75

Анонимен

преди 1 година

Излизане от ЕС това означава глад и мизерия, която преживяхме под руски ботуш. НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ, МАФИОТИ. Добре си ми беше Москва да ви финансира, а вие само да и се кланяте без да работите. И да се поси-рате когато там пр-днат.

74

Левски

преди 1 година

До Сата НАТОДа тя обича 70 пола,тя обича всяка седмица ученик да разстрелва съучениците си,тя обича богатите да пишат историята и колко са добре обкновените хора и колко просперират.За всеки влак си има пътници.....

73

Левски

преди 1 година

Каква рубла ти облъчен ли си или си станал амеба като другите....

72

Излизане

преди 1 година

Излизане от ЕС е най-доброто за България в дългосрочен план!

71

Име

преди 1 година

До 81, не е хубаво да се започва така новата година , но явно сте много тъпо парче! Явно при Вас думите "свобода и независимост" не съществуват в речника Ви!

70

Едно на ум

преди 1 година

Обиколих цяла Европа само в Харватска имах проблемче - обрирче -източиха ми 4000 Е от служенбата карта при плащане в един 3* хотел....

69

Анонимен

преди 1 година

Браво, рационално общество, не иска рублата.

68

Анонимен

преди 1 година

Боко-тиквата 12 г не можа да боЕдиса КППто и затова Шенген през крив макарон.Същото важи и за Еврозоната.А племето гаЮвскУ цвили в екстаз.По-проУзди от бугарете нЕма!!

67

Нехамер

преди 1 година

За Хърватия- Шенген, а за вдигнато юмруче от последната дупка на ЕС-вълшебната флейта на последния ред!

66

Анонимен

преди 1 година

ако не беа крадливото Кире и шофьора на самолет да бееме влезнале и ние ама те така с шофьор на самолет друг път

65

Анонимен

преди 1 година

Страхотна новина. Вече спокойно ще си зареждам бензи в евро щото досега с тия куни послъгваха. А Бокостан не мога да го мисля. Никога няма да ви пуснат в Шенген и Еврозоната. И слава Богу !! Щото тоя айдучор балкански ще потопи ЕС.

64

Очаква се

преди 1 година

и нов дългосрочен договор с Газпром!

63

Сата НАТО

преди 1 година

Хърватска, естествено, не страда от иддийодска любов към северноазиатските славяно-индийанци. Така че успехът им е предопределен.

62

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 70 Че готова ли е България за Шенген? В коя друга държава от ЕС има руски анклав като пристанище Росенец без граничен и митнически контрол? Концесията на анклава беше удължена от проруското правителство на Донев до 2045г. Защо? Това ли беше най-належащото за Радев и Донев?

61

Анонимен

преди 1 година

Хърватите изхвърлиха от парламента си като мръ_сен пар_цал депутат русофи_листик, а тука се кани посланика на фаш_истка раZZия в Калофер да се гаври с паметта на Ботев - същият Ботев, преследван от руския императорски режим и в Одеса, и в Букурещ. Така че успехите на Хърватия и мизерията в България са напълно обясними.

60

Анонимен

преди 1 година

Хърватия влезе в ЕС на 1 юли 2013 а руската колония България на 1 януари 2007 и все още крета по пъта към Европа. Единствената надежда за България остава победа на Украйна и кончина на Русия.

59

Турция

преди 1 година

след Ердоган, елитите я "вкарват" в правият път. Те май се опитаха веднъж да го "предупредят" Ердоган, тогава май руските служби са го спасили, в отговор си отиде руският дипломат в Турция. Същата беше и съдбата на Абе в Япония, класика в жанра. Като почнат да ми говорят за "Пазарна Икономика". Да питат Чили как въведоха "пазарната икономика" след Алиенде. Няма пазарна икономика, особено 2022 г. се разбра от плачовете на Макрон за скъп газ и Германия СП и СП2. Шваб си го написа в прав текст

58

Анонимен

преди 1 година

Eпа не са имали Бокьо 12 години тия, иначе щеха да видат шенген през крив макарьон

57

Анонимен

преди 1 година

Нищо не става от българия направо да се закирав. Да си бяхме останали с турците днес щяхме да сме много по напред.

56

А Сърбия

преди 1 година

Кога?