13

Анонимен

преди 1 година

Криенето на имената на министрите е ясен знак, че задкулисната уйдурма продължава с пълна сила. Защо ги криете кои са от тези коино ще им плащат заплатите?

12

Анонимен

преди 1 година

И докога ще гледаме този комедиен сериал? Съставяйте правителство или се чупирдосайте всичките. Има една приказка дгаста праста и циндил пиндил. Едната си скроила роклата и излязла да играе на мегдана, макар и роклята накриво, другата крояла, мерила и така не стигнала до мегдана.

11

Подаръчно пликче

преди 1 година

Най-умният , красив и интелигентен колега от офиса ни каза ,че гласувал за ДаБе. Искал да сменят главния прокурор и да извършат правна реформа . После поиска заем за да си плати сметките за парно и топла вода и да си ремонтира колата,с която ходил лятото на почивка до Варна. Била се разхлопала от хубавия първокласен път от Правец до Каспичан.

10

6

преди 1 година

Тя папката пълна с готови да папкат,но залата и страната са празни!

9

Дрънканиците

преди 1 година

на ПП ДБ и БСП не ги слушаме. Тези крадци ще са аут след следващите избори.

8

Асан

преди 1 година

Некой лев има ли у папката от Тиквата :)))

7

Дедо Йоцо

преди 1 година

Най-глупавата и неграмотна колежка в офиса се хвали че пуснала за Герп, щото при тях нямало инфлация, война в окраина и още малко щели да направят хемус, че да си ходи до Плевен по-бързо, ама ей на, попречили на хората и сега виж какво стана...

6

Мнение

преди 1 година

ДПС има за последно възможност да се конституционализира, да изгони престъпниците и чуждите агенти и да заклейми тяхната дългогодишна престъпна дейност на гърба на българския народ и да се откаже от ролята си на каквото и да е етническо, защото етносът им е ромски, а не турски.

5

Мнение

преди 1 година

Догодина по това време повече от половината ГЕРБ ще е по затворите

4

Анонимен

преди 1 година

Ало, Кольо?

3

ПП

преди 1 година

Браво!Да сдава и да се уволнява.......

2

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще стане ясно на всички от имената на кандидатите, че този е поредния послушник на Боко, на който е отредена ролята на "Ало Ваньо", в нов вариант.

1

Анонимен

преди 1 година

и ко напрай ГЕРБовски? НИЩО. гласувайте пак за ГРОБ