541

Анонимен

преди 1 година

този душевно болен започна да скимти! По една ТВ го показаха да говори на някакво събиране( не военни), където започна да внушава на п л e б c a, че т.нар. от него "колективен запад" е нападнал ръшистан и те (ръшистите) с последни сили трябва да защитават горката си родина! Само дето неговите войски безчинстват в чужда държава!

540

до Зозо

преди 1 година

Новата Волга още не са я избрали кой китайски модел да бъде.

539

до 592

преди 1 година

Ако за тебе това е освобождение за много като мен, вкл. интелектуалци като Захари Стоянов, Иван Вазов, Хр. Ботев и др. това т.н. "освобождение" е опит (успешен) за налагане на влияние на царска Русия и включване на Задунайската Губерния в границите на руската империя. Та следващият път като ходиш да се кланяш на някой тотем (паметник) си спомни за княз Святослав первой който е опустушавал Първото Българско Царство и е избивал българите от Стара Велика България.

538

Зозо

преди 1 година

.........."Сармат" ще лети скоро......... Хахахаха, сармата е една анимация. Руското ЩЕ цапа и мирише. А новата Волга кога? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

537

САТАНАТА

преди 1 година

След нова година ,Русия да стартира"сатанизъм и вещерство" !

536

Българин

преди 1 година

Каквото и да стане с тази война, генералният ефект е един. Русия загуби абсолютно всичките си позиции - икономически и политически на най-важните си пазари и се изолира като една Северна Корея от цивилизования свят, който няма да стъпи в Русия в следващите 50 години. Честито на ниския ***.

535

Анонимен

преди 1 година

Ся вече триневната спецоперация ще свърши предсрочно.

534

Цел

преди 1 година

И каква е целта на путин? Да върне в границите на русия - Украйна ,Прибалтика, България и Румъния? това е план на човек болен, подкрепен в налудничавите си идеи от болна нация, която търпи крах и вече предизвиква отвращения у света. Уви, думата руснак вече предизвиква само страх и погнуса.

533

Анонимен

преди 1 година

Нужна Победа - за ценой не постоим. Текс от популярна военна песен.

532

Bjhh7

преди 1 година

Въпросът е на каква цена ще ги постигне тези цели.

531

Анонимен

преди 1 година

Русия ще постигне всичките си цели Не само в Украйна, защото вторият мафиотски фронт настъпва от Антверпен и Ротердам, от запад на изток и унищожава страни с доскоро забележителен БВП.

530

Я па я..!

преди 1 година

Петилетката в удължени срокове. Хи,хи...!

529

Ти да видиш..

преди 1 година

До Анонимен 588 Цяла петилетка ли ще чакаме Путин да си изпълни плана ?

528

Така е ..

преди 1 година

Целта е една бе другарю Путин. Да превземеш цяла Украйна и да я присъединиш към Русия.Беларус ти е в кърпа вързана . Нещо войната се закучи яко , та ще видим.Само не посягай към атома , че тогава Русия изчезва.НАТО достатъчно те търпя.

527

100%

преди 1 година

украйна свърши............

526

3 и 4 блок АЕЦ

преди 1 година

Като поплюете по Русия, отидете до най близкия паметник на руската армия освободител във вашия град да положите цвете. Че ако не беше Русия, сега щяхте да говорите на турски. И щяхте да помагате на Русия. Същото каквото става в Украйна е било 1877година. А САЩ махна ли визите, Шенген е измислен заради източно европейците. Никой не ни брои за партньори. Ние сме слуги за Запада. При това евтини. Вижте си заплатите. Равни ли са на западните. Това ни е наложено, но не от Русия.

525

Анонимен

преди 1 година

Градинското джудже постоянно говори за някакви безаналогови шитове, а не сме видяли нищо такова. И така 22 години вече. Руснаците не са народ, а мрша щом се оставят да ги управляват откачалки. Като ханство е Русия, вожда трябва да измрие да за имат нов вожд. И те така.

524

Анонимен

преди 1 година

През 1989г. СССР започна да се разпада и републиките се сдобиха със собствени държави.Какво иска днес Путин?Първо като нападна Украина говореше за денацификация,имало уж нацисти там.Оказа се,че не украинци,а преоблечени наемници от Вагнер като украинци са избивали руснаци в Донецк и Луганск.После като разбра,че го лъжат неговите,викна шефа на разузнаването и го направи на куца калинка по телевизията,оня взе да заеква в ефир и да говори,че ще присъединят Донецк и Луганск към Русия.Каква е целта?!

523

Мдаа предсрочно

преди 1 година

изпълнявахме 5тилетките и ние.....и все още не можем да се оправим.

522

Анонимен

преди 1 година

Не знам как ще ги постигне тези цели, защото западат - Европа, Щатите също се кълнат, че ще постигнат целта си, а именно, ще се борят до Пълна победа на Украйна . Явно Путин си говори така за вътрешна употреба, само в Русия.