102

Анонимен

преди 1 година

До 112...Отговорът е в развоя на събитията.Земите които Русия счита за завладени са превърнати в лунен пейзаж.Населението, дали руско или украинско се изнесе в различни посоки.Тазу земя е необитаема .Освен от ракетни установки и оръдия.Това му е ,,постижението," на Путин.Освободи земята пот човечеството....

101

Цитат от статията:

преди 1 година

"Информацията не може да бъде потвърдена..."

100

Ахмак сеир

преди 1 година

Аз само да питам-абе великата рус армия в крайна сметка спечели ли нещо до момента и Русия постигна ли някви цели от поставените си и какви? А и кога ще обявят победа от Кремъл-като затворят и мандри те за мляко както електроцентрали те ли?

99

Анонимен

преди 1 година

Пред Киев Путин получи предупреждение от Запада Че навлезе ли в Киев ще се стигне до трета световна война.Пурин се уплаши и реши да инсценира ,,загриженост" за руснаците в Донбас.И там ще си остане Докато не бъде изгонен

98

Анонимен

преди 1 година

Значи са им баели на место урките, щом са сигурни, че рашките не са получавали медицинска помощ :))) Все по-смешни изглеждат урките, продължават с пропагандата си, белким Запада да им се върже :))) Армия кога ще сформирате урки, питам за един прЕател :)))

97

Анонимен

преди 1 година

"Информацията не може да бъде потвърдена от Ройтерс." Значи сериозна медия като Ройтерс публикува непотвърдена информация ?????

96

Анонимен

преди 1 година

До 101...Да Боже и ние да имаме такива партизани.Нашите русофили направо ще предадат ключовете на града на руските окупатори Украинците се държат достойно и дават отпор на руския агресор.А до колкото спора за начина на развиване на войната .Путин не се решава да тръгне да превзема Украйна Защото се убеди , че ще бъде свързано с масово изтребване .И много, много избити украинци Той правеше планове за лесна победа.Но пред Киев стигна до извода , че една кървава война ще му донесе неминуемо негатии

95

Смешна пропаганда

преди 1 година

Високопоставен представител в Украйна казал че.....И всички му вярвате ! Този самозванец Гайдар бил "управител на Луганск" ?!? Който обаче целият е в границите на Русия ! Как Този *** разбра/видя с очите си че в ударената селска барака е имало бойци от Вагнер ? А вместо да отклонявате вниманието на хората с несериозни новини, кажете какво става със нацистите в Артьомовск ?

94

Анонимен

преди 1 година

Армия кога ще сформират урките ? Просто питам :)))

93

Истина ви казвам!

преди 1 година

Айде сега удряме циивилни и после си измиляме, че имало команден пункт ама не на редовната руска армия ами на Вагнер та да не може и да се провери! П***лячовци!

92

Анонимен

преди 1 година

До 103 НЕ си личи да си запознат с историята, като гледам :))) Аз говоря факти ти празни приказки. Не знам с коя история си запознат.. може би с комунистическатааа:))))

91

Анонимен

преди 1 година

Аз не съм русофил, даже са ми неприятни рашките, но фактите са си факти :))) По история не може да знаеш повече от мен, така че се успокой :)) Стана 1 година война, тез не могат да сформират една армия, все партизански е карат :))

90

Анонимен

преди 1 година

До 95 Партизанин ставаш ,когато си загубил войната и държавата ти е окупирана. Много сме далече от това състояние:)) В момента партизаните по скоро стрелят евтини Неуправляеми тенекии по цивилното население:) Друго немогат

89

Анонимен

преди 1 година

Как пък прецениха на място, че немало адекватна медицинска помощ, сигурно са били там на место --->>> Шамана е смръкнал бело и така са му казали великите духове.

88

Вай вай

преди 1 година

Бре като гледам репортажите дето ги дават не само по нашите телевизии то в този хотел:))), както казват, гостите или доста цигари са пушили или коледните приготовления с фойерверките са се объркали заради многото водка. Руска му работа. Какво толкоз. Че пошли наой на никой не му пка. Трябвало повечко давнимават.

87

Анонимен

преди 1 година

Пропагандичката добре върви. А че укритата взривяват мостове и се оттеглят от Артьомовск кога ще кажете, щото се случи вчера?

86

Анонимен

преди 1 година

До 99 Ааа продължаваш да се излагат така ли русофоле:) Веднага ще ти кажа САЩ- Япония Този война е изключително трудно, защото се води в океана. В тази война е рекорда за най много унищожени самолети . САЩ унищожават 700 японски самолета в 2 битки в 2 дни. После унищожават и флота на Япония. Минават през 7 острова един по един . Ти мери русия с Украйна. САЩ са много голяма хапка за малката ти уста и акъл :))

85

Анонимен

преди 1 година

До 99...Айде сега да не си мерим.... дулата.Кскво са направили американците.Какво са направили руснаците.

84

Анонимен

преди 1 година

Стана вече 1 година война, урките още си играят на партизани, шейм за тех :)))

83

Анонимен

преди 1 година

До 96 още един умопомраченн конспиратор. Ти чувал ли си за разузнаване? Мислиш,че Украйна няма разузнаване и не знае, къде какво става ли ?:) Аман от клоуни тук . Ти не знаеш, къде се намираш седнал да коментира война .