70

:)

преди 1 година

Герб се съгласи с 50% затваряне а Асен го предоговори на 40% затваряне. Но за да зашитим Мафията - Доган (тец Варна) и Ковачки (Тец Брикел и БобовДол) ГЕРБ ще направи всичко. Мариците са само претекст за зашита на мафията горяща *** и получаваща десетки милиони студент резерв.

69

До

преди 1 година

Петкова,драга ще отидеш при Фидосова,Цачева при кърджалийската,след теб идват млади.дърт козел млада върба лющеше,има и песен.след теб Сачева,после е десито,много се напъва милата ама,младото си е младо.

68

Певец

преди 1 година

Ще им ги даваме безплатно дарбите си. Въпреки, че никой не ги ни е дал даром, а сме си ги развивали. САМО НА ДОБРИТЕ ХОРА, разбира се. Г-жа Ботева ще пее, а аз ще им бая. ЕРГЕН И СТОЙНЕ. Тези редактори от Днес за научат българският език и да не ми променят думичките и мислите.

67

Певец

преди 1 година

Ще им ги даваме безплатно дарбите си. Въпреки, че никой не ги не е дал даром, а сме си ги разривали. САМО НА ДОБРИТЕ ХОРА, разбира се. Г-жа Ботева ще пее, а аз ще им бая. ЕРГЕН И СТОЙНЕ.

66

Левски

преди 1 година

Само трепане....

65

Анонимен

преди 1 година

До АнонименИ ти малко вземи да прочетеш че няма как да изпълним тези изисквания без затваряне на ТЕЦ-ове

64

Анонимен

преди 1 година

Лъжата е основна ,съставна на част в управлението на България.Колкото по вече лъжеш толкова по дълго управляваш страната.

63

Анонимен

преди 1 година

Тия от ГЕРБ искат да ни убедят, че корупцията в България е започнала от 2021 г. Преди това корупция не е имало и всичко цъфтеше и връзваше защото на власт беше богоподобния от Банкя?!!!

62

Мръсен въздух

преди 1 година

Мръсен въздух,преждевременна смърт от това, високи разходи и глоби,но....осигурени парички за Ковачки и сие и за Тиквата . Работниците,ако цял живот им плащаме. без да работят,за България ще е по евтино. И това е факт от вече 20 г. Въпрос...защо тогава ТЕЦ ...те работят?

61

Анонимен

преди 1 година

Тецовете след 2-3 години, после и АЕЦ Козлодуй до към 2030, и ще цъфнете, затова още от сега ни карат да свикваме с термина "енергиино беден" сиреч означава че България ще стане бананова република а хората ще се греят на топли спомени от миналото!#НЕЛИГИТИМНИ ДУПЕДАТИ И УПАВЛЯВАЩИ!

60

Анонимен

преди 1 година

От как свят светува крадеца винаги е викал дръжте крадеца.

59

Тео

преди 1 година

На кой *** му трябват въглищни централи вече? Хем скъп ток, хем замърсяват. А сетих се - на Ковачки и ГЕРБ. Те 12 години дремаха и вместо да строят нови АЕЦ реактори платихме неустойки за млрд на руснаците. По-тъпо племе от герберите и поддръжниците им няма ...

58

Анонимен

преди 1 година

Ами това е феодална европа, корупция и куррупция за поданниците...в други държава създадени като анти отрова срещу такива предатели са сложили в конституцията анти-феодални правила като правото на гражданите да притежават оръжие, и да могат да говорят свободно! Активо не съботира истинската свобода и демокрация в глобален аспект.

57

Анонимен

преди 1 година

Герб са царе на корупционните схеми , никой не може да ги надмине !

56

до 48

преди 1 година

С какво ще ти работи ТЕЦ-а, като затворят въглищните мини, бе умник? Европейците започнаха отново да отварят своите и да възстановяват въгледобива си, ние го прекратяваме!!!

55

Анонимен

преди 1 година

Има ли някой който да вярва на Герб и лидерът им-ТЕ ПОКАЗАХА КАКВО МОГАТ -12Г.Б-Я Е НА ПОСЛЕДНО МЯСТО СЛЕД ВСИЧКИ БИВШИ СОЦСТРАНИ- ТО Е ОЧЕБИЙНО КАК СЕ Е УПРАВЛЯВАЛО И СЕГА СТАРТ КЪМ НОВИТЕ ИЗБОРИ -ДА ОМАСКАРИМ ДРУГИТЕ ПАРТИИ И ВДЪХНЕМ ОМРАЗА-НАЛИ ОТ ТЯХ ТРЪГНА-ХОРАТА ПОМНЯТ ОБИДИТЕ В ПАРЛАМЕНТА КЪМ ДРУГИТЕ И ОМРАЗАТА,КОЯТО ИЗЛЪЧВАХА КЪМ ТЯХ-НЯМАТ СПИРАЧКА С ТОЗИ ТОН НА ОМРАЗА КЪМ ПО-СПОСОБНИТЕ-ЗАТОВА И СВАЛИХА ПРАВИТЕЛСТВОТО.АКО СЪЩИТЕ ХОРА ПАК СЕ ЯВЯТ ОТ ГЕРБ НА ИЗБОРИ-НЕ ЗНАМ КОЙ ЩЕ ГЛАСУВА-

54

Анонимен

преди 1 година

колко *** трябва да си да вярваш на който и да е политик ? няма политик който да не счита народа за нищо друго освен електорат, ние не представляваме абсолютно нищо за тях НИЩО ! от много отдавна няма такива политици в България. Обидно инфантилно се държат с нас, отдавна трябва да спрем да се надяваме и вярваме, че тези подобия на човешки същества мислят за нас като народ. Вижте Украйна, там отиваме и ние много скоро

53

Анонимен

преди 1 година

А за ГЕРБ-ДПС-БСП схемите нещо да кажеш стара корупционистке ?Тези защо си мислят че имат право да поучават след като те са управлявали 12г. и са създавали корупцията ?

52

М

преди 1 година

До ***-о Киро------ Стига сте винили комунистите. Те истинските комунисти умряха още преди 1945 година. Огледайте се какво правят със света капиталистите и демократите. Нещо хубаво да виждате?

51

Анонимен

преди 1 година

Колко тъпопрост трябва да си, за да вярваш на герб?