138

Анонимен

преди 1 година

Още по-тъжно е да си майце продвец, тоест психо десен.... русофоб. Но за Бг територията това е нормално, матряла е от ниско качество - тъмно червен "елит" станал тъмно син и в послединте години преминал на типично черно (наци СС). немата шанс, сами ще се самоизядете.... хахахахахаххаха

137

До 143

преди 1 година

Мухаха, а ти кой беше? Форумен ***? Тавана го определят тези които плащат застраховките. Тези с парите от гнилия запад. Гърция и Китай отказаха да пренасят нефт. останаха Иран и Венецуела...други приятели няма

136

Хм

преди 1 година

Тъжно е да си русофил , искаме да селуваме рашен дирник и да лапаме евросубсидии , *** сърцето ни е на червения площад , готови сме да си продадем българското за да обичаме руското!

135

Анонимен

преди 1 година

Лошо Урсула има проблеми с газзовете.

134

Молба

преди 1 година

Врътнете кранчето на България!

133

Анонимен

преди 1 година

Тъжно е да си европеец, след толкова много години начело на света - обратно към ерата на инквизицията... хахахах. Американците като прости само прибират индустрията на Германия и Франция... Руснаците се преорентираха към Азия и това е достатъчно да свърши света на Урсула Лайнената.... хаххаха

132

Анонимен

преди 1 година

Путин уплаши света. Света започна да трепери в резултат на което цените на газта и нефта спаднаха. 5 месеца фронтовата линия не е мръднала на запад. няма завоевания, няма кражби на украинско желязо и жито, няма безкрайни ешелони със суровини към Китай, няма приходи за руския бизнес активно поддържащ медийно-пропагандната машина. Кълчищата се намотаха около патоците. Първата причина за началото на войната вече отпадна. Остана най главната -скриването на кражбите от армията. Много са и ще е бавно.

131

Анонимен

преди 1 година

Тавана е за останалите! --- Ходи на женския пазар в София, и определи "тавана" на некоя сергия.... Ще те потрошат от бой и куповачи и продавачи .... Определяли тавана - а кои сте вие бе???

130

Русия в ЕС ?

преди 1 година

Русия заслужава по-добра съдба. Тъжно е да си най-голямата по площ и ресурси държава на земята и същевременно една от най-бедните. Мястото на Русия е при цивилизованите държави в ЕС и после заедно в НАТО , но естествено без сегашното недемократично управление в Москва.

129

Русия е изостанала

преди 1 година

Развитите държави разработват хибридни автомобили, руснаците хибридни войни. Кой каквото може...

128

Анонимен

преди 1 година

На 50 км. от Москва селяните живеят в дървени къщи - В сащ и останалите страни от така наречения запад (англо-саксите) къщите са дървени... Явно не си бил никъде освен Бг ... хахахахахахах. Говоря за носещата конструкция, а иначе останалото е от плоскости ... талашит и прочие

127

Русия е в 19 век

преди 1 година

На 50 км. от Москва селяните живеят в дървени къщи, спят върху печките след тежък запой, хващат прясна риба от дупки в леда и чакат с канчета на опашка пред цистерни с надпис "квас". За жалост това е състоянието на по-голямата част от населението на Русия извън големите градове, което в болшинството си живее със стандарта и манталитета на 18-19 век.

126

Танц по греблата

преди 1 година

това само във ЕС ЕС може да се измисли! Скачане с удар в тавана! :):) "Кой не скача е руснак и му е топло!" Айде заедно!

125

Информираните

преди 1 година

КАКВО става с котировките? Чуваме че в задокеяния и времето се е скапало ?

124

До Еврогейове

преди 1 година

Еврогейовете не купуват, набий си го в празното пространство между ушите ти! Тавана е за останалите! Покрай таваните, много спряха въобще да купуват. Искат дебели отстъпки, защото Русия загуби Европа. Дръпнатите това и чакат, купуват на цени малко над загуба за русите. Това важи за още доста стоки, които Русия няма как да пласира в Европа! Честито да им е!

123

Анонимен

преди 1 година

Да продават на китайците те плащат с ориз и бамбук --- Реално това е добра сделка, ориза се яде, бамбука става за производство на 100ци неща.... :) ... Еврото и Долара не стават за нищо .... А отгоре на всичко вече са "дигитални" тоест съществуват само в компютрите ... хахахахахах

122

ДоПсихоДесните

преди 1 година

Ся да се разберем .... ЕС наложи "санкции" на русия - добре това означава че еврото не е конвентируемо в русия... Същото се отнася за САЩ.... Какъв е зорът на русия да подарява ресурсите си на ЕС и САЩ??? Некой от отворковците - психо десени на бг почва да каже... Кой иска да си дава реалните ресурси за нищо???

121

ДжоБаеца

преди 1 година

Да продават на китайците те плащат с ориз и бамбук :)

120

Анонимен

преди 1 година

Aма има ПЕЧКИ на дърва и въглища бре!-:))) Малко ще им "понамирисва" но това е положението! Щом пикаеш срещу вятъра,нормално е,да се напръскаш!-:)))))

119

Анонимен

преди 1 година

Макрон: След разрешаването на ситуацията около Украйна "Европа ще бъде по-слаба", защото "по-голямата част от нейната индустрия просто ще бъде убита".