74

До специалистите

преди 1 година

Гърменето не зависи от горивото, а от системите за безопасност! Главно, гасенето и охлаждането! А работниците в Козлодуй, ще ги уморите от смях!

73

Анонимен

преди 1 година

До юли 2022 винаги сме връщали отработеното гориво на Русия..после се скарахме и ни поискаха много пари. Това, че в момента облъчваме и тровим населението на северозапада, се крие от хората. Има си статии, линкове, статистики .всеки средно интелигентен може и сам да се осведоми

72

Анонимен

преди 1 година

Във Фукушима работеха немаймуни и Уестингхаус си разбираше от работата. Построили ядрена централа на брега на океана и сложили дизел-генераторите в мазето.

71

Хаха

преди 1 година

*** и Ганка са се разтревожили за ядреното гориво в АЕЦ-а. Аз предлагам на *** и Ганка да си гледат сланината, киселото зеле, туршията, домашната парцуца и турските сериали и да не се тревожат за неща които са далеч над тяхната компетенция. В АЕЦ Козлодуй не работят ***-муни! Работят специалисти които си разбират от работата. Щом те са одобрили това решение значи няма проблем.

70

Анонимен

преди 1 година

След 10 г. АЕЦ ще затвори а няма и Белене.

69

До

преди 1 година

Петко е прав! *** не зимат, само материал за ядрени глави, за ракетите!

68

Анонимен

преди 1 година

Мирът води до бедност и див капитализъм. Войната води до политическа икономия и богатство.

67

До 74

преди 1 година

Че руснаците, да не се самоубиват, заради нашия ***? Завършилия на запад...

66

Анонимен

преди 1 година

Войната и международната политика помагат на България. Пазарната икономика е закрита и Запада ни помага икономически заради политически причини. Съветския съюз ни помагаше икономически по политически причини, Запада сега ни помага по политически причини.

65

Капитан Петко

преди 1 година

Отработеното гориво се складира в бетонни бункери никога Русия не го е взимала да го изнася не лъжете и не дезинформирайте!

64

Анонимен

преди 1 година

Ами те и сега се мъчат да слагат американско гориво и затова блоковете изключват в сряда и петък един след друг.Ще стане същото като със самолетите.Ще си дадем малкото останали в Украйна,където ще бъдат свалени на петата минута,а ще получим едни хубави рисунки на новите.Та и с горивото така.Плащаме още едни милиони и затваряме АЕЦ.Важното е господарите да са доволни.

63

Географ

преди 1 година

До Анонимен 66Абе ти много разбираш от телефони ми се струва. И понеже то е почти същото като атомната енергетика , вземи кандидатствай в АЕЦа. А и защо не даваш пример с руски телефон? Да не е защото няма такъв?

62

Анонимен

преди 1 година

И тези от шапкарското Правителство се"отракаха"и почнаха кражбите.Не че предишните правителства,не го правеха но поне беше от време на време.А тези почивен ден нямат за кражбитеВсеки ден изчезва милиард.Де за фърчила,де за уж възстановяване,де за помощ на чужда армия или подпомагане на бедните.А пък ние все ходим,голи, боси и гладни.Не напразно хората казват,че дадеш ли власт на шапкар, неминуемо те въвлича във война.Бог да пази България,че ние сами не можемНие само предполагме но Той разполага

61

Анонимен

преди 1 година

И тези от шапкарското Правителство се"отракаха"и почнаха крабиет.Не че предишните правителства,не го правеха но поне беше от време на време.А тези почивен ден нямат за кражбитеВсеки ден изчезва милиард.Де за фърчила,де за уж възстановяване,де за помощ на чужда армия или подпомагане на бедните.А пък ние все ходим,голи, боси и гладни.Не напразно хората казват,че дадеш ли власт на шапкар, неминуемо те въвлича във война.Бог да пази България,че ние сами не можемНие само предполагме но Той разполага.

60

Анонимен

преди 1 година

Не толкова до философите по долу, но ако новото горивото Бууумне Козлодуй, кого да мразим после? Путин, Уестинхаус или неграмотницоте?

59

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Откъде пък са толко сигурни?

58

Бухтарев

преди 1 година

Айдее родните ватняци пак намериха кусури. Разберете бе друзя атомната енергия не е монопол на расиюшка, Уестинг хаус е компания с вековен опит и винаги е номер едно в енергетиката без значения от кой вид. Тавариш Путин няма да взима денги повече тук. Поняли?

57

ДжоБаеца

преди 1 година

Страдайте руски слуги СТРАДАЙТЕ!

56

М

преди 1 година

До ФАКТ ....Абе хххх Уестингхаус е в България още от времето на Борисов. Не ти е виновен президента и не е фигурант. Такъв беше Плевналиев. Като Ви набият нещо в острите глави и не излиза от там. Чети и се образовай.

55

Анонимен

преди 1 година

Давам пример за обиковенни хора- все едно на Айфон да сложиш батерия на Самсунг. Да не си повредим и последните реакторчита дето останаха?