74

Drug

преди 15 години

"Междувременно от Кремъл долетя новина, че президентът на Русия Дмитрий Медведев е обявил, че на основата на доклад е взел решение за приключване на операцията по принуждаване на Грузия към мир." *...i go podade izkliuchitelno elegantno na vsichki svoi vragove ochakvali s netyrpenie tia da prodylzhi logichnoito si i napylno opravdano nastyplenie. Vyii, mi sega kak sha prodylzhite da ia izkarvate agresor be mushmoroci?

73

Киприян Болгарин

преди 15 години

*** руски дупецелувачи, разберете РАЗ и НАВСЕГДА, Че когато не обичаш русия, не значи че си американец, а просто БЪЛГАРИН. Защото , ако бяхте чели история, щяхте да знаете, че русия Винаги ни е правила Турски номера. Ако бяхме станали и физически Задунайская губерния, сега руската армия щеше да защитава интересите на руските граждани в Сакар планина, например. Ама на сте Българи да го разберете, бе ***!

72

SWISS

преди 15 години

Такаааа. АКо седнем и помислим малко извън черното и бялото за войната която приключи може да стигнем до няколко евентуални извода защо се случи тъкмо сега, тъкмо там и замо никой не помогна на Грузия.Великите сили ( Русия,САЩ, ЕС и НАТО) са седнали на една закътана маса преди известно време и са решили следните неща:1. Грузия в НАТО - НЕ! Следователно единствения начин САЩ и другите да откажат и Руснаците да са доволни е Грузия да не изпълнява условията за членство. ГОТОВО!2. Имаме ли стари ненужни оръжия? - Дааааа. САЩ дава на Грузия а Руснаците на себе си и на Осетинците - Разчистихме и оръжейния склад.3. Саакашвили ще се подаде ли лесно на Американски вношения и Руски дразнения - Категорично ДА! 4. САЩ, ЕС и НАТО не могат да участват фактически тъй като ще урони демократичния им престиж. Следователно седят в ложите и вият на умряло срещу "варварска" Русия. Амаха лошотии с лошотиите.5. Имат и излишни пари за възстановяване и развитие - Готовоо!!! Едните наливат в Грузия другите при сепаратягите.6. И на последно място все пшак нека си спомним, че Руснаците бяха тъкмо в обратната роля по времето на Косово, Ирак, Афганистан!!!Така че няма смисъл да си мъчим мозъка да плюем едните или другите. Те за пореден път ни изиграха :) Искам да отбележа, че не съм нито Про-Руски нито Про-САЩ настроен!

71

преди 15 години

а ти отивай на небето

70

sacho

преди 15 години

Този посланик май не е с ума си. В Южна Осетия имало повече грузинци, откокото руснаци и затова убиха 1600 от тях ! С кого воюва всъщност този бушмен Саакашвили ??

69

преди 15 години

Ами точно това ти казах - ходи си в русия, че от такива *** вече ми се драйфа. Ей вие, петата колона сте като кърлеж на кучешко ухо.

68

преди 15 години

Един маитап за минетчиите " капиталисти" и разни американчета .Това го четох в интернет.Значи , някои си американски канал ,по новините съобщават че руски танкове са навлезли в GORCIA и представи си ужаса на някаква леиди исплашена до смърт хукнала по улиците да види какво става,тъи като живеела в Джоржия.И сега щяла да съди телевизията защото са я излъгали и уплашили до смърт.

67

калин

преди 15 години

ако не беше чугунена кратуна,ще да си наясно,че в осетия няма руснаци никога не и имало!известна част са руски граждани известна!останалите са си чисти грузинци или осетинци който ненавиждат и справо съветският почин и гнилят му социализъм!тези осетинци са в тбилиси и търсят помосхт от точно този саакашвили!човеконенавистен бацил видно е,но би трябвалои да знаеш,че ерата на съветите отмина яко дим..социализма никаде не победи!каде си тръгнал да лъжеш и да се правиш на интересен от какво ще повръщаш от погнусата,че съществуваш като недоразумение на този свят ли?айде много моля

66

levski

преди 15 години

bratu6ki!! dayte im urok na tezi klo6ari! te razbirat samo ot toyagata!!ravo b

65

преди 15 години

' В момента в Южна Осетия има по-малко руснаци, отклокото грузинци, обяви посланикът.' ??? Нямам думи , мога само да повърна от толкова гадост

64

преди 15 години

62 такива тарикати като тебе са ми ясни. в София като има *** и ток та какво? заприличала е на гето и клоака дето се събира вече почти цяла бедна България заради цъфналата икономика в провинцията

63

преди 15 години

Все, русские идите на !

