129

Щирлиц

преди 1 година

Е щом така казва капо ди тути капи,трябва да му поверваме.

128

Марин

преди 1 година

Вече и герб не може да оправи ***. Да благодарим на можещите харвардци.

127

Анонимен

преди 1 година

До селския__АЛО СЕЛСКИЯ, СТОЙ СИ В КЕНЕФНАТА ЯМА НАСРЕД ДВОРА И НАГЪВАЙ КУКУРУЗА !!! ЗА 200 ЛЕВА КУПИХ ПРЕДНА ЧЕТВЪРТИНКА АГНЕ 5 КГ, ПУЙКА 3,5 КГ , 6 КГ СВИНСКИ ВРАТ, ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ, ШАМПАНСКО И ТОРТА ОТ КАУФЛАНД, А ТИ СИ МЕЧТАЙ ЗА БУДАЛИТЕ ДА ТИ КУПУВАТ ПУЙКИТЕ !!!

126

КУРТУРИЙ

преди 1 година

ЛОЙКО Е УДАРЕН ПО ГЛАВАТА ОТ РЕТРОГАДИЯ МЕРКУРИЙ

125

Анонимен2

преди 1 година

Здравомислещите българи гласуват за ГЕРБ *** са при Слави

124

Анонимен

преди 1 година

*** са наети да всява т хаос разрушения да гзакрият спец съда олигарсите делата за тях заминаха комисионерите си прибират огромните печалби от газовите доставки и тези *** повече няма да управляват каквото и да пишете наетите за шепа стотинки срещу държавата която живеете дб са Вън от парламента без машините *** дали ще имат и 20 депутата свършиха и батериите а бкп с тези 20 депутата за къде е тогава не се напъвайте платените

123

Български син

преди 1 година

Защо ви е страх евроатлантиците от един честен референдум с коректно питане към Българският народ - да напуснем ли ЕС и НАТО!? Страхливци, измамницииииии...!!!

122

Анонимен

преди 1 година

За изборите точно незнам но за гн Борисов знам че ще бъде арестуван през 2023 гд.

121

Вуте

преди 1 година

Атлантиците сте измамници. България извън НАТО и ЕС! Референдум е наложителен!

120

Анонимен

преди 1 година

Здравомислещите българи гласуватза ГЕРБ

119

ГулюГулю

преди 1 година

Мечтата на американските мрасници- да противопоставят Брат срещу брата. Успяха намериха клоуна Зеленски, купиха го и насъскаха срещу братята им. Купиха част от НС в България и ни дадоха журналистите и пропагандата им. С ВЪЗРАЖДАНЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!

118

ВЪЗРАЖДАНЕ!

преди 1 година

Има тролуол тук които слага някак си по 11 минуса или 3 плюса на коментарите. Това е евроатлантическият тролуол, измамник, жалак манипулатор. Кои лъжеш тролуолче себе си ли? Възраждане е бъдещето видяхме какво направихте с България с вашите атлантически ценности и лъжи.

117

селския

преди 1 година

Не ми пука нито за Бойко, нито за Лойко. За две седмици съм продал 90 пуйки по 200 лева бройката и зимника е пълен, купил съм си няколко кила злато, които съм закопал из двора и не искам и да чуя да ида да живея в града, апартамента в София го давам под наем, колкото да се самоиздържа! Всяка година отглеждам и продавам по около 500 пуйки. Имам си и градина и всичко ми е натурално, сега си хапвам моя зелена салата и си пия моя гроздова. Ааа и не искам да съм програмист :)

116

Анонимен

преди 1 година

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА ДО ПЪЛНО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ШАЙКАТА ГЕРБ-СДС ОТ ВЛАСТТА И ХАРТИЯТА НЯМА ДА ИМ ПОМОГНЕ!!! А БУДА ДА ВЗЕМЕ ДА СЕ ИЗБРЪСНЕ, ЧЕ МЯЗА НА МУДЖАХИДИН !!!

115

Анонимен

преди 1 година

Отново лъжи,всичко се плаща от ГЕРБ,колко са горди а никой не ги иска само ДПС.Гешев държи ГЕРБ,Иначе всички у затвор.

114

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Гордостта те събори, Кире, Киреееееее!" А алчността и злобата???

113

Анонимен

преди 1 година

До Gogo-"А Кирето почти никой не назначи"-Почти никой.....само Лена-любовницата,Баджанака,Лорер-кума,на кума жената,Асен Василев,Спецов-на Асен Василев,всички колеги от старите и настоящите им общи фирми,всички близки и "заслужили"на посочените....та,толкова "почти никой" Почти никой,но ще плащаме за стореното от тях докато сме живи,та и децата ни,и децата на децата ни....

112

Анонимен

преди 1 година

Здравомислещите българи гласуват за ГЕРБ

111

Анонимен

преди 1 година

До Gogo - Кирето влезе с брадвата и каза, че ще остави 10% от работещите (администрация и прочие), без работа, почнаха да се хвалят, как уволняли по 7000 на месец и после се чудиха, защо подкрепата замаля.

110

Анонимен

преди 1 година

До Косьо - Не знам за първи, ама имате реален шанс, да заемете третот място.