191

Анонимен

преди 1 година

Още пълни измишльотини, пожелания и заклинания.

190

БПФ

преди 1 година

"след една година Владимир Путин да е все още на власт, руската армия да се справя добре, украинските сили да са на ръба на колапса" - Че то това се случва и сега, бе... Путин е непоклатим, руският народ е зад него, руската армия се справя фантастично добре, като се има предвид, че е значително по-малобройна от украинската, а ВСУ губи жива сила с ужасяващо темпо !!! Тя все още е боеспособна само благодарение на чуждите наемници. Това са фактите, съжалявам за страданията на укpoфилите.

189

Хайл химарс

преди 1 година

Таз година хймърс, догодина два. И бой по червените шушляци.

188

Боби

преди 1 година

До Анонимен 14 милиарда - А като останат Само Абрамси кой ще им носи Гориво и боеприпаси - опа Камионите са унищожени от ДРГ с евтини Корнети. Като няма бункери а само окопи ВСУ пак унищожени с Корнети Бункер бъстери какво ще се случи на украинските военни когато РФ Артилерия заблъска отново с няколко хиляди снаряда на ден... Ще кажете къде са тези Корнети - там са но все още в складовете на РФ има и по-стари Фаготи/Конкурси които в момента РФ изстрелва с десетки на ден на ПТУР разчет - утилизац

187

не може да бъде!

преди 1 година

Изключително умен и поучителен анализ,който би трябвало да бъде прочетен от всички в натовските държави,особeно от такива като Джо Байдън,Столтенберг и Роберт Хабек. Изглежда червената лампичка е светнала,че хората от Донбас,Крим и в по голямата част на югоизточна Украйна никога няма да се примирят да живеят в сегашната Украйна,като първо!?И второ преобладаващото мнозинство руснаци подкрепят Путин и са готови да стигнат докрай,защото са наясно какво ги чака ако отстъпят!?Имат добър опит вече!?

186

Боби

преди 1 година

До Анонимен 14 милиарда $ Пак и отново давам следния пример Един джавелин е 100000$ ПУ и 180000$ Ракетата За Ракетите на Путин ПТУР КОРНЕТ е 10000$ ПУ и около 2000$ ракетата(като самата ракета технологично има само една подвижна част - ФАКТ) Разбираш ли че РФ с парите за един Джавелин може да произведе 90 евтини ПТУР(като Корнет имат вариант Бункер Бъстер Да приемем че Дадат Абрамси и Корнет(което е невероятно) не пробива САЩ танк. Скоро на фронта ще останат Абрамси и ВСУ в голо поле без бункери

185

Анонимен

преди 1 година

45 милиарда помощ за Украйна от САЩ следващата година Изкуфелият пенсионер Путин ще получи ихфаркт от тая цифра На него му се иска светът да не помага на Украйна защото неговата армия е некадърна но си прави криви сметки -Цивилизованият свят ще помага на украйна докато не изгонят азиатските орди обратно в мизерна Русия

184

Анонимен

преди 1 година

НАСКОРО НЯКАКЪВ ОФИЦЕР ОТ САЩ КАЗВАШЕ ЧЕ ЗА 1 СИСТЕМА "ПАТРИОТ" ТРЯБВАТ ОКОЛО 90 ЧОВЕКА ЗА ОБСЛУЖВАНЕ. И НЕЩО ЗАГАТНАЛИ НА НАРКОМАНА ЗЕЛЕН ЧЕ МОЖЕ И ДА НЕ МУ ДАДАТ. А И ГИ БИЛО СТРАХ ЧЕ РУСИТЕ МОЖЕЛО ДА Я ПЛЕНЯТ И РАЗУЧАТ.

183

Анонимен

преди 1 година

до коментар 209 - ама има ли още САЩ? - ТО и природата е срещу тях бе. започна да ги прави на висулки. май ша закъсат със мъните.

182

Боби

преди 1 година

До 45 млрд. помощ за УК Може да докараш ако щеш 1000 Абрамса. 10000 Броневика и не знам какво си още Ако ВСУ не са мотивирани а реалността е такава че само НЕОНАЦИСТИТЕ в състава на ВСУ са мотивирани. Противника ти ще те бие като маче у дирек както е казал народа.

181

Анонимен

преди 1 година

209 - АМИ ПАРИТЕ КОЙ ША ГИ ХАРЧИ? - ТО УКРИЯ ПУТИН ЩЕ Я ПОГРЕБЕ. УКРИТЕ ВЕЧЕ УМИРАТ ОТ ГЪДЕЛ. НЯМА ТОК, НЯМА ВОДА, НЯМА ХЛЯБ, ПОЛОВИНАТА ИЗБЯГАХА,ОТ АРМИЯТА КЪМ 300 000 ВЕЧЕ ИЗГНИХА. ДЪРТИЯ ПЪН ЩЯЛ ДА ИМ ДАДЕ. ХА ХА ХА.

180

Анонимен

преди 1 година

А САМИТЕ КРАВАРИ КАЗВАТ ЧЕ СА СЕ ЗАХВАНАЛИ СЪС ЗАГНИВАЩ ТРУП.

179

Анонимен

преди 1 година

Резултат от мача САЩ - Русия 1:0. Чакаме второто полувреме. Дано да не се стигне до продължения и дуспи...

178

45 млрд. помощ за УК

преди 1 година

За Следващата година САЩ са одобрили 45 млрд. долара помощ за Украйна! Досега с отпуснати 18 млрд. украинците изгониха руснаците от половината завладени територии, а с тройно повече средства - познайте!

177

mne

преди 1 година

крайно време е украинците да пуснат някоя бомба над Москва. Няма само нея да я стрелят, пък така и ще се напишка *** в гащите, не знам защо се бавят. Сигурно ЕС също стиска гащите от страх.

176

Анонимен

преди 1 година

Ще последва край на еднополюсния модел и един по-добър свят.

175

Засега

преди 1 година

Има един губещ Русия!

174

Анонимен

преди 1 година

Еми САЩ не случиха на хора, тоест украинците колкото и да се пънат, просто не могат :))) Има нации които са си военолюбиви като нас например, но има нации които не стават за тази работа :)))

173

Анонимен

преди 1 година

Вижте сега, ако ние загубим с примерно само 3:1 от Германия по футбол, тогава за нас ще е абсолютен успех. Все пак няма да са ни били с 5-6-7 на 0. Може би затова Запада постоянно повтаря, че случващото се е успех за Украйна. Все пак засега са загубили само 20% от териториите си. Лошото за Украйна е, че мача още не е свършил...

172

Анонимен

преди 1 година

До ЩЕ СЕ НАУЧИМ ! - Ко? Не... хахаха ... Толкова внимание стига за коментар, който няма нищо общо с реалностите... :)