24

ШАМАНА

преди 1 година

До 24 - Че то звездите говорят най-вече на Бойкоглу ШЕЙТАНА дето една торба с министри, министърки кандидат - президенти и премиери ги намираше все под път и над път! И Цветелинчето тъй ... пътищарка от магистралата ...

23

Анонимен

преди 1 година

13, явно не разбираш за какво говориш. На какво Герджиков е бил декан, а вече не е? Проф. Герджиков продължава да е Ректор на Софийския университет. Ама доста от вас тук май да твърде далеч от образователната и академичната действителност.

22

До ШАМАНКА

преди 1 година

Пак ли звездите ти говорят мЪ***

21

ШАМАНА

преди 1 година

По : Волята на Бойкоглу ШЕЙТАНАСрещат се : Синът на ШАЙКАТА и Бащата на ШАРЛАТАНИЯТА. Ще мътят : АБРАКАДАБРА за поредното СВЕТЛО ГЕРБАДЖИЙСКО БЪДЕЩЕ

20

Анонимен

преди 1 година

Мутри вън!

19

Успех

преди 1 година

Успех, професоре. Последни опити за обединение и една нормална власт.

18

Анонимен

преди 1 година

Радев ,затвори тетрадката !

17

Анонимен

преди 1 година

ппГРОБ управляваха 12 години и те са виновни за всичко! Те озвериха и озлобиха народа един срещу друг!

16

Анонимен

преди 1 година

КАКТО ДОГАН контролира дпс и КАРАДАЙЪ така и БОРИСОВ КОНТРОЛИРА герб сега и ПРОФЕСОР ГАБРОВСКИ. Гешев е събрал доста компромати за него за кражбите му от Пирогов и сега го стискат здраво за топките.

15

Анонимен

преди 1 година

Защо от ГЕП предлагат чужд човек, нали уж имат експерти, специалист, администратори във всички области ? Бягат от отговорност, не искат да управляват, значи не са спечелили изборите, просто са ги нагласили в тяхна полза и с хиляди напъни пак ги докараха до 67 депутати.

14

Анонимен

преди 1 година

от потомствени комунисти , далаверажии , лъжци , милиционери и военни от соца , ДС уши , "професори" и "генерали" , бе ! От мошеник нагоре ! Тоя от Пироговската клика на Балтов , който се спаси с депутатски имунитет , щял да събира екип , отдаден на всички партии ? Тоя , продал се на Бою ли ? Мизерници за затвора и конфискация!

13

Анонимен

преди 1 година

Този Бойко докога ще казва кой да управлява България? Нямало да бъде правителство на ГЕРБ,а какво правят Атанасова и Томата от двете страни на г-н Габровски ,когато преговаря с другите партии?Народът да не пасе трева?

12

Анонимен

преди 1 година

БОЙКО ще употреби ПРОФЕСОР ГАБРОВСКИ както АНАСТАС ГЕРДЖИКОВ той бе ДЕКАН вече НЕ Е като ЦЕКА ЦАЧЕВА както подигра ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА от КЪРДЖАЛИ и я командваше как да обижда ХОРАТА това е БМБ

11

Анонимен

преди 1 година

Борисов, защо в ГЕРБ не си зададете елементарния въпрос - ЗАЩО НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЕ ВИ ИСКА ?!? Защо след като уж сте спечелили изборите, след като свалихте РЕДОВНО ИЗБРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ви се налага да правите какви ли не маневри, за да излъжете хората и да съставите правителство с поредната ви пионка ???

10

Анонимен

преди 1 година

Борисов, защо толкова настояваш за Габровски, дето уж бил независим ? Да не ти е обещал да ти присади БЕЗПЛАТНО истински мозък?

9

Дебелото Меси

преди 1 година

Премиер с мандат на друг?Баце,ти съвсем си изтрещял.По-добре ни разкажи за детството си в Аржентина.

8

Анонимен

преди 1 година

Борисов, нали твоята партия е първа, нали се пишеш патриот и се хвалиш, че само ти можеш да спреш бежанците и да намалиш инфлацията, хайде какво чакаш?

7

Анонимен

преди 1 година

Как, бе, хора, как не ви омръзна да живеете в това лицемерие вече десет години?!Един суеверник да ви проповядва християнство,един бивш комунист да ви учи на антикомунизъм,един крадец да ви учи на морал,един патологичен лъжец да ви преподава честност,една продажна мутра да ви учи на родолюбие,един суетен до патология човек да ви учи на скромност?!Как не ви омръзна един милиардер, който само в шкафчето си държи за джоб парасъ една десетгодишна средна пенсия, да ви подхвърля милостиня 50 лева?

6

Радев върна мутрите

преди 1 година

Борисов в ареста - България в Шенген!

5

Анонимен

преди 1 година

Гатанка:Как се казва параванът на Боооко Тиквата??