8

Анонимен

преди 1 година

ми расистките прояви на този човек са, че каза ИСТИНАТА. Че Ванчо Михайлов е българин, че той и до ден днешен е тачи от двете страни на границата. Разбира се това е ужасно за управляващата про-сръбска върхушка в Македония. Те ако могат в плюнка ще ни удавят. Защото там най-голямата престъпление е да се наречеш българин. От това получават ортикария.

7

Анонимен

преди 1 година

Неблагодарници гадни, дано албанците ви превземат, нема вече да разчитате на нас :)))

6

тос расизъм?

преди 1 година

абе макетата да не са черни?

5

До Анонимен 1

преди 1 година

Вместо да им подаряваме танкове, както направихме преди време, трябваше да им ги закараме на ход, с екипажите вътре. Да им пратим и един батальон мобилизирани за целта даскали, които да им изнесат по един задължителен за мамо и голямо урок по история и, още докато са там екипажите в танковете, да се проведе един референдум дали искат да се върнат в лоното на майка България. Така, днес нямаше да се молят за членство в ЕС, защото вече щяха да са му членове в качеството си на български граждани.

4

170 продажници

преди 1 година

Мда, ние ги пуснахме, щото не е евроатлантическо някакси, те ни се качиха на главата, щото е евроатлантическо някакси, а за капак не ни пуснаха и в Шенген. Ми това е - запомнете тези 170 майцепродавци, които вдигнаха ветото, и никога повече не гласувайте за подобни, ако искате да имаме силна и уважавана България. Иначе ще си ги менкаме - Кирчо Кокорчев, после БХ, после ***, после ДПС (в сянка), а "латернатива" ще е ***. Мила родна картинка...

3

Анонимен

преди 1 година

Какво е това Люпчо, не е ли Любчо ? :))) Макетата си копаят гроба, само дето още не го знаят :)))

2

Хайде, по-конкретно

преди 1 година

Какви са расистките прояви на този човек? Или просто сипят обвинения хей така, като стрелба в тъмното с надежда да улучат нещо?

1

Анонимен

преди 1 година

И тия ни се качиха на главата. Сега под измислен претекст ще тероризират нашите хора там. България трябва да заеме твърда позиция спрямо сърбеещите се вардарци. А тия клубове да ги кръстя на името на Гоце Делчев, Яне Сандански, цар Самуил и т.н.