5

Анонимен

преди 1 година

300 млд. долара ли? Догодина, като отворя статията, да не прочета 400 млд долара? Колкото ви кажат, толкова струва! А пък тези, дето оревават, "лошите инвестиции" на Катар, най-вероятно ще внасят газ от Катар, и ще ходят да зимуват там, на топло, пък и кой знае, може и да се окаже по-евтино.

4

Любопитен

преди 1 година

Абе не знам бил съм в Доха за прехвърляне на полет за Занзибар, как не видях нито една събуретина, там бедни хора няма ли.П. С Ако има някой по запознат да ме поправи.

3

Анонимен

преди 1 година

Кой каквито ще равосметки да прави. Вложени х пари и печалба след всички строителства и чудеса х*100. Чиста печалба, не revenue или приход, както казваме у нас. Бях там. Луда атмосфера. Луди цени на билети, един друг свят. Преди просто бях минавал през Доха транзитно и набързо като хъб за света. Сега бяхме на 2та полуфинала- страхотно. Разбира се, как нямало бира се оказаха тотални глупости. Но някак преди Коледа световно- не. Странно беше, но много интересно.

2

Али Баба

преди 1 година

Въпрос на време е да има газ и нефт и после ще слязат от мерседесите и пак ще се качат на камилите, но е факт, че са много по добре от нас.

1

Ибн Ебн Ал Камил

преди 1 година

Ненужните стадиони могат да се преустроят в обори за камили!