120

истински мъж

преди 1 година

Въобще не искам този да го обсъждам.Той е ясен.Но искам да питам,какви са тези,които продължават да подкрепят герберастите,които окрадоха и ограбиха парите на българите да 12 г.От Освобождението от турско робство такива типове и престъпници не са били на власт,каквито бяха герберастите.Този 12 г. период след време ще се анализира,за да не се допускат отново престъпници във властта.Клети народе,какво е имало пак да преживяваш след турското робство-бандити на власт.

119

Случаен

преди 1 година

Не ми стана приятен, като се изказа за хората с интелектуален труд, все едно е нещо за мухльовци. Половината изделия в света се произвеждат от интелигентни хора. Разбира се - има и тежък труд, кой го подценява.

118

Радослав

преди 1 година

Бойко как няма да е оптимист, нали политическата отговорност (въглена) е вече в чужди ръце. Победителя, политическият Меси е доволен, че топката е в краката на "другите" и вече той не носи отговорност за продаденият мач. Тулупе, от 3 месеца си на власт, първа политическа сила и инфлацията се дигна с 30%, цената на горивата не падна с лев и вече забравихме в какво друго се кълнеше, че ще стане като спечелиш. Гербери, вижте си вожда как се радва, че пак ще се измъкне като ***!

117

Случаен

преди 1 година

Няма да се отървем, честно, то се е видяло, живак е и това е доста устойчиво, работил съм с такива хора. Едно си баба знае, едно си баба бае, ще ни съсипе окончателно. Сега ще върне пенсиите на 100 лева, ще замрази всякакви плащания. Пак робство.

116

По някога

преди 1 година

Не схващам кога се подиграва с комунистите, кога говори сериозно. От 7 партии в парламента 5 са лакей на Москва. Какво правителство, какви пет лева. Ако имаха някакъв шанс с ДПС щяха да реализират още първия мандат. А и Радев да прескочи Възхода?! Малко вероятно.

115

пуйката

преди 1 година

Хитър е.

114

Случаен

преди 1 година

При това не се крият, че искат да се върнат на власт. Съвсем нахално говорят, че са най-добрите. Да не говорим, че пенсиите са 260 лева.

113

Ха

преди 1 година

Какво стана с ДПС? 2009 г. Герб щеше да ги стопири. Партиите на протеста и те. А сега чакат да дойдат ония 40 депутата, които Карадайъ обеща, за да се докопат до властта

112

Я

преди 1 година

Боко, че прай реформи в прокуратурата. Нали щеше да ги излови всички от криминалния преход. А Ристю щеше да открие Мата Хари.

111

Случаен

преди 1 година

Искаха да вземат онези пари от ЕС за възстановявяне, ако са актуални вече изобщо. Изобщо не им пука за никакъв народ. Намерили са си спонсор.

110

Възмутен

преди 1 година

Никога няма да забравя как Тиквата с почналия да оредява вече перчем,давайки си скромен вид а не на мутра ,облечен в дългия кожен шлифер заяви по телевизора-Аз ще ги смъкна от лъскавите лимузини и ще намаля администрацията наполовина!А какво направи...увеличи държавните тулопи двойно повече и на всеки даде кола че да има кой да го избира!Мутра!

109

akud

преди 1 година

"ние герб с дпс" :) :) :) вече открито се предлагат....

108

Склоняване

преди 1 година

Голяма промяна! Досега се държаха за Корни, се хващат за Боко. Под съпровода на ДПС.

107

Анонимен

преди 1 година

Банкянска uзмeт, защо твоите хрантyтнuцu премахнаха отстъпката от 25 стотинки за горивата? А ти самият излъга как ще свалиш бензина и дизела с левче! Народ, който гласува за този, вечно ще мизерства!

106

Анонимен

преди 1 година

Коя е Мата Хари?

105

Анонимен

преди 1 година

Акад. Денков може да вземе на обучение професорчета на ГЕРБ за да му обясни как стоят нещата..

104

Анонимен

преди 1 година

Направо ми драйфа

103

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ е пария на калинки,бивши мутри,хрантутници,пиявици,кърлежи който са налазили България и пият кръв.12години стигат !!!

102

Анонимен

преди 1 година

ПП и ДБ това не са партии. Това са сектанти с капаци на очите, фанатизирани едноизмерни същества, които само се чудят за какво да се заядат и върху кого да излеят омразата си.Индивиди, затънали безвъзвратно в посредственост и липса на идеи. Щяха да бъдат просто досадни, ако нямаха властови претенции. Тези от ПП и ДБ не бива да бъдат допускани до властта, ако не искаме да съсипят окончателно България.

101

ЕВРОПА ВЯРВА В БОЙКО

преди 1 година

НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ ВЯРВАТ В БОЙКО......... 15 ПОРЕДНИ ПОБЕДИ НА ИЗБОРИ...!!!.... ВРЕМЕ Е ЗА 16 ПОБЕДА....!!