12

преди 15 години

Добре си го написал.Мюсюлманите в Китай се борели за независимост,а 16 граничари са загинали.То и при нас мюсюлманите искат независимост.Да им я дадем,а?Нали сме демократични,що да подтискаме ислямското население и нарушаваме човешките му права.Поне автономия им дайте!

11

Asia

преди 15 години

... е 4 милиарда население!

10

софиянец

преди 15 години

жалка картинка! Ако Олимпиадата беше в САЩ, да речем, друга песен щяхте да пеете! Аман от западни слагачи. Как пък, поне веднъж в разпадащата ни се страна, не се чу едно нещо против великият ни приятел хамерика? А все източните страни са ви виновни........

9

преди 15 години

Азия е 2 милиарда и нещо население. На кого му дреме за чувствата на изчезваща нация. Истината е че именно на бичите мозъци и "олимпийски надежди" се крепи проспериращата ни икономика.

8

митьо от Димитровгра

преди 15 години

Право казва народът-стига олимпиади!Марш всички на концертите на пайньерките-пластмасови цици и устни,кич от битака!!!Дайте на народа хляб и зрелища!!!

7

преди 15 години

АМИ КАТО Е СКУКА И ДОПИНГ, ТОГАВА ДА НЕ СЕ ПРОВЕЖДА СЛЕДВАЩАТА ОЛИМПИАДА В ЛОНДОН. КОЛКОТО СА БИЛИ-ДОТУК. НЯМА НИ УБИВАТ ОТ СКУКА ТИЯ СПОРТИСТИ Я. КРАЙ НА ОЛИМПИАДИТЕ И ТОЛКОЗ.

6

преди 15 години

Браво Василчо!Ти откри топлата вода!Има икономически закон за потребителите и се казва закон за diminishing marginal utility - колкото повече ползваш една стока или услуга(освен ако не е нещо свързано пряко с оцеляването ти), толкова по-малка наслада чувстваш след всяка консумация, ако това става прекалено често.Така и с олимпиадите - май няма сериозен човек, който да се интересуа от тези състезания, освен може би надъханите комплексари от Китай. Скука и допинг, май е по-добре да спортуваме вместо да гледаме спорт.

5

злия

преди 15 години

Ей,тоя,номер 3 е по-голям комплексар и от Махно,бе!'Бати смотания ***-и на умен се пише.Чети по-внимателно и тогава плюй,смешнико!

4

кокошка

преди 15 години

Наистина грамотно написана статия.Поздравления на автора!По-скоро е естетска ,а не за информационен сайт.Аз по същото време-олимпиадата в Москва-живях в Русия с родителите си и страната беше залята с шоколадчета с изображения на Миша-симпатичното мече-талисман...

3

преди 15 години

Дай да закрием олимпиадите защото така ще е най-добре.И бай Васил дето е станал със *** напред тая сутрин най-сетне ще е доволен.

2

преди 15 години

Страхотно е мечето! Имам оригинално вкъщи от 1980! :)

1

varna

преди 15 години

Ние на тоя му викахме Мечо Олимпийски:)