50

Говораят Хайлилайкли

преди 1 година

ДАЙТЕ ЦИТАТИ бе! Тия 'говорения' са присъщи за запада. А Руснаците предупреждават -- еднаж на 10 години!

49

Руска риторика а?

преди 1 година

"...обясни ISW." - я дайте директно цитати че тълкуванието на дявола на евангилието ни познато!

48

"СЪРМАТА"

преди 1 година

.с чипове от украински перални ---НЕ СТАВА!!!

47

Анонимен

преди 1 година

Кремъл: Жалко, че Байдън и Зеленски не призоваха за мир. САЩ продължават линията на борба с Русия до последния украинец. Москва съжалява, че лидерите на САЩ и Украйна не демонстрират готовност да се вслушат в опасенията на Русия, Вашингтон не предупреждава Киев да не продължава варварския обстрел на Донбас.

46

ОФ

преди 1 година

Владимир Путин Не използва заплахи, а информира, че преди няколко дни Русия разположи на бойно дежурство втори полк "Авангард", който състои от МБР Ур-100Н УТТХ, носеща хиперзвуков планиращ крилат блок, способен да лети в плътните слоеве на атмосферата със скорист 28 МАХ и да маневрира при нужда. Не Путин, а колективният запад нарече комплекса "Авангард" руското оръжие на Апокалипсиса. Сами себе си плашат, а после се оплакват, че Владимир Путин бил използвал заплахи.

45

profetey

преди 1 година

Защо в статията няма един цитат на така наречената агресивна руска риторика за ядреното оръжие. И в интернет съм търсил. Няма цитат (дори и извадени от контескта) на руски управляващи. Единствено преглеждам тези новини, за да видя западната гледна точка, но нивото на статии и вид новини е много ниско. В България и света има много новини които е хубаво да се съобщават, но само за Украйна се пише и то повечето очевидни лъжи или само частична истина.

44

Анонимен

преди 1 година

До 49Зелените барети :))))

43

До 43 до 38

преди 1 година

В казармата артелчик ли си бил?

42

Анонимен

преди 1 година

Вижте хора, аз също не харесвам рашките, обаче също не харесвам джендърския афроамерикански нов световен ред :))) Ся факта е, че Америка не е това което беше, те немат почти никакви предприятия, големите компании си изнесаха предприятията в Азия, там да им работят за жълти стотинки :)) Факт е също, че единствено Раша им се противопоставя, никой друг :) Това е достойно поне малко за уважение, дори и да загубят от целия свят срещу тех :)

41

Ако можеха

преди 1 година

до сега щяха да го използват?

40

Анонимен

преди 1 година

Кремъл говореше за ядрено оръжие в отговор на изказванията за ядрено оръжие от страна на НАТО. А и оттогва Русия не е говорила за ядрено оръжие, още по-малко пък редовно. И не разширява информационната си кампания с говоренето за разширяването на НАТО, това Русия го говори от поне 20 години, каза го няколко пъти още през февруари.

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44Хубаво, кУга ще стане това, че само чекам и нищо :)))

38

Анонимен

преди 1 година

Руските шантажи, вече не минават... Ще ядат голям пердах от Украйна.

37

Анонимен

преди 1 година

До 38Не си бил в казарма явно лапе и не знаеш, че без армия техниката не върви сама напред.....хахахахаха :))) Урките ако могат, само дрончета ще пускат, само дето тоя номер го научиха рашките и требва нещо друго да измолят от некой, стига да не се срещат лице в лице с рашките :)))

36

Анонимен

преди 1 година

Да внимават около стълби и прозорци...да си пият хапчетата и да си следят контролните лекарски прегледи тез дъртаци..от къв зор и кво търсят в суверенна държава - тия комсомолски напъни за величие и значимост имат точто обратния ефект и резултат - абсолютна излагация като "възможности" смърт ,геноцид и разрушения...стига са се напъвали- щот от толкоз напъни..- ходят на ака ни вече повече от 300 дена

35

Анонимен

преди 1 година

Гаджимагомедов загина героично. Оставяйки повредената и запалена бойна машина, Нурмагомедов успя да организира своите бойци за водене на всестранна защита. След като получи тежки рани и използва всички боеприпаси, войникът взриви себе си и обкръжаващите го вражески войници с граната. Родом от Дагестан посмъртно бе удостоен със званието Герой на Русия. Вечна памет на Героите на Русия!

34

Анонимен

преди 1 година

Ватенки и казачоци.

33

до 32

преди 1 година

За Дарданелите кога бабата на Чърчил беше млада и аз ти говорих --да не го гледаш и е ясно ,тогава ставаше и със храброст ! Сега става със пари от там техника и никакво значение на човешкия фактор като смелост и бройка ! Електрониката еа майката на бройката !

32

Анонимен

преди 1 година

До DemonazОтначало се подведох по медийната пропаганда и аз, но урките нищо не са направили през тази почти година война :)) Продължават да си действат на малки партизански групички, продължават да не могат да създадът една поне 200к армия....:) Още нещо да казвам ли, или по-хубаво да замълча :))

31

Музика за Китай

преди 1 година

Изтегляне войски и техника от Азия в европейската част и нови мобилизации / въпреки пропагандата и страха - неприязън към Путин и сие /. Всеки ден война - блатото става по дълбоко. Бързай бавно / Конфуций го е казал / Китай не бърза. Има заделени пари, обучава хора, подготвя бизнеси за преработка на суровините на място. Дали ще мести границите или само ще инвестира - важното е паричните потоци накъде ще се насочат. Давай Путин. Действията до сега са в правилна посока