156

Анонимен

преди 1 година

Новата година ще посрещнем с топла зима! Има ток, има газ, има топлина за нас! Путин в бункеро се мая, как да свърже двата края! Ние ручаме кифтета, Путин му бере гайлето, че га nykнe пролетта, по нисък ще е със глaва!

155

Анонимен

преди 1 година

Какви ужасно неверни неща се пишат и говорят още от ковитодеветнайсе до сега. Но освен лъжата виждам и чувам едни много грозни думи и изрази които сорросоидите използват. От начало не знаех че това е част от украинизацията която тече в България и ЕС

154

Москва потъна

преди 1 година

Путин почти гледа вече като Тодор Живков 1989 след месец два съвсем ще изцъкли поглед.

153

Анонимен

преди 1 година

Путин просто една хитра мутра от 90-те, която я оставиха да управлява и накрая се оля тотално. Още 2 години и ще съсипе напълно Русия, тя не че бе цъфнала и вързала ама като за тях добре си живееха.

152

Анонимен

преди 1 година

Путине, защо отне диктатурата на пролетариата? Ленин няма да пppocти!

151

Анонимен

преди 1 година

Кво все я мислите Русия бе, нали сега сте роби на Сащ и ЕС кво пак не сте доволни

150

Анонимен

преди 1 година

Добро утро русофоби! Какви фалшиви новини ще ни зарадват днес?

149

Google

преди 1 година

До До Случаен минувач Банкерските фамилии Шиф, Вартбург и Шреерс с помощта на Александър Парвус.

148

Анонимен

преди 1 година

фалшива преса пише фалшиви статии за Путин. Първо, проучете кой е царят Николай? Тогава включете мозъците си!

147

Анонимен

преди 1 година

На Берлин не му трябват нормални отношения с Москва, а само нови рекорди в доставките на оръжие за Украйна, Йемен, Западна Африка и т.н.

146

Анонимен

преди 1 година

Като цяло не е изненадващо: все пак лидерът на укроназите Свети Зеленски е клоун и измамник.

145

Анонимен

преди 1 година

Като цяло Зеленски е само най-младият сред тези кървави герои, които колективният Запад е държал в колониите си от десетилетия, за да поддържа терора и хаоса там. Втората цел на Запада е да попречи на други страни, като Китай, да търгуват в тези региони и да гарантират стабилност. И така, че например в Европа да не установят мир с Русия, на която се отказват всякакви гаранции за сигурност, тоест създаване на каквито и да било условия за установяване на мир

144

Анонимен

преди 1 година

След въздушната атака, която беше обявена в районите на Украйна на 29 декември и продължи около пет часа, по-голямата част от Лвов и почти половината от Киев останаха без електричество. В Одеса липсват и ток, и вода. Това съобщиха властите на тези градове в социалните мрежи. Украинците най-накрая започнаха да се освобождават от всичко съветско, руско, не само от паметници и език. Браво украинци, продължавайте все така! Откажете се от къщи, които се наричат Сталин, Хрушчов, Брежнев. Живейте щастливо в землянки

143

Анонимен

преди 1 година

Русофобията е мозъчно заболяване, причинено от медийно промиване на мозъка, при което напредналият русофоб е загубил всичките си мозъчни гънки.

142

Анонимен

преди 1 година

Магучая напредва на фронта с голяма скорост! 20 вaтянки в час, 500 на ден!

141

267 евтин трол

преди 1 година

много евтин.

140

267 случайно ме ебах

преди 1 година

....помниш ли

139

когато мензиса на

преди 1 година

"КОГА САЩ ЩЕ ВЪРНЕ АЛЯСКА НА РУСИЯ..." родителката ти се възстанови.

138

Случаен минувач

преди 1 година

До 261Сега по отношение на Украйна. Украинците тероризираха рускоезичното население и нямаха намерение да спазват Минските споразумения от 2014. Но трябваше да се продължава с дипломацията. Нямаше да се дават безсмислени жертви. А що се отнася до оръжията на НАТО - украинците ги препродават, две трети от тях не стигат до бойното поле. Оръжия от Украйна вече са установени в Конго, Сомалия, Камерун и други държави.

137

Мачкай Мечо!

преди 1 година

Давай Путин,бий джендрите ЛГДБтат и нациските изчадия,с теб сме!!