25

Анонимен

преди 1 година

Армата е нещо като хилядолетния сокол, има го само на кино

24

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще бъде възстановена. А *** ще плащат трилиони.

23

Анонимен

преди 1 година

Това радва целия български народ.С всеки ден укрофашистите намалят с 500 индивида.Но след Нова година бройката ще нарасне чувствително.Поздравявам Путин за великолепната работа.За Победу!

22

Анонимен

преди 1 година

Инфраструктурата на Украйна ще бъде унищожена и Украйна ще се върне в 18 век.

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18. Тогава защо НАТО нападна суверената държава Ирак например ? Хайде добре да предположим, че едини път за да защитят Кувейт... Защо нападна суверентата държава Сирия, защо нападна суверената държава Афганистан ? Защо нападна суверената държава Югославия ?

20

Т14

преди 1 година

Куполът на Т14 Армата е необитаем. Екипажа е в бронирана капсула ниско долу. Може да води бой на 360 градуса независимо от посоката на движение и практически не зависи от пряка видимост, няма значение дали е ден или нощ.

19

Битидаблю

преди 1 година

Битидаблю, а какво става с контранастъплението, какво става с контранастъплението? Контранастъпва ли армията на Юкрейн. Бягат ли панически путинските окупатори? Дайте новини за контранастъплението, дайте новини за контранастъплението!

18

Ванга

преди 1 година

Ке потъне пPocийката

17

Анонимен

преди 1 година

До шубето е голям страх . Добре е да знаем кой кого нарича шубе. Украинците се опъват на Русия вече десет месеца и разбиха всички митове за армията им. Българския русофил, който е защитен от НАТО, го е страх позиция да заеме, че нападанието над суверенна държава е крайно нередно, щели да му спрат топлото. Та кой е шубето?

16

Анонимен

преди 1 година

Шубето е голям страх

15

Анонимен

преди 1 година

Ухраинеца как е разбрал, че се тренира настъпление срещу Украйна при това учение ?

14

Анонимен

преди 1 година

Целите на военната операция не са уточнени още. Може би ще е цел защита на Беларус от Украйна? Т.е. търси си някой повод да продължи безумието.

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12. "Байрактар"-ите отдавна се доказаха като напълно негодни. Затова вече и не ги споменават никъде.

12

Голямо нищо

преди 1 година

Двете диктаторчета само блъфират - вече нямат военния потенциал да нападнат Украйна от север ! Руснаците вече подвиха опашка от север и се изтеглиха, а Беларус са малкия им пудел - лаят, но не хапят!

11

Анонимен

преди 1 година

Иранските дронове не могат да бъдат използвани по движещи се обекти, т. е. стават само за поразяване на инфраструктура. Докато Байрактарите могат да поразяват и движещи се обекти, т. е. стават за използване срещу военна техника. Така че не е редно чак толкова да се хвалят иранските дронове.

10

Анонимен

преди 1 година

Не вярвам Беларус да се вкара своя войска в Украйна. Те нямат и хора. Иначе това, което се говори, че "Вагнер" имат 10000 души в Беларус така да са там. Т. е. Лукашенко след като му убиха министъра като предупреждение сега е направо заложник на Путин и право каквото му се каже. но си мисля, че самите белоруси няма да искат да се сражават в тази война. няма за какво. Докато руснаците ги лъжеха, че в Украйна има геноцид над рускоговорящите, белорусите за какво да воюват? Няма за какво.

9

Микис Теодоракис

преди 1 година

ИРАН ПОМАГА С ДРОНОВЕ !!..БРАВО..РОССИЯ ИМА НАД 50 ДЪРЖАВИ = ПРИЯТЕЛИ И САЮЗНИЦИ...И ТОВА Е 2/3 ОТ СУШАТА НА ПЛАНЕТАТА...СЕВЕРНЯ КОРЕА ПОМАГА С ВОИНИЦИ И АРТИЛЕРИИ ..ПОЛИ КАЛА.

8

Белорусия граничи с

преди 1 година

Литва,Латвия,Полша(страни от НАТО),Украйна и Русия.Нормално е войските и да тренират за война с Украйна,война с НАТО или с Русия е немислима за нея.

7

Анонимен

преди 1 година

то така с учения започнаха и после навлязоха

6

Сър Пичук

преди 1 година

Да тренират защита, защото скоро Полша ще ги смаже, а Путин няма да ви мръдне пръста, както за Армения