРАЙ БЕ СОФИЯНЕЦО! ВИЕ ТАМ ДЖЕНДРИТЕ В СОФИЯ НЕ СТЕ БЪЛГАРИ, А АМЕРИКАНЦИ! ЩЕ ВИ ДЕПОРТИРАМЕ С ВЪЗРАЖДАНЕ!

10

Кънон

преди 1 година

Езическит обичаи са много по-стари от самото християнство. Тези обичаи, които ги виждате са още преди Джизъс да си помисли да се роди, така че не ги дискредитирайте

9

Анонимен

преди 1 година

От толкова много плюене се повиши нивото и температурата на водата! Ама българи, какво да ги правиш!! Това го умеем най- много! Виж други си е хелоуин!

8

Исторически парк

преди 1 година

ШОРОСИТЕ ПАК *** ОТ ЯД! И ТРОПВАТ ДЖЕНДЪРСКО ХОРО В ЦЕНТЪРА НА АМЕРИКАНСКА СОФИЯ!

7

Анонимен

преди 1 година

Доста тъжна картинка. Патриотизмът се измерва в това колко си дал на общество и икономика. Тропкането на хорца е някъде накрая.

6

Вин

преди 1 година

Йорданов ден е християнски, църковен празник, не махмурлийско киснене на мадурите с време на байраци и народна музика! Измислянето на "многовековна традиция", издава липсата на такава. Честит Йордановден - кръщение Господне!!!

5

Софиянец

преди 1 година

Ако тази разпасана, угоена и миришеща на ракия биомаса е "българщината", закривайте държавата и да се местим някъде другаде. Тези на снимката могат да бъдат единствено шофьори на камиони или да транжират месо по цеховете. Нямаме никакъв шанс с подобен контингент да сме силна и конкурентна държава. Просто ще си останем посредствена територия с вкус и мирис на немити потури и джибри. Жалко ...

4

Анонимен

преди 1 година

Пак ли "преки включвания" със задъхани репортерки?! Все пак прочетохме важната информация,че кмета и неговата дружина са пили вино и ракия цяла нощ.

3

Православна

преди 1 година

За да бъде омилостивен православния Бог, днес се пали огън, прескача се от голи юнаци и се предсказва бъдещето по опърленото им окосмяване.

2

До 2

преди 1 година

Бе не си пиян, но си второто на това което си казал като определение. Сюятай кви пробити хомосексуалисти има вече тук. Номер 2 откри гей парада в коментарите

1

Българка

преди 1 година

Спoред чeрковния кaнон, кoйто прaвославен имa мaлка чуркa, тpябва дa я прeкади пo изгрeв слънцe прeд икoната нa Cвeти Никoлaй Чудoтворeц, зa дa пoрасне тя eдра и мoгъща кaто дунaвски шaран пo Бoжията милoст.