284

Христо Христов

преди 1 година

Да! Мобилизация на всички евроатлантици у нас и директно на фронта! Поне 50 000 деца на умни и красиви майки, гласуващи за евроатлантическото им бъдеще. Ще стане!

283

Юда

преди 1 година

Удари дълбоко в руска територия и то основно на военна инфраструктура но не само ЩЕ Има и те тепърва започват.Усрия няма шанс при военен конфликт с Нато и това го знаят и малките деца. Гледам тук някви пак почват да *** кат атома но това е доказателство само за безсилие. Ако Путин имаше и малък шанс до сега да беше го ползвал но последствията за Русия ще са фатални меко казано та като няма кво пак плашим гар гите. Усрия за сега бива, но в дългосрочен и средносрочен план нещата никак не са ок:))

282

мдаа

преди 1 година

действително става страшно -представяте ли си Чечня и Бурятия срещу НАТО а може и Беларус да се включи

281

Колкото

преди 1 година

Зле, става по-зле. Ами хайде, че да дойде доброто най-после. Плашенето на гаргите отдавна не е професия.Първо ще ръждясат прашките на ония в бункерите, които отдавна си въобразяват, че само те ще оцелеят.

280

Свети Петър

преди 1 година

Кой превари,той завари.Така е при ядрения удар.След него,който оцелее.Много сме, половината стигат.

279

Хххх

преди 1 година

До 304НАТО няма топките за директен конфликт с Русия...тъй като това е трета световна война...и този път Русия няма да се поколебае да използва ядрено оръжие....а и като гледаме НАТО ....бива го само срещу Афганистан Ирак и Либия....с адни талибани на глава не излязоха Русия щели да победят...смяяяяях

278

Хххх

преди 1 година

До 307Гоулем икономист си ве...щом отпуска ти обедняваш тъй като си в ЕС...и укропитеците тия пари не могат да ги върнат и ти и твоите внуци ще ги връщат....ще тънеш в мизерия следващите 30г....т.е.ще си умреш в мизерия...не че ти прави впечатление де....ти си се родил в нея.

277

Хххх

преди 1 година

До 315Според друго проучване евгоейлибералите (облизващи американски топки) най-често могат да се срещнат по гей паради и гей паритата.

276

Хххх

преди 1 година

До 321Мнооог добре знаем какво е фашизъм...проооооз...фашизмът има корени в Укропитеция още от началото на 20 век....може лесно да го прочетеш а не само да плямпаш...били са дясната ръка на нацистите през Втората Световна....ама се вземат много на серизоно и немците ги натикват в затворите тъй като започват да ритат срешу Райха...Може да прочетеш за националния им герой бандерков....все едно Германия да направи от Хитлер национален герой ...

275

Хххх

преди 1 година

Че тя войната си е срещу НАТО...просто НАТО-то ползва укропитеците ...доставя им оръжия разузнавателна информация, сателитна информация логистика и прочие....така че войната е срещу НАТО...

274

Анонимен

преди 1 година

нато какво търси в окраина и защо изпраща оръжия?

273

Така

преди 1 година

Сега, уточнете се там в НАТО и ЕС, че обърквате хората, които не могат да разсъждават сами и ви вярват сляпо. Русия страшен противник ли е или е пред капитулация и Зеленски си връща Крим?

272

Христо Христов

преди 1 година

Аре мобилизация на евроатлантиците! Първа линия ги чака. Зад тях украинските запасняци, зад тях редовната украинска армия, зад тях полскит подразделения.

271

elo

преди 1 година

това което не довършиха преди 30 години напълно да унищожат Русия Но да не бъде използвано ядрените сили иначе няма да има победители.Целта е не само както икономически но и във война с Украйна И нови нови конфликти ще създадат като Сърбия-Косово могат да включат и Полша с Трите Прибалтийски Републики( ако Русия продължава същият стил) нищо чудно и България, Чехия, Словакия по хубаво от това има ли ?---Нека славянските народи да се убиват - прекрасно, великолепно!- това цели Англосаксонската престъпна ***.

270

elo

преди 1 година

Както лудият не го е страх от нищо защото е луд--така и престъпната *** наречена Америка знае че, Путин за разлика от Северокорейският лидер нямада прибегне към ядрен конфликt защото победители няма да има както и за човечеството ще е последната война.Забележете често казват-Ние не искаме война с Русия ( има се предвид НАТО ) даже недоразвитият Шолц поиска Путин да обещае,че няма да използва ядреният си потенциал. Защото целта е без ядрен конфликт да направят това което не довършиха пред

269

до ВЕЛИКАЯ РОСZИЯ

преди 1 година

Бро , нали не си мислиш, че това със армагедона ще стане само ако Русия посегне към ядерните оръжия? Щото нормалните хора са наясно, че ядрените бомби и на едните и на другите трепят хора, ама вие копейкините, си баете само едно, и друга опорка нямате в *** си главици! Срашното щяло да е когато Русия посегне, а няма да е страшно ако другите посегнат ТАКА ЛИ БЕ Р3ПТ1Л???

268

Пенсионер

преди 1 година

Сега е момента да изпратим нашата велика и мощна армия в помощ на украинските братя. Ще въоръжим нашите млади бойци с последния модел смартфони и ще ги пратим да громят разните му там "Бастиони", Циркони", "Авангарди", "Кинжали" и други вехти оръжия на руснаците.

267

Анонимен

преди 1 година

Стягайте се!!! Тези хора са го решили- ще има бой!!! украйна угасна, а ОСАД не искат Русия да спечели операцията! Това е анонс няколко месеца преди действията. Всичкото това струпване на техника и жива сила около Русия е признак на война! Някой знае ли какво се случва в Безмер? Нито един журналист не се е заинтересувал... МОБИЛИЗАЦИЯ!!! Надявам се службите вече имат данните от устройството ми и локацията ми. Успех!!!

266

Анонимен

преди 1 година

Според изследванията русофилите са главно по-ниско интелигентни и от селата.

265

ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

преди 1 година

Колко мечтатели има тук. Помечтайте си това ще ви остане. Всъщност се помолете ама предварително на Бог, Русия да не посегне към ядрените оръжия, че това ще е последното съзнателно нещо на всички на тази земя, който ще се разлети из космоса на парчета.