31

Анонимен

преди 1 година

Тя тепърва развалата на Украйна започна, тия за възстановяване плямпат. Сметки без кръчмаря.

30

Натовеца

преди 1 година

За коледа и нова година на цялата бандериовска психопатска насмъркан гнъсс пожелавам едно голямо ЧАЛ!!!! от все сърце като християнин :)

29

муспи

преди 1 година

Този предразположен към напълняване евреин на снимката, си е заделил вече Огромно Богатство, напълно законно и одобрено от МВФ. А като се прибави и ежемесечната вноска от германцште за все оше неизплатения Холокост, плюс щедрия български канал, ставащ от година на година все по широк, - той наистина си е приказно богат. Полякините го намират за по секси от поляците!

28

Калеко Алеко

преди 1 година

До Анонимен ... да бе, да я съжалиш Европа - бедна, гладна и мръзне от студ, а в путинова раша всичко цъфти и връзва, мужиците отиват с песен на фронта при пандизчиите на Вагнер и чеченците на Рамазан, замразяват в банки сперматозоидите им за да осигурят възпроизводство на нацията защото вече са ги отписали, а в раша винаги има нужда от пушечно месо, по-умните отдавна я напуснаха, а тези които останаха ще минат на купонна система както беше при товарищ Сталин...бояришника пак ще влезе в употреба

27

Анонимен

преди 1 година

Какво му дреме на зеленски. На фронта и по градовете все руснаци измират. Прилича на войната на северните срещу южните щати в Америка.

26

Анонимен

преди 1 година

Руските таракани пак излезоха от дупките и почнаха да пишат за студуваща Европа. Нищо ново, нищо интересно, едни и същи глупости от сутрин до вечер. Тези хора наистина са глупави, не мислите ли?!

25

Анонимен

преди 1 година

Маи иска да каже че баи дън ще напечата 30 милиарда и после ще си ги делнат с ВПК.

24

Слава Украiнi

преди 1 година

След войната Украйна ще е най-бързо развиващата се държава в Европа! ЕС и САЩ ще инвестират стотици милярди във възстановяването на Украйна! Българите ще имигрират вече в Украйна, а не в Западна Европа!

23

Doom

преди 1 година

Проектът за възстановяването на Украйна отиде на заден план. Сега Европа се опитва да не стои на тъмно. Успех на Кокаина.

22

Анонимен

преди 1 година

Еднорозите откакто ги отрязаха и от Туитър съвсем изтрещяха ;)

21

Анонимен

преди 1 година

Козяците не спират да реват. Значи положението е трагично и нещата вървят зле за тях

20

Анонимен

преди 1 година

Най-големият проект за разрушаването на Европа. Лошо е, че така наречените европейски лидери не разбраха голямата игра или не искат да я разберат.

19

Баба Ванга

преди 1 година

Ке бъде чадо, ке бъде. Само треба да почекаш малко, към 3000 година ке стане. Светло бъдеще ке има, Украйна ке разцъфне като роза. Нема се плашиш Украйна и Донбас ке земе и Крим и Москва на Украйна ке бъде. Много пара в Украйна ке има и целиот свет за нея ке работи. Заленски баба, кой ти не верва гръм да го удари.............

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 24, един друг актьор, така, Рейгън му е името, май май якоЗаеба СССР и накрая взе че се разпадна, а Горбачов вика ние перестройки мерестройки! Актьори довършват Русия, мечката хибернира за зимен сън во веки веков! Амин!

17

Анонимен

преди 1 година

Евреин - актьор. Света е в краката му и мечтае да го аплодира

16

Българин

преди 1 година

Слава г-н Президент! Коледния ми бонус съм го дарил за Украйна! С каквото мога помагам и ще помагам за възстановяването на Велика Украйна! Дръжте се братушки, ще се справите с руския фашизъм! Българския народ Ви подкрепя до окончателната победа над руските фашисти! Слава Украини! Героям Слава!

15

Майко, мила...

преди 1 година

САЩ и запада спрете го тоя...Откъде ще инвестираш 30 милиарда, като икономиката ти е 70% надолу? Зеленски погледни карта на Украйна, там е показано, че в Донбас са над 60% от залежите на всичко ценно. Икономиката ти е 50% в територия,която не е на Украйна. Хората на запад ти казват, че ти трябват над 5 милиарда $ само да пуснеш тока. Поляците те чакат само да ги поканиш да влязат в западна Украйна и няма да си тръгнат. Луд...Луд..

14

Ужас

преди 1 година

Възстановяване то на Европа след хунтата в Украйна ще е тежко и скъпо.

13

Анонимен

преди 1 година

Руснаците ще плащат скъпа сметка за това че сега си стоят мълчаливо и позоволяват джуджетата да си играят на война.

12

Анонимен

преди 1 година

Възстановяването на света ще е по-трудно.