33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26. Георги Димитров не е драскал клечката на каквото и да било.

32

Анонимен

преди 1 година

Е това вече си е чиста лъжа разбира се.

31

принц XIII български

преди 1 година

България пак се размина с връщането на Македония и Беломорието.

30

до германец

преди 1 година

ти си толко германец, колкото аз съм албанец

29

изтрешели

преди 1 година

фашисти и расисти - тва е мантрата срещу всеки който откаже да му бъде промит мозъка с либерални *** отщини

28

Анонимен

преди 1 година

Оставете тва ами Меркел си признала че минските споразумения са били за да спечели време Украйна за превъоръжаване . Излиза че нато е искало войната а не е преговаряло за мир . Преди войната Украйна беше струпала 120 хилядна армия в Донбас .

27

Германец

преди 1 година

Т.нар. "преврат" не е имал никакъв шанс. Тези хора са толкова отделени от реалността, че не могат да си намерят гъзa с фенерче.

26

Германец

преди 1 година

Иначе по темата - очаквания микс от маргинали. Антиваксъри, nyтинофили, езотерици, райхсбюргери и прочее cгaн. Хора, фрустрирани от несъстоялия си живот, хващайки се за всяка идея, която би могла да осмисли жалкото им съществуване, като удавник за сламка. И хибридно мътене на главата по вкус на кремъл.

25

Германец

преди 1 година

Май ми се размина трибунала, а? :)

24

Анонимен

преди 1 година

До 26 Анонимен Това пак е фалшив флаг. Заради една шепа хора ще прокарат нови закони от които всички ще страдат и ще са третирани като престъпници. . . . Това, че ти нямаш топки е на всички ясно, но не всички имат робската ти психика

23

Xaxaxa

преди 1 година

много хора са се почувствали отблъснати от демокрацията, която им е изглеждала сложна и на тях им е било трудно да се ориентират в ситуацията. Така те са се обърнали към по-простите обяснения. Xaxaxa

22

Анонимен

преди 1 година

Това пак е фалшив флаг. Заради една шепа хора ще прокарат нови закони от които всички ще страдат и ще са третирани като престъпници. Със стотици хиляди хамериканци и британци преврат щели да правят муахахах.

21

Анонимен

преди 1 година

До Гражданин на Царство - За съжаление, много са онези, които не разбират колко разумно е твоето искане и какви огромни ползи ще имат те самите, ако то се реализира.

20

Анонимен

преди 1 година

Германия разполага с още около две десетилетия, за да успее да се противопостави на плановете, които някои имат относно нейното бъдеще. Спасението за всички нас е, ако се реализира СИЛНА, НЕЗАВИСИМА ГЕРМАНИЯ + РУСИЯ В ЕС = МОЩНА ЕВРОПА, на която никой не ще може да се противопостави. Но за някои това не е изгодно, а други (нашенци) не проумяват много неща и не поддържат тази формула.

19

Анонимен

преди 1 година

Знаех си че Ковид и Путин ще се окажат замесени!

18

Анонимен

преди 1 година

Ми дигнаха цените и хората търсят друг кабинет който ще ги свали. Като не свалят цените, хората свалят кабинета.

17

Анонимен

преди 1 година

германците требе да се сплашат - стара краварска тактика

16

Гражданин на Царство

преди 1 година

И аз искам да съм гражданин на Царство България! Да си ходя на бяло море, също и в Охрид и Скопие, пък може и на адриатическо море!

15

Сандо

преди 1 година

за какъв преврат бълнуват тия в германия? няма и 20 човека афрестувани от които само 2-3ма са знаели да стрелят, пръснати из цялата страна.

14

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

'Времената на кризи са като жътва за крайнодесните." Това, че някой не е съгласен с наложеното управление не означава, че е крайнодесен :) Времената на криза са времето когато обществото се изчиства от натрупатите просстотии и се променя обществения ред. Това наблюдаваме както в България, така и в Европа. Текущата форма на управление не е перфектна и е логично хората да търсят алтернативи. Тази акция продължава да прилича на разчистване на неудобни.