43

АТАКИСТ

преди 1 година

Зельонски искаше ПВО та и нападателни системи до границата с Русия че и да влиза в нато без да пита Рисия може ли не може ли. Никой не може да влиза в нато без да пита Русия. Естествено че България подкрепя Русия за нападение над покрайна. Българите сме с теб велики Путин!

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 48 - ПЛОСКИ ГЛУПОСТИ от ПЛОСКОУМЕН индивид - Ти се МОЛИ това да с Турция да НЕ ства , че можеш да си повече от сигурен , че за теб НИКОЙ НЯМА дори да и се скара , както и сега тю си прави каквото иска , но това не се говори много -много ! Защо никой не реагира на Турските заплахи към Гърция , или да питат какво прави в Сирия ..????

41

Анонимен

преди 1 година

Така е, Русия преиграва като казва че ще я нападне нато, но факт е че украинците щяха да асимилират руското население в донбас чрез репресии. Нали им се заианваха още по време на майдана. Русия независимо кой би бил на власт щеше да си има проблеми с новите власти в киев най малкото защото щеше да е унижение да стои и да гледа асимилационната политика. Путин реши да се възползва от правото си да защити руските малцинства като започна откровена империалистическа война.

40

Анонимен

преди 1 година

Сорос живее в САЩ. Главата ти кънти на кухо. Западът до сега не е забранявал нито една партия. Там има всякакви партии. Във Франция има фашизоидната партия на Мари Льо Пен. например. Просто фашизма на Запад не вирее. Там има ЗАКОНИ и хората ги спазват. В Русия има като в хитлеристка Германия една партия /на Путин/, една армия, един народ. И Путин пише декрети и закони. Това е особено опасно ако такава огромна власт се даде на психопат като него.

39

Българин

преди 1 година

Никой никога не се е гласял да напада Русия! Това и най-изтърканите русофилски мозъчета го знаят! НАТО е съюз, точно срещу агресията на Русия! Казано честно, не се знае кой от двойниците Блеар има предвид! Щото първообразът отдавна даде фира! Сега е на мода ония с големите бузки и свинските очички! И това е преди КГБ-ското зомби да откачи! Винаги трябва да му пускате записа когато шаманстваше, че ако "искат жените им и децата им да са живи, да му се поклонят/предадат/"! Антихрист в чист вид!

38

Анонимен

преди 1 година

По" грамотността" съдя кои са русофоби ?!

37

Анонимен

преди 1 година

С Русия каквото са си надробили, това ще сърбат от нея. Хората са казали, да би мирно стояло, не би чудо видяло. Късно е вече за китка. Всичко беше дотук.

36

До 40

преди 1 година

Замисли се, ако утре в резултат на някакъв майдан в софия дойде на власт някоя соросидна партия която забрани дпс дали няма Турция да направи това което прави сега Русия? При това без значение кой е на власт в Анкара. Е, същото се случи 2014 - дойдоха на власт къде законно къде незаконно една шайка която забрани украинското дпс, партията на регионите и руснаците нямаха друг избор както и турците не биха имали

35

Анонимен

преди 1 година

И каква му е "интелигентността" на Путин? Това, че след зверствата в Буча той привика извършителите и ги награди? Даже войсковата им част я направи гвардейска? Путин е жесток психопат с отклонения в психиката и извратено желание да извършва жестокости. И единственото спасение е да бъде ликвидиран. Втори въпрос е, че в Кремъл повечето са такива. Светът трябва да действа както действаше против Хитлер. Унищожаване на руския фашизъм и демилитаризация на Русия за 10 години.

34

Анонимен

преди 1 година

Неееее, мъдри евроатлантичета, точно Вашето нато направи днешна Русия, такава, каквато е. Добра или лоша. Русия съществува въпреки нато, а не както нас, благодарение на нато. Вие сте тези, които се криете в сянката на лъва за да ви приемат за лъв, но си оставате хиени. Гладни. Вие сте щраусите заровили човки в пясъка, докато задникът ви се вее гол. Това сте вие.

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 32 - Точно така - И Русия НИКОГА НЕ е нападала НАТО-вска държава - без значенеи дали сме или НЕ сме "Русофилчета" , да не кажа че това теб НЕ те прави нито по-разбиращ , нито по-знаещ ( за умен не искам изобщо да подхващам темата ) , защото ако те започна ще те навара ( сещаш се къде ) че ми писна от такива като теб , но си имам празници за празнуване и както се казва в една реклама " ЩЕ те оставяна милостта на зимата " и "прекрасната " 2023 г. Която утре ще дойде !

32

То Тя(Про Со То)

преди 1 година

Най-великият злодей!

31

До хайде

преди 1 година

Каквото можеш, това прави!

30

тя

преди 1 година

Путин е най великият политик на нашето съвремие, колкото и да вият противниците му !

29

Пенсионер

преди 1 година

Обичам да гледам руска телевизия! Первий канал! Връщам се в началото на 80-те!

28

до 27

преди 1 година

До Анонимен 27 -ПРЕСТАНЕТЕ с този Путин гл---ци - НЕ разбрахте ли че и без него това щеше да се случи рано или късно , че можеше и по-СТРАШНО да е ! Има много ПО-СВИРЕПИ Руснаци НАЦИОНАЛИСТИ военнолюбци от Путин и всички сме живи благодарение на неговата ИНТЕЛИГЕНТНОСТ - Отворете си най-сетне очите и си размърдайте туткала в главите ! Животът винаги е бил ДЖУНГЛА и НИКОЙ и НИЩО НЕ Ви гарантира "богатсво , спокойствие и свободи " в този живот ако сте *** и наивни !

27

Анонимен

преди 1 година

Помня ги тия времена преди и наистина усещането беше че белия свят в северното полукълбо заедно с русия ще се обедини. Само че 2008 година започна постепенното овладяване на запад от лицето Сорос, първо с финансовата криза, след това с арабската пролет, след което майдана срещу янукович, изпускането на ковид от китайския клон на сорос и паралелно джендъризиране в сащ и Европа. Резултатът го виждате - война между братски народи, а отборите на Франция и Германия по черни от отбора на Мароко

26

Хайде

преди 1 година

Кажете ми. Минуси и аз мога да слагам.

25

Анонимен

преди 1 година

Всичко опира до доминация и разпределяне на баницата, батенца. Ако нато обявява, че е спечелило студената война срещу Русия защо се разширява, вместо да се разпусне? От какво се страхува, щом е най-голямата и най-силна военна организация? Нима само нато има монопол да се защитава и разширява? С какво нато е повече от останалия свят?

24

Реално погледнато

преди 1 година

Запдните Ви "ценности " са си хубаво нещо за Западните общества , но те не могат да виреят навсякъде ( както и бананите не растат навсякъде ) ! Демокрацията иска друга почва и пазбиране от самите общества , така че НЕ можете да ги налагате НАСИЛСТВЕННО ( специално на големиете и силните )! От инат и НЕразбиране и УВАЖЕНИЕ към другите вместо Светът да се обедини да живее нормално , Вие го върнахте поне с 50-60г. назад от времето на "Студената война " , която обаче може и да стане доста гореща ?!