50

Анонимен

преди 1 година

и този какво прави, че получава такава заплата, като онзи Искров допусна фалит на банка ми съдете го и да върне до стотинка парите за несправяне с работата.

49

КОПЕЙКИН

преди 1 година

Епа бабачка яки заплати затова се купуват Вили и къщи за гости в Гърция....а така комунизъма...

48

Анонимен

преди 1 година

До Shark. Ти пък от къде изпълзя бе мислителСмешен. Как ги съчини тези простотииииии. Chair of the Federal Reserve is a Level I position in the Executive Schedule and thus earns the salary prescribed for that level (US$226,300, as of January 2022).______https://en.wikipedia.org/wiki/Chair_of_the_Federal_Reserve________

47

Щерю

преди 1 година

За тия юдеи нищо в България не е скъпо...

46

шопендар

преди 1 година

заплата гласувана за два дена-лесна работа,не е като за минималната заплата-пет/5/месеца я дъвкаха и пак не може да настигне инфлацията

45

Ученика

преди 1 година

Някой печели света и губи душата си, друг губи света и печели душата си...

44

Shark

преди 1 година

Аз не знам откъде изтича подобна информация. Определено мисля, че ако човека е кадърен и си върши работата тази заплата за този пост е нормална. Пак повтарям, ако е кадърен и не е нечия кукла! Но, чудно ми е как така изтича подобна информация по медиите, тове е доста притеснително. Имате ли идея какво ще стане ако в Германия, Англия или САЩ излезе подобна информация?А! Медията ще бъде разкостена от въпроси откъде е информацията. На запад нямаш право дори колегата си да питаш колко получава.

43

Анонимен

преди 1 година

До Таки. Ти не си никак наред с главата. Лошото е, че за да го разбереш ще трябва поне малко да се пооправиш, а изгледи няма. Като се прибереш у вас проверяваш ли гардеробите и под леглата за Путин. Да не е опнал жена ти през това време?

42

Анонимен

преди 1 година

Банката може да е негова, но парите вътре не са. Правиш ли разлика?

41

Таки

преди 1 година

Банка КТБ беше насилствено фалирана от Пеевски и Борисов защото Путин ги изнудваше за много пари. Големия крадец Путин изнудва и рекетира малките крадци Пеевски и Борисов и те събориха банка КТБ и я разграбиха като стой та гледай. И лъжат че Цветан Василев крадил от собствената си банка. Няма причина да крадеш от нещо което е твое.

40

Халал да са му

преди 1 година

Но поне да беше някой стойностен, родолюбив човек с морал, а то само един лакей - кукла на конци. Точно затова му е прекалено голяма заплатата. Такива дето се опитват да съсипват всичко българско за за въже.

39

Иванов

преди 1 година

Пеевски "купува" избирателите преди изборите за да не избухне народния гняв. Вземат се заеми от държавата за да се скрие факта че България е останала без пари поради крадене и сбъркани държавни политики. 30 години ДС и ДПС, 30 години упадък, разпад и разруха. И най-качествените хора избягаха на запад.

38

Гиб Мелсън

преди 1 година

Били сме бедна държава. Бедна държава друг път. Тия лъжи ги разправяйте на някой друг. Постоянно ни заливат с лъжи от медиите години наред. Винету лъжеше, че като влезем в Нато и нато щяло да ни оправи инфраструктурата, пътищата и т.н. Влязохме в Нато нищо подобно. Лъгаха ни, че като влезем в ЕС, ЕС ще ни пребори престъпността. Друг път. Години наред Винету ни лъжеше, че сме имали най-ниски данъци в цяла Европа. Само 10% данък печалба. Лъжа. Най-малкия данък печалба е 14,5% като платиш дивиденти

37

Алекс

преди 1 година

Добрите специалисти са добре платени.Ако искаме да имаме кадърни управители на БНБ,трябва да им плащаме прилични заплати.23 000 за управител на БНБ е нормална заплата.

36

Djakero

преди 1 година

Накрая КТБ фалира, ама председателя къде е бил и какво е правил само той си знае

35

Пена

преди 1 година

Проблема е че тези дето най-малко работят в България получават най-много. Затова България остава без млади и мислещи хора. А това ще доведе до срив на много неща и най-вече на пенсионната система. Всичко е на доизживяване. Покрай цялата автомагистрала Тракия е заринато с отпадъци. Не знам защо съществува екологично министерство в България.

34

Анонимен

преди 1 година

Обаче не казват колко бонуси е гушнал за една година? Май е добавил още 100-200 хиляди та общо за годината прибира едни 400,000лв, а? Отделно привилегии служебна кола и разходите по нея и други екстрички за които разбира се послушковците журналисти мълчат.

33

ужас

преди 1 година

Да се намали..........10 хиляди даже са му много..............после се чудите защо няма пари в държавата............много хрантутници като тоя тъ.пак!!

32

Нане

преди 1 година

Тая заплата му малее... Вдигнете му я на 100 хиляди лева... ===))) после се чудете, що имаме 50 милиарда външни дългове... То да е само тоя хрантутник, с мед да го намажеш...

31

Електротехник

преди 1 година

Ще видиш ти догодина шефовете като обявят мойта заплата.