30

Анонимен

преди 1 година

И всичкият този цирк заради един делаак с дръпнати очи дето изхожда същите акоота като всеки друг *** дето му служи!

29

Диана

преди 1 година

До SS Според мен, използването на подобни санкции е нещо като да поставиш непослушното дете в ъгъла. Този подход работи при децата, но предизвиква доста отрицателни отговори при възрастните - възрастните не могат да се възпитават, те могат само да се самовъзпитават! Хора на такова високо държавно ниво не трябва да допускат всякакво насилие в отношенията, да се опитват да се налагат, да поставят условия...Нужен е консенсус, нужни са разговори, не игрички, според мен...

28

Анонимен

преди 1 година

Светът полудя и навсякъде провокациите ги прави ФАЩ

27

Аз казах

преди 1 година

Време е войнолюбците да бъдат бесени на момента.Хора като Путин,Зеленски,Ким, Медведев и т.н. са раково образувание на земята.Писна ни на нас обикновените хора да живеем в страх и лишения заради комплексите на някакви джуджета

26

ДжоБаеца

преди 1 година

Шишкото си мисли че като има ядрени бомби и всички ще му се кланят. То и Путин така си мислеше :)

25

Анонимен

преди 1 година

До SSА ти смяташ, че обикновеният човек не е отговорен за тази война? Именно олигарсите не я искат. Държавата постоянно ги заплашва. Боя се, че заради 80 процента ще им излезе лошо име на всички руснаци. В България също хората са виновни за лошото държавно управление.

24

Анонимен

преди 1 година

За да произвеждат балистични ракети значи са дост напред технологично, България може само да сънува такива технологии.

23

Анонимен

преди 1 година

Ким може да види сметката на Америка .Южна Корея за него е лесна

22

SS

преди 1 година

Не мога да проумея санкциите които Запада налага на дадена държава ? Ясно е че от тях страда обикновенния човек ! За партийната върхушка винаги е имало всичко ! Какъв е смисъла тогава ?

21

Диана

преди 1 година

Ако Ким допусне военен конфликт в района, това определено ще е моментът на края за неговото управление...Но...Той няма да загуби нищо, просто ще сложи точка след дългото многоточие...Вероятно обаче ще се чувства щастлив да нанесе щети и на невинните /никой не му е виновен, че той не може да се разбере със света!/ - ей тъй, от дребна злоба...Според мен обаче, случаят не е такъв..По-скоро той се опитва да провокира нови преговори, в които да има условия да се налага на базата на военна заплаха

20

Анонимен

преди 1 година

Повече ме е страх от мафията с белите манти с бомби не могат да ме улашат

19

Watten ZZ

преди 1 година

Някой скоро ще яде Ким с кимчи (в превод - свинско със зеле).

18

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

НИТО РУСИЯ,НИТО С.КОРЕЯ СЕ ВПЕЧАТЛЯВАТ ОТ САНКЦИИТЕ НА КРАВАРИТЕ.КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ,КЕРВАНА СИ ВЪРВИ.

17

777

преди 1 година

Ще е спрял хапчетата, другаря Ун.....

16

VladTepes

преди 1 година

Браво на династията Ким - създаде и развива успешно средновековна абсолютна феодална монархия с теократични елементи. Дано Северна и Южна Корея се обединят по-скоро в единна абсолютна феодална монархия с теократични елементи.

15

Защита на

преди 1 година

американската и южнокорейската територии от ракетите на чичко Ким чрез ПРО?Голяма заблуда!Ако първо изпрати и детонира в космоса единични атомни заряди,а след тях куп ракети без електроника,а с инерциални системи за самонасочване,първите ще заслепят и извадят от строя всички системи за ранно откриване и ПРО,а вторите ще поразят цели на земята,без значение,че няма да са точни.А Югът и САЩ има какво да губят.Те впоследствие ще победят и унищожат Севера,но на ужасна цена,след брутални загуби.

14

Анонимен

преди 1 година

Ким не си поплюва!Луд е и американците го знаят решат ли да правят втора Украйна малкият дебел севернокореец ще ги запука с всичко налично.Ким Севернокорейски е император на Северна Кореа и там е със статут на Бог!

13

Анонимен

преди 1 година

КНР и РФ ще довършат Саш чрез КНР

12

Няма, няма!

преди 1 година

Докато Ким усъвършенства ядрените бойни глави и носителите им - никой западен вампир няма да дръзне!

11

Споко бе! НЯМА!

преди 1 година

Краварите и миньоните им ги е страх от ядредно оръжие!