62

преди 15 години

Това е форум на всички проруски минетчии. Аре си ходете в русия бе, *** парчета, кво сте седнали да ни обяснявате колко е хубаво там. В селата си в русия нямат ток и ***, за ква цивилизация става дума в "матушката". С техния си империализъм и износ на комунизъм, тъпите руснаци объркаха половината свят и най-вече ваште *** кратуни!!!

61

преди 15 години

20:39 (12 августа)Испания выделяет ?500тыс. на помощь пострадавшим в Южной ОсетииИспания выделяет полмиллиона евро на помощь населению, пострадавшему в ходе югоосетинского вооруженного конфликта, говорится в сообщении министерства иностранных дел Испании.Испания выделяет полмиллиона евро в ответ на призыв оказать гуманитарную помощь населению, пострадавшему в ходе конфликта на Кавказе, с которым обратился Международный Красный Крест (МКК), - отмечается в документе.Речь идет о первой срочной помощи со стороны правительства Испании, которое отслеживает события в Грузии и которое готово предпринять и другие гуманитарные действия в зависимости от необходимости и эволюции конфликта, - подчеркивается в сообщении испанского МИД. // РИА Новости

60

преди 15 години

Президент Чечни Рамзан Кадыров выразил удивление, что человек, которому "не хватает личного мужества посмотреть на самолет", продолжает командовать грузинскими вооруженными силами. "Вчера я смотрел CNN фрагмент по телевизору, как главнокомандующий Грузии, услышав звук самолета, убежал, оставил всех. Его трудно было догнать! Его надо было на Олимпиаду отправить, чтобы он участвовал в бегах, он очень хороший спринтер", - заявил Кадыров.

59

neo

преди 15 години

абе ОЛИГОФЛЕН КВА ЦИВИЛИЗАЦИЯ у Грузия -там е кланово -родово общински строй както в КОСОВО!???ти май си поредният дето само пишеш глупости!!Руснаците батка отдавна не са в социализъма -предпочитаната дестинация за летен туризъм е В ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ -на брега на ЧЕРВЕНО МОРЕ И ТУРЦИЯ !!!!!!В България рядко идват щото са КОМУНИСТИ!!!!Батка в МОСКВА С 800 ДОЛАРА ЗАПЛАТА СИ ***!!!айде сега да цункаш на ГАЗПРОМ ДЕТО РАБОТИ КАТО ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ БИВШИЯТ КАНЦЛЕР НА ГЕРМАНИЯ ШРЬОДЕР .***!!!!!и той КОМУНИСТ !!!

58

преди 15 години

Ooo, Kalincho se bil razvihril i v tazi tema :-)

57

kyky

преди 15 години

гледам, kalinченце, че разпенените са американскиге ****олизци, а не комунистите....гледам че *** място не моат си намерят, щот кат си седнат на дъто ги боли нещо....гледам че маймунека буш започна не само да заеква, ми да бърка кое грузия, кое русия, ама на него му е простено, то в америка айкю 80 е достатъчно високо за президент....гледам че и ти, батиното, нещо се пениш, удивителните в текста са ти повече от интервалите.... давай по кротко, те американците кого ли не са предали, че да не предадат и санаакашвили....а така, поеми си въздух, българин си, а не *** или костомолец, или пък американска ***, я се ухили малко....пък като не щеш да си българин - зимай м16 и отивай да браниш честта на америка я в ирак, я в грузия, я в косово - където ти е кеф, все изконно американски територии.....

56

kalin

преди 15 години

много сте се разпенили нещо господа комунисти!Хората в Грузия искат цивилизация те искат да живееят и да се развиват!исклат да си бъдат и да си останат Грузинци!не ви щат скапания убит социализъм!значителна част от южно осетинците желаят същото може да ги видите в тбилиси с вързопче пред президенството чакат помощ хората и я получават все пак!писнало ми е вечният освободител ссср и малоумната му *** да ми съждават що как е било колко умни и колко готини са!гнилите ви представи са докази тумори за всяко едно общество!Грузинците ви бърсаха социализма и не го искат вече!

55

преди 15 години

Погледнете лицето на този човек. То излъчва злоба и желание за мъст, които са характерни за психопатите! Как могат грузинците да се доверяват на този ментално увреден манияк?