104

Весели празници

преди 1 година

България е един от най-големите износители на трите най-важни военно времеви стоки - зърно, електричество и оръжие. България има едни от най-добрите макроикономически показатели, ако щете вярвайте, в Европа. Едни от най-ниските дългове, едни от най-ниските лихви. И това е от доста време насам, не е само последните няколко месеца.

103

До Vol'Jin

преди 1 година

Убааав,вземай си дозата и се гътвай,нещо взе да ставаш противен!

102

До до

преди 1 година

До София е БългарияИ аз съм от София, Драз махала, ако знаеш къде е, но доматите не се копаят, елементарно е! А , че депутатите са родоотстъпници и майцепродавци го виждат и слепите, нали ***?

101

Анонимен

преди 1 година

Кой е п ро с така, тоя който спира отстъпката щото взима 5-6 хил заплата от нашите пари и цената не му е проблем или ние, които плащаме масрафа и ги търпим?

100

Анонимен

преди 1 година

ццц

99

Vol'Jin

преди 1 година

Та аз за един приятел питам колко време крихте малоумията на Генков господин главен прокурор , защото неговите малоумия по НПК са доживотен затвор без право на замяна. А по СОЦ време куршум в главата и понеже е едно полусоц полудемократично време импровизирахме ...

98

Анонимен

преди 1 година

Нещо отстъпката за тока на бизнеса ще падне ли,офф забравих та вие не само не я махате ами я и увеличавате досега се доплащаше над 0.25 стотинки за киловат от догодина чувам че ще правите допкащане над 0.20 стотинки за киловат,ами така е,богата България има десетки милиарди за субсидия на бизнеса ама няма стотина милиона за субсидия на горивата за хората!

97

Vol'Jin

преди 1 година

Има един спор между космическите жокей, пришълците,хората и хищниците - цели два филма разказват за тоя спор .... Предполагам Хищниците много не се кефят на трите други вида да знаеш ....

96

Vol'Jin

преди 1 година

Алоууу селяндуууур, роден съм в град и цял живот съм живял в град .... А селяните са си на село, а селяните станали столичани много често стават селяндуриии....

95

Vol'Jin

преди 1 година

Мое ли да ви го нааабия на столичани, ама не тия в повече....

94

Vol'Jin

преди 1 година

Ханс Руди Гигер предпоследният сюрреалист и неговият Пришълец не трябваше да бъдат упътване и ръководство за пряка работа. Филма е велик господин главен прокурор за едно извънземно дето като паразитната оса си снася ембриона в човешки същества и в този момент гостоприемни кът става марионетка на пришълеца докато не се излюпи или не направи каквото се иска от него. А знаете ли господин главен прокурор, че статуята на космическият жокей - расата създали пришълците е била изгорена от вандал..

93

София е България

преди 1 година

Някакви селяни тук говорят, че столицата не е страната. Откъде-накъде някакви овчари ще имат право да решават дали да даваме оръжие на Украйна? От кога селяните станаха компетентни и знаят какво е добро за България? Селяните са си избрали депутати, депутатите по добре знаят какво е нужно на България, ако не беше така селяните щяха да командват а депутатите да гледат картофи. Селяните да си копаят картофите и да не гледат какво решават депутатите. Депутатите казват какво ще става а не селяните.

92

пълна трагедия

преди 1 година

Отстъпката отпада, в гр.транспорт на София отпадат много нормални и се въвеждат много ненормални неща, ще гласуваме с хартиена бюлетина, понеже Буци си е мераклия за Началник и само така може да е......................

91

силно загрижЕна

преди 1 година

А к'во стана с левчето надолу от Боре Способния?!

90

Анонимен

преди 1 година

Да ви кажа честно по мои наблюдения не са виновни депутатите.Някой от вън ги съветва и така нас ни дразнят.Имат лош съветник.Това е.Онези евромарсианците са.Този техен съветник и тук пише...не е добре с главния мозък и комунисти му се привиждат.

89

Vol'Jin

преди 1 година

Казах им аз на Брус Уилис и Самюел Джаксън че Умирай трудно 3 сюжета е симулация за България те ми не повярваха.

88

Анонимен

преди 1 година

Има някаква грешка в статията.Оправете я.Вместо "Депутатите гласуваха окончателно..." трябва да е "Депутатите пcyваха окончателно...".

87

Анонимен

преди 1 година

Докага ще ги търпим, питам?!!!!!

86

Vol'Jin

преди 1 година

Ами няма ме в диверсиите господин главен прокурор ама както се казва столицата не е страната. И некви едни фрази има от изкуството на войната: Бий се с врага, където го няма. Това е много сложно да се осмисли и може да бъде разтълкувано по много начини от боговете на войната. Някой го тълкуват като Томас Краун : Прати полицията за зелен хайвер и си върши работата спокойно. Друго тълкувание е : Огледай се бе човек Коледа е ... Няма полиция в цялата страна, че са концентрирани в столицата за нещо!

85

Анонимен

преди 1 година

Тия 240 нещо за българския народ и държава направиха ли?