12

Анонимен

преди 1 година

Ха ха, бат Бойко откога го уреди тоя въпрос...

11

Реалист

преди 1 година

Ако Лукойл затвори 2024г когато се спира вече вноса на руския нефт единствено от Турция може да вземаме евтини горива (на 2,20 лв. литъра на колонка) иначе бензина от ОМВ Австрия примерно ще е ни е на над 5 лв./л. на колонка.

10

Анонимен

преди 1 година

по-добре турско от радево робство!

9

Анонимен

преди 1 година

Ужас, служебното правителство подписа 13 годишни договори. Поредния удар от Газпром срещу нас!! Не можем да се отървем от тази руска напаст, боже!!!

8

ОРДЕН

преди 1 година

Връчи орден но мултак,откри някъде поредния заводски цех,посети гимнастичките в залата,срещна се с артисти от Народния театър,заведе дъщеря си във Виена (също както Т.Живков водеше дъщеря си),сега се пъчи с договор с Турция.Май си имаме нов мин.-председател.Радев видя,че пиарът на ББ работи за масата и взе да го прилага.За Радев само добро,а затова,че вече е забравил за 12г.мутренско управление и Гешевтаря-не се говори.Радев излъга най-грозно хората,които смятяха,че може да участва в промяната.

7

Augusto Pinochet

преди 1 година

ГЪЛЪБИТЕ НА РАДЕВ СА СВЕТОВНИ И ОЛИМПИИСКИ ШАМПИОНИ ПО МАЛОУМИЕ МНОГОКРАТНИ БИХ КАЗАЛ - ЕРДУГАН И ПУТИН МЕЖДУ ОДРИН И ИСТАМБУЛ ПРАВЯТ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ГАЗОВ ХЪБ В ЕВРОПА - ТА НИЕ КАТО МНОГО УМНИ ЩЕ КУПУВАМЕ ОТ РУСКО/ТУРСКА ФИРМА ПОСРЕДНИК ГАЗ ВМЕСТО ДА СИ ГО ВЗЕМЕМ ДИРЕКТНО ОТ ГАЗПРОМ...СТРАШНО СА ГО ИЗМИСЛИЛИ НЯМА ЩО.

6

Анонимен

преди 1 година

харесвам Радев, но Турция ще вкарва от Русия и ще продава на цяла Европа плюс БГ. Защо не БГ да го прави това или защото се продаваме за стотинки на западните господари? БГ е дупка и ще си остане блато, всички държави си гледат интереса само БГ не. Турция просто има интерес не че е интересува за нас или някои друг. БГ населението пада стремглаво, Турция се увеличава и ще задмине 100 млн през 2050, ние 5 млн и бедни като мишки.

5

Анонимен

преди 1 година

Путин, искам да кажа Радев, вкарва руски газ през Турция. Това и бебетата го разбраха.

4

Реалист

преди 1 година

Главния ни шарлантанин посмя ли да пита Ердоган коя е неговата Родина ? Или предпочита полата на Деса хо хо хо

3

Опппааа

преди 1 година

Уж Турски поток беше нямаше дя донесе газ в България, ДБ още през 2017 год. щеше да съди Борисов ,искаха ДАНС да разследва и т.н. и т.н..Днес др. Радев- президента го нарича исторически акт.

2

Анонимен

преди 1 година

ДаВно не се срещне с Ердоган , да не би да го изненадат че вече не е Президент , и столицата вече ще бъде Анкара .Явно идва и това време , нали има ПРЕ-разпределение на света !?

1

Сандо

преди 1 година

а защо президента се занимава с такива неща? Неговата функция (като институция имам предвид) е чисто представителна. Ние сме парламентарна република и това няма да се промени!!!