14

Анонимен

преди 1 година

Тоя номер с професорите се изтърка - проф. Беров, проф. Орешарски, проф. Ог. Герджиков, проф. Близнашки и т.н. Няма нужда от професори, тяхното не е политиката, а да преподават на студентите и да си гледат науката. Защото помним и професори дето получиха куршуми, заради това, че се изкушиха от политиката, а някои забегнаха на другия край на света.

13

Анонимен

преди 1 година

Не е от мафията, как да е всепризнат от мисирките :)))

12

Анонимен

преди 1 година

Проф габровски беше отлично попадение за премиер. Една авторитетна, супер интелигентна, умерена и обединяваща личност. Той все пак не успя да стане премиер, защото една част от депутатите не преодоляха егото си. Не осъзнаха колко важно е в този момент да се избере правителство. не милеят за държавата , а предимно за теснопартийните си интереси.

11

мдаа

преди 1 година

искахте избор на екип ами плащайте си сега

10

Анонимен

преди 1 година

Това беше поредният нелеп опит на Борисов да се прави на Доган, само че през 2022г. Господарят искаше да стои в Банкя и да натиска бутоните на всички дистанционно. Кои са били фигурите в правителството, т.е. кои са били пионките, няма никакво значение. Как обаче не разбра, че няма да стане, пък ако ще и още десет пъти да отидем на избори?

9

Джемкорп

преди 1 година

Факт е, че лекар като него се съгласи да помогне на България вбесява ***, които са до един пионки платени от американското посолство.Яд ги е, че нямат мнозинство и никога няма и да имат след като им разкриха далаверите с Джемкорп и сделките с газта!

8

Анонимен

преди 1 година

Не му трябва да се окаля в политиката , нека да си остане професионалист със МО-РАЛ , защото в политиката няма правила и морал !

7

Анонимен

преди 1 година

дОБРЕ , но същото не беше ли и със Председателя на НС от ПП ,... А ?Не опетнен , от всички одобрен , но го свалиха !

6

ПроСоТо

преди 1 година

не прочетох статията...но за Бога,братя,какъв е тоя изплувал от нищото "Габровски",та чак и в "Политическата година" го намесихте?!...Некъв ИНТЕРЕСЧИЯ,готов да загърби ПРИЗВАНИЕТО си и да се ПОДЛОЖИ на БАНДИТИТЕ от "герп" ?!...И това лице "има място " в така наречения "политживот" в Бг ?!...Никога не е късно човек да стане за резил..

5

баба мара

преди 1 година

защото не може да вземаш 5000 лв за операция и след това да бориш корупцията вдържавата двете неща как се съвместяват стои си в операционната и чакаивъзмездието господ бави но не забравя

4

Иван

преди 1 година

Кой се интересува от политика вече, направиха всичко възможно да покажат, че са само за едната заплата, аз също мога да разнасям папки. Това, да стане сутрин, да даде личен пример за нещо, аз не знам какво точно.

3

Анонимен

преди 1 година

Непонятно е защо лекар като него изобщо се съгласи да бъде използван от мутрата.

2

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Не е виновен Габровски че се...цани за премиер,без да...вдява нищо от това. Виновна е...системата ни,която издига хора на чело на държавата,без да разбират...бъкел от това.

1

Анонимен

преди 1 година

Ковид престъпник.