177

Анонимен

преди 1 година

Всички сръбски генерали са осъдени в Хага за престъпления към човечеството, а кръволокът Милошевич умря като затворник в Шевенинген със същите обвинения. Издадена бе присъда, в която се казва, че "сръбският народ не е виновен за зверствата, но не е направил нищо, за да ги предотврати". Което е косвено признание, че сърбите са агресивна, сепаратистична, националшовинистичен нация.

176

Анонимен

преди 1 година

50% от музиката по нашите чалгарадиостанции е сръбска. Имаме толкова много добри певци, но защо да ги слушаме тях.....

175

Анонимен

преди 1 година

Сърбите стъписаха света със своите зверства по време на Войната в остатъчна Югославия. Запалиха най-кървавия конфликт в Европа, след Втората световна война, с което станаха фашистите на нашето време. Избиха стотици хиляди, депортираха, изнасилва масово 3000 несръбкини, които могат за им бъдат дъщери, сестри, майки, баби. Само при геноцида в Сребреница, отделила 8000 мъже и с дървени чукове в тила на вързани нещастниците, ги поваляха в реката, чиито води почервеняха, а земята се покри с гробове.

174

Анонимен

преди 1 година

Сърбите и руснаците, респективно, сърбоманите от РСМ са най-големите фалшификати на историята. Избитите от сърбите българи по време на кървавата Сърбизация на Македония, 30 000 само за една нощ, на Мали Божич, безчинствата на сърбите из българските села 1885, кокто и репресиите над българи в Голи Оток, само заклщото са българи, са поне 5 пъти повече от тези, за които говорят сърбите. Чийто брой е силно преувеличен. Българите са защитавали свои земи и българите, жертва на сръбската агресия.

173

Анонимен

преди 1 година

Вярвам на всичко,написано в статията-че бьлгарите са зверствали по срьбските и македонските земи!!! Те в най новото време извьршиха нечувани жестокости над напьлно мирното помашко и турско население в собствената си територия -отгоре на това тези хора бяха граждани на бг!!!Представям си какви са ги вьршели тогава с македонците и сьрбите!!!

172

Дж. Росич е Българин

преди 1 година

До 58. На Джоко Росич майка му е била Българка. Това той го каза в интервюта.Освен това бе Политически емигрант в България , избягал от политически репресии в Сърбия ,където е можело да го убият.Модерно казано , майчиният език на Джоко е Българският.Говореше на наречие, характерно за Българите в заграбените от сърбите Български землища - половината Сърбия е от Български земи .Те са кръчмарски герои и митомани, много имат да връщат.

171

Анонимен

преди 1 година

Тези искаха ЕС?

170

Анонимен

преди 1 година

Руснаците и сърбите са специализирани в това да изопачават историята. Това им е наследство от "бащата на народите" Чичко Сталин.

169

Тошо

преди 1 година

Тук на Балканите , има ли някой който да не е правил зверства ?Вместо да сме заедно в разбирателство, ние ... се тикаме в устата или на Съветския, или Европейския, или Османския съюз!Ама и където сме влезли, си счупват зъбите с нас и после ...не ни щат!А ако това е вярно, е жестока трагедия, светла памет на загиналите!

168

Анонимен

преди 1 година

Ужасни са нагли и това им е национална политика! За това въпреки, че се живееше добре в Югославия всички се откъснаха и избягаха от тях!!! И още има райони, които искат да се отделят.

167

Анонимен

преди 1 година

Това всъщност са хилядите Българи избити от Сърбите. Тиквешкото и Охридско-дебърското възстание срещу Сърбите са удавени в кръвта на хиляди българи.

166

малко история

преди 1 година

Сърбите и макетата са изключително измекярско племе. Гледат те в очите и те лъжат. Всичко от Смередовски санджак насам си е изконно българско. Русия и заблудените български герои им помагат да се освободят. Мамарчев, чичото на Раковски е един от героите през 1829 г. Думите на ген. Дибич на въпроса му защо и България не е свободна "назад българино или ще насоча оръдията към теб" показват отношението към бг. Следва масови избивания на българи от башибозука. Всичко благодарение на руските интереси

165

Мхм

преди 1 година

Да позная ли? Авторът на "изложбата" е отявлен путинист. Също както онзи античния македонец Мицкоски. Всички антибългари са путинисти. Само не разбирам защо и в България има такива.

164

преброяване

преди 1 година

Общо взето ни обвиняват е това, което докуметирано те са правили. За числата, все още се пазят оригиналите на преброяването на населението, което Отоманската империя е правила. Тези от около 1905 ако се не лъжа са за около 60% българи и мисля 2-3 процента сърби в днешна източна Северна Македония. В териториите, в които в влязла българската армия просто не са живели толкова сърби.

163

Алекс

преди 1 година

Сърбетата пак искат да изядат НАТОвската тояга.Този път може да останат без територията около Нови Сад,населена с унгарци.

162

Анонимен

преди 1 година

До АЛЕКСАНДЪР ВЕЛИКИ Ти, кой Аце си? Елина, или оня словененезирания? Това между Гърция и Сърбия го знаем. Вие отдавна се подкрепяте, а може и други работи да правите едни с други!

161

Старшината

преди 1 година

Българите са дали своята кръв в освобождението на Сърбия от турско, нещо което сърбите не!

160

АЛЕКСАНДЪР ВЕЛИКИ

преди 1 година

СЛАВА НА СЕРВИЯ...Гърция подкрепя на 1000 процента всичко казано от Братска Сервия ..ВУЛГАРРОС НАММИ МИНИ .

159

Анонимен

преди 1 година

Тука вече ми намирисва на работа на руските служби.

158

bl

преди 1 година

"И кога е бил Белграл български и колко време ?" Ами достатъчно време за се нарича и до сега Бълград а не Сърбград.