342

Анонимен

преди 1 година

Бая комунисти има още по форумите, трябва още да изпукат. Когато им се затрие семката, тогава ще се оправи България. По вредно нещо от комуниста няма.

341

Противник

преди 1 година

Егати грозната банкнота е еврото, и има свойството да свършва изключително бързо . Нашата красива банкнота я ликвидират.

340

Анонимен

преди 1 година

Реално погледнато на нас вече ни вдигнаха всичко двойно и тройно, в сравнение отпреди 3 години. Тогава пълних две торби от кауфланд за 40 лв., а към днешна дата ги пълня същите две торби за 80-100 лв. Нашите търговци са по-тарикати от хърватските.Еврото е пътя, но вдигането на цените на масовите продукти като хляб, мляко, сирене, кашкавал - е прекалено. Но народа явно няма против - не виждам да има стачки никъде и за нищо. Не сме бедни ние българире, ами сме прости.

339

Бай Гочо

преди 1 година

Същото ще се случи и с нас, помнете. Ако един хляб е 2 лева - ще стане 1 евро. И после постепенно ще стане пак 2 - но в Евро. Това се случи в редица европейски държави където няма, или има нисма инфлация, и са богати. А ние бвдняците ще се разпорим от немотия.

338

Румполов

преди 1 година

Журналисчета малки престанете да плашите народа . Бъдещето е на еврото искате или не ще приемем еврото .

337

Анонимен

преди 1 година

Не на еврото! Ще ни занулят и нас!

336

Анонимен

преди 1 година

Заплатите ще са наполовина, но цените... Ако един хляб е бил 2 лв, ще стане 2 евро!

335

Рубладжия

преди 1 година

При нас цените са най-високи в ЕС и е нормално да почнат да падат,а глупаците нека си мислят,че цената на нещо зависи от това в какво я мериш.То и в Турция се мерят в лири ама цените скочиха с 83% за година,а Унгария с нейният форинт скочиха с 22%.

334

Дамян

преди 1 година

Хърватия не е приела еврото преди дни, а преди две години.Писането на фейк статии се превърна в практика за изгладнелите проруски ***!

333

Анонимен

преди 1 година

Поредният кьорфишек от червените по длоги.

332

Анонимен

преди 1 година

Цените се вдигат от търговците,от хората ,не от еврото. В България нямаме евро ама си имаме Румен Радев.

331

v

преди 1 година

При нас цените ги дигнаха и без да приемаме еврото хахахах.То тука всичко е 5 пъти по скъпо от Хърватия на новите цени...

330

Анонимен

преди 1 година

В еврозоната може и да влезем, но приемането на еврото , ще е фатално , това го коментират и обясняват истински специалисти и български икономисти, загрижени за страната, а не лаладжии и политици!

329

ЬЬЬ

преди 1 година

Че какъв търговец ще е оня търговец,който не вдигне цените?Нормалните човешки черти са противопоказни за търговците и те не случайно са били изгонени от храма. Търговеца няма нищо общо с обикновения човек и от него може да се очаква всичко.Такива и в България ги има с десетки даже със стотици хиляди и ако държавата не е на мястото си при въвеждане на еврото ще има масови недоволства, разбиване на магазини и грабеж на всякакви стоки.

328

Анонимен

преди 1 година

висчки евроджендърчета коментират цените - разберето го най после - не в цените е проблема-а в суверинитета- ако някой коментира цени той го рави или от глупост или за да ви замъгли извитите мозъци - то очи имате ама мозък дали е останал след 30 годишна промивка

327

Анонимен

преди 1 година

Някой изненадан? Напълно очаквано!

326

ceci_

преди 1 година

Стига бе, не мога да повярвам в Гърция е било така, в други държави също.. сега в Хърватска ама нашите управници твърдят че няма такава опасност ;-) То и Кристалина както и куп западни чиновници казват че 2023 ще е доста по-тежка от 2022 ... ама на нашите са твърди че всичко е ток ;-)

325

Анонимен

преди 1 година

Удари ги бързият влак! Българи, от нас зависи! Можем да се измъкнем!

324

Анонимен

преди 1 година

Проблемът с цените в БГ ще е само един от проблемите - очаква ни и невероятно "мандръсане" с поемане на нови и нови дългове , и солидарно спасяване на закъсали "бедни" държави като Гърция, Италия, Испания и др. ! Ние, голтаците, ще плащаме масрафа на големите плюскачи от ЕС !

323

Анонимен

преди 1 година

На ви една еврозона! Вземи тая суровачка по гърбините! Хаха!