87

Стрина Гина

преди 1 година

Аз от политика и военни работи не отбирам, ама знам, че на въздушно-космическия началник рогозин сега му кърпят долната част на гърба в болницата. Това ако не е символика, здраве му кажи! :))))))))))))))))

86

Анонимен

преди 1 година

до 144 - утре, най-късно на връх колледа ще падне укрокрепостта Маринка. Да се готви Артьомовск. Та не знам кой е трябва да се приготвя за капитулация, но украинските болници са препълнени с ранени, а моргите им - с трупове

85

до до 133

преди 1 година

До Анонимен Товариш, теа умници и патрЕоти са изнесли голяма част от златния и валутен резерв на НЕдържавата си в чужбина. Завиха на умряло по този повод още при първия пакет санкции. Башка са олигарсите - секакви активи в гнилия Запад. Рев, сълзи и соп оли! А ти спи спокойно, нито цент няма да иде зян - всичкото им имане, частно и държавно ще иде за възстановяване на поразиите, които направихТЕ в Украйна.

84

Да

преди 1 година

Изброй

83

Анонимен

преди 1 година

Русофилите да се настройват психически за кaпитyлaцията, да ним доди кат гръм от ясно небе и да има масови caмoyбийства! Пък ако наистина искат да подпомогнат отлагане на кaпитyлaцията, да одат там де гърми пък не вали!

82

Анонимен

преди 1 година

Путин бункера си е в бункера и пак се е подсигурил с 14 хиляди бодигарда! Ще вземе 10 хиляди долара от Гинес да си купи масквич!

81

Анонимен

преди 1 година

до 133 АнонимеН - какъв фалит, бе , смешен> Русия има злато,много злато - цели 3000 тона. Руските банки продават на руснаците злато свободно. А златото е най-ценният актив.

80

И петилетката

преди 1 година

Да я изпълняват За три години са им поръчали - и да подобрят техническите параметри Значително !

79

АнонимеН

преди 1 година

2023-ТА В КОМУНДЕЛИСТИЧЕСКАТА ФЕКАЛДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО ЩЕ ИМА ФАЛИТ НА БАНКОВАТА СИСТЕМА И ДОВОЛНИТЕ ГРАЖДАНИ, ЧЕ СА СИ ИЗГУБИЛИ ПАРИТЕ ЩЕ ИЗБИЯТ РЕЖИМА НА КА ПУТЪН И ДРУГАРЕТЕ МУ ! :D

78

Какво ?!

преди 1 година

<<<<<<<Важно е да усъвършенстваме и подобрим значително техническите характеристики на въоръжението за нашите войници в Украйна>>>>>>> Ама как така?! Нали Русия имаше най-доброто и безаналогово въоръжение в света?! Това сигурно е грешка на превода

77

Анонимен

преди 1 година

до 122 - На кои от кремълския елит децата живеят на запад, смешен - на Путин дъщерите живеят в Москва, на Лавров дъщеря му също живее в Москва, на Медведев сина му също е в Москва, на Шойгу двете му дъщери също живеят в Москва, на Мишустин трите му сина също живеят в Москва, на Собянин дъщерите му живеят в Санкт Петербург, на Володин дъщеря му също е в Москва. Та на не разбрах кой живее на запад от тях. Що не вземете да се гръмнете с вашите лъжи, смешникакъвци

76

Анонимен

преди 1 година

До121 Ти ли ще кажеш кой какво да прави? Това е истината Русоробе. Иначе на кремълския елит децата нямаше да живеят из "гадния и прогнил запад", нали ?

75

Анонимен

преди 1 година

до 117 - Стига си говорил глупости, смешен. Ти ще кажеш какви са руснаците. Глей си несретния животец и не се прави na велик

74

Анонимен

преди 1 година

Напиши по ясно и безсрамно, кой ще започне термоядрена война!? Няма да е НАТО! Кой? А?

73

Анонимен

преди 1 година

до 110 За неразбрали - ако нато се включи във войната, ще започне световна тремоядрена война. Затова нато хич не ще да се включва директно във войната. Уж пишеш за нерабралите, а ти самият нищо не си разбрал.

72

Анонимен

преди 1 година

Руснаците не стига, че нямат мотивация да се бият, ами и са крепостни, алкохолизирани, първобитни и крадливи ***. Има читави, но са много малък процент. Русия е една дупка и нито руснаците, нито русофилите искат да живеят там.

71

Анонимен

преди 1 година

А в какви срокове, гаспадин путин? Ако кажеш три месяца тряа умножиш по 100, както с операцията! А тя операция тана мppьcнa дума за тебя!

70

Анонимен

преди 1 година

До 114 Вярваш ли си Алонкоооооо? Русия и производство..... Хахахахаха

69

Анонимен

преди 1 година

до 108 Самозабравени - оланкоолу, доставките на сАЩ и Англия са покрили само 5 процента от нуждите на съветската армия, останалите 95 процента русснаците са си произвели сами. Не ми се прави на професор, защото си само един форумен бърборино. В момента Русия разполага с 1300 военни завода и ще си произведе всичко необходимо сама.

68

Анонимен

преди 1 година

Е нали не беше война и всичко вървеше по план вече 10 месеца от иначе тридневната Специална Операция?!