151

OMG_Lucker

преди 1 година

Тоя веднъж да каже нещо, което да не е манипулация. Разбира се после е продължил с глупостите - кой бил терорист и т.н.- но това е разбираемо, все пак трябва да има и доза надъхване в обръщението му.

150

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм . България е държава на тероризма и като такава следва да спазва правилата за взаимопомощ към братските Америка САЩ и Украйна и Западна Европа .

149

azz

преди 1 година

жужето Белоноско изведнъж му светна....а какво стана с розовите слончета...летят ли още над Киев..?

148

Евроатлантик

преди 1 година

Аве, каква е тази среща на Европейската комисия в която няма да присъстват лидерите на страните в общността, а само баш шефката Дер Лайден и още някъв шмульо. Тя като някакъв Главен секретар на Партията ли го раздава, че се среща самостоятелно и взема еднолични решения от името на целия Съюз. Еб*л съм ви и демокрацията, вече даже и от кумова срама не са криете.

147

Гиб Мелсън

преди 1 година

Зелински да се моли по пет пъти на ден кремълския джудист да не обяви война на Украйна, че ако премине от СВО на война няма да остане камък върху камък в Украйна а жертвите ще са десетки милиони.

146

А СПОКО

преди 1 година

Нали ги сваляте?

145

Хайл химарс

преди 1 година

Аз съм Костадин и руски фес желая.

144

тя

преди 1 година

Тоя докога ще занимава Света със себе си ?!

143

не може да бъде!

преди 1 година

Какво цели Русия ще се види през есента.Русия допусна грешки с тежки последствия,А както казва др.Каганович-всяка грешка има име,фамилия и длъжност и засега може да се каже че това име е на Вл.Путин,президент на Русия,който правилно е започнал военна операция,но е попречил да започне както трябва с разни забрани към генералите!?Така считат доста руснаци във форумите.Но както се знае" отмъщението е блюдо,което се поднася студено"!*** мълчи,а той е най-опасен когато мълчи! Трябва да изчакаме!

142

Анонимен

преди 1 година

Украинците са пръзнували тия дни рожденният ден на фашиста Степан Бандера. Интересно нито дума от нашите медийни изтривалки. Полският премиер Моравецки е направил доста критично изказване по адрес на Киев. Лицемерието и подлостта на ЕС и САЩ е безкрайна. Преди време арестуваха 90 годишен немец, че бил сервирал в някакъв стол на СС, а за Бандера който е избил 100 хил души, включително жени и деца, предимно поляци и евреи, за него дума не обелва никой, нито ЕС нито САЩ нито дори еврейската общност

141

Бум

преди 1 година

В на живо в ефира на френска тв.Русия унищожи стадион пълен с чужди наемници и оръжие.

140

Случаен

преди 1 година

Вече всички страни са научили да произвеждат туй-онуй. Европа не е център на металургията.

139

Иван

преди 1 година

До Пепе Китай и Индия са сигурно от друга планета. Никой не ще американският ботуш.

138

Случаен

преди 1 година

Русия търпя около 30 години подигравки, при положение, че е страната победила фашизма, ако беше раздробена СССР, нямаше да има човечество, Германия е щяла да изтреби всички - включително и себе си - кой знае лудият Хитлер какво. Сега е смешно да се говори, най-малкото поради факта, че има руснаци в Украйна и т.н., на който му пречи - Косово е сръбско - но е вече република.

137

Анонимен

преди 1 година

Не атакА, а атакИ, докато САЩ се откаже да помага на актьора-комик. Язък за нормалните украинци, ненормалните са на фронта.

136

Българин

преди 1 година

Голям кеф украински и западни воиници мрът като мохи. Амохата каца само на лаиното.Затова Русия мори ***

135

Пепе

преди 1 година

Явно дойдоха грантовете от Масква, че напоследък пак се активизираха копекажиите! Трябва да си с IQ нa зелена ***, амеба или чехълче, за да не можеш да направиш оценка кой е крив и кой прав в тази ситуация. Коя държава, коя нападна. Кое жуже се крие в бункер и кого го подкрепя целия развит свят. А това да се плюе Америка от клавиатурата на Айфона ми е любимо просто!! Както и да викаш ***, на тези който са ти произвели 30 годишното БМВ.

134

До христо

преди 1 година

Ти откъде знаеш да кого съм гласувал аз????!!! Второ - Не само " евроатлантическите роби", а точно ВСИЧКИ плащаме и Ще плащаме. Русия, ЕС и Украйна ще плащат НАЙ- МНОГО. Печели САМО ЕЛИТЪТ НА САЩ.

133

Христо Христов

преди 1 година

До 161 "... САЩ - сега ги плащаме НИЕ" - ми ВИЕ сами гласувате да ги плащате. Какво ревете?!

132

Христо Христов

преди 1 година

До 160 "Истината е , че сега ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ще плаща...." - ц. Не цялото. Само евроатлантическите роби.