15

Анонимен

преди 1 година

Не знам брашното , но декар земя в Добруджа е 5000 лева

14

Инженер

преди 1 година

Храната като цяло трябва да качествена, но и достъпна, за да няма гладни хора. Затова, в държавите, които се грижат за хората, ДДС на храните е ниско. А който иска, отделно си има и по-скъпи и качествени продукти.

13

Анонимен

преди 1 година

И кое обуславя тия двойни цени на всичко което ни се предлага?Освен спекула и бързи печалби за друго не се сещам!Опитът с намаляването на ДДС показа,че след неговото намаляване или премахване стоките и услугите нямат промяна в крайната цена.Корпоративбият данък трябва да бъде повишен драстично и да подгони стойности от порядъка на 50-70 процента,спекулата така или иначе няма спирачка но с повишаването на данъците огромните печалби които се генерират могат отчасти да бъдат преразпределени!

12

Асан

преди 1 година

Лидъл цена високо качество на ниска цена Рекламата дъни по 3 пъти на ден :)))

11

Ivek

преди 1 година

Премахването на ДДС от хляба първо наистина не повлиява на цената за крайния потребител но така производителят спестява средства за да удържи цената на продукта. Относно влагането на средствата ако се съберат за по-качествени храни качеството им ще бъде като родните пътища колкото средствата от винетките се влагат за пътища толкова и тази политика ще действа.

10

Шишо

преди 1 година

Защо едрите зърнопроизводители продължават да получават същата субсидия на дка както дребните производители? Това не води до икономически растеж. Купуват се стоки на лукса (автомобили, къщи, яхти) вместо да се влагат в самото земеделие. Защо не се стимулира производството на зеленчуци, плодове, животновъдството? Накрая ядем скъпо фуражно зърно, а зърнарите протестират срещу вноса на евтино украинско зърно.

9

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Човека Казва Истината , Що Му Се Сърдите ??? Тези Ниви се Обработват с Трактори - Които Горят Дизелово Гориво - 2 пъти по-скъпо в момента , Ако го Има Изобщо ( Вчера Путтин каза че Спира Петрола) , Торовете Бяха от Русия и сега са 3 пъти по-скъпи с посредник Турция, Без Торове Добивите са на Половина ,а Торовете Се Произвеждат от Природна Газ - Метан като Суровина :) 70% от Зърното Се Използва за Фуражи на Животни - Кокошки ( Яйца, Месо) , Прраасета, Телета , Агнета , За Мляко и Млечни Продукт

8

Христо Христов

преди 1 година

А китайското с колко поскъпна? ЕСе като източния блок 1985-7 година. Предстои му Change , смяна на Урсулата и вторите в ЕС да го поведат по мирен начин към комунизЪма...

7

Фон урсула

преди 1 година

Работете. Стига сте ревали. Тези 40 милярда за украйна кой ще ги плаща.Аз ли.НЕ, Вие.

6

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Вчера Ердоган каза * Президента Путтин ми сподели - че е готов да Дари Зърното Безплатно на Африка , А з му казах - Ние в Турция може да Смелим в Нашите Мелници - Зърното Което Изпращате ***, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА Кой Разбрал - е Разбрал :)

5

Анонимен

преди 1 година

Тоя говори за Румъния. Там минималната заплата става 1200 лева след три дена. Нащта пък става 50% от румънската.

4

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

АМАН ОТ ДОЦЕНТИ УЖ УЧЕН ЧОВЕК А НЕ ЗНАЕ ЧЕ ХУБАВ ХЛЯБ НЕ СЕ ПРАВИ СЪС ФУРАЖНА ПШЕНИЦА

3

Анонимен

преди 1 година

"...Аз съм противник на евтините храни. Храната трябва да бъде качествена и скъпа и трябва да имат хората доходи, за да я купуват...."Пич, вицовете са в друга категория медии а и не разсмиваш никого ...само ти теглят псувните хората....

2

Асан

преди 1 година

Урсула обеща 1000 евро мининална е врогейска заплата още 2020 година :)))

1

Асан

преди 1 година

Салама народен е 5 пъти по скъп :)))