27

Анонимен

преди 1 година

Музикаутор може и да лъже, може и не. Най-сигурно е да представи доказателствата за това в съда, да не плащате на мошеници. Вместо това, можете да пеете Ода на радостта /химна на Европа/. Онези в Брюксел не плащат за това /всъщност за нищо не плащат/.

26

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До Анонимен 14 Напълно съм съгласен. Истинския творец никога не прави за пари, а за хората. Целта му не е да стане милионер и да праща почитателите си в затвора, а оставеното от него наследство да се поделя и оценява. Така ще бъде запомнен и ще живее вечно в сърцата на своите ценители.

25

Анонимен

преди 1 година

'Символът на новогодишното веселие у нас Дунавското хоро, чийто създател е Дико Илиев' --- да се пробва и ще бъде запомнен със същото добро като Георги Димитров

24

Анонимен

преди 1 година

До 23.Народа се е ошашавил от последните 30 години.А най вече последните 12

23

Анонимен

преди 1 година

Днес си свирих с уста, докато си правих закуска, трябва ли да се свържа с МЮЗИКАУТОР и да им платя авторски права?

22

Анонимен

преди 1 година

Мюзикаутор, профон, *** и други заплатаджии.. Авторите трябва да плащат на медиите, за безплатната реклама на песни и др. произведения. А който иска да печели, да прави концерти пред публика, не да чака пари наготово.

21

Авторски права..

преди 1 година

Вече и за тоалетната ще ти искат авторски права....Народа се е ошашавил от ПРОМЯНАТА 2020-2022....

20

Анонимен

преди 1 година

Едно от малкото положитешни неща, които обединява нацията ... Естествено, че някой ще се опитя, да го очерни.

19

Анонимен

преди 1 година

Музикаутор ЯВНО пропуска съществената част за комерсиалното използване при защитата на авторското право. В кръчмите да ходят да мрънкат, но на площада могат само да си затварят устата... И то само доколкото в кръчмата не са пуснали радио или телевизия.

18

Анонимен

преди 1 година

Музикаутор требва да се разформирова

17

Хахахаха

преди 1 година

Не знам кои са тия антибългари ама нека заповядат У наше село на 31ви - от тях музиката, а от нас безплатен селски кюттек... Ще има уроци как да си скриеш кратуната от сопата, как да падаш възможно най-безболезно и как да бягаш бЪрже след като си изял 500килограма туппппаници.

16

Анонимен

преди 1 година

Стига с тия шопски простотии! Дунавско ....кой играе тая простотия.

15

Анонимен

преди 1 година

Поне вкъщи можем да си я пускаме безплатно тази музика.

14

Музикант

преди 1 година

Ами нека тези кърлежи от Музик нещо си да отидат да си искат някакви такси от хората, които си пускат хорото и се веселят. Ако хората са на място ще им хвърлят една гора бой и ще ги пратят да копаят лозята.

13

Анонимен

преди 1 година

Тогова пускайте "Прощание славянки" и да се знае че това ще е на мода скоро

12

ГТ

преди 1 година

Статия за промяна на нагласите в обществото. Натиск за утвърждаване на позиция.

11

Зелен Демократ

преди 1 година

Аз съм за това да бъдем модерни и отговорни, да сменим това ретроградно хоро с новаторското Демократично Мъжко Голо Хоро! И накрая ще изпеем всички онзи хит: ако зад всеки добър демократ застане още един брадат, предвиждам такъв живот....

10

Музикаутор

преди 1 година

Музикаутор е организация, която кърлеж само смуче от автори, бизнес и потребители. Тази организация никога не дава нищо тя само прибира и се разпорежда с прибраното по нейно осмотрение.

9

Анонимен

преди 1 година

" Прочутото хоро е произведение, което Илиев композира, докато работи в оркестъра на Тридесет и шести пехотен козлодуйски полк в Оряхово " +++ Това не означава ли, че хорото е собственост на министерството на войната, сега министерство на отбраната? Кой е собственик на програмите, които съставляват Windows? Майкрософт или хората, които са ги написали...

8

Мен

преди 1 година

Дико Илиев е роден в село Карлуково, в много бедно семейство.Родителите му не са му давали да се занимава с музика (а той от малък има тази дарба )понеже е трябвало да работи като овчар за да се издържат,но упоритостта и обичта към музиката побеждават.Само че младото поколение знае чалгарите, а не такива велики Българи.