22

Анонимен

преди 1 година

Някой го беше казал - Австрия е марионетка на Холандия / държавата с най-големите пристанища. Заплашени са от Румъния и Гърция и имат интерес трафика през България да се бави. И кой знае още какви други интереси. В същото време загиват български граничари - направо да не ги спират матовите в пътя им към запад-нала Европа и Бене"лукса"..

21

Анонимен

преди 1 година

Тоя прилича на пиянде или най-малко на лицемер.

20

Анонимен

преди 1 година

За гольо и с Шенген и без Шенген е все същото. Но за управляващате мафиоти не е така. Шенген означава нови реки от пачки и кюлчета към Чекмеджетата. Милиарди.

19

Анонимен

преди 1 година

До мдаа Защото всичко опира до петте евро дето ни подхвърлят, като на куче, а нашите се скупчват и почват да се бият, кой да вземе петте пари. Елементарно!!!

18

i'm

преди 1 година

Да впрегнат и без това бездействащата българска армия + още военен контингент от европейски държави и да "затворим" границата както беше преди махането на донаборнаат военна служба. Потока на мигранти рязко ще намалее с 90% +. Откакто няма гранични войски последните 20 години, България стана рзграден двор. Последните случки с мигранти, които се разхождат с рейсове и бусове из България, ясно показва състоянието на границата!

17

мдаа

преди 1 година

Защо няма един български политик, който при следващи санкции към Русия да изиска от ЕС, ЕП и т.н. доклад за ползите и вредите от налагането на този пакет. Освен това да изиска и доклад за ползите и вредите на всяка страна членка поотделно от наложените досека санкции. Може и куп други доклади да искаме. Ето ги холандците искат доклад по механизъм, който вече три години не действа за нас, не се отнася за на, но те искат доклад?!

16

хаха

преди 1 година

Тоз доброто ченге ли го играе? Биеш му шута и после викаш - сори.

15

Анонимен

преди 1 година

Австрийските фирми взеха толкова пари от българия, че е срам и позор тяхното решение. Вижте румънците. Не си играят и си защитават правата. НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ САМО МЪЛКАТ И ВЗАИМНО СЕ ОБВИНЯВАТ. ТО НЕ Е СЛУЧАЕН ВИЦА, ЧЕ НА БЪЛГАРИТЕ В АДА НЕ ИМ ТРЯБВА ДЯВОЛ ДА ГИ ТОПИ ВЪВ ВРЯЩИЯ КАЗАН, ТЕ САМО СЕ ТОПЯТ. ВСИЧКИ СА ЗА ИЗХВЪРЛЯНЕ!

14

Друг път съжаляват

преди 1 година

Все едно той не го е наредил това. Хайде австрийците има някакъв логичен довод, но в решението на Холандия няма никаква логика. Дори по въздух не поисхаха да ни пуснат. 15 години изминаха а те не искат дори да започнем от някъде?

13

Иван

преди 1 година

Тоя пък сега съжалявал,все едно не е знаел как ще гласува правителството на страната му?!Не.астник изгърб.н!А гледам никой от изтрещелите холандци не си посипва главата с пепел,че ни е спрял за Шенген.Ама ние и посланниците им не викаме за обяснение и ноти,заради безумните им решения.И какво очакваме да се случи следващия път при гласуването-явно НИЩО!Евала на политиците ни.БРАВО!

12

Анонимен

преди 1 година

И като съжалява нас какво ни топли това?!?! "Убих те, ама съжалявам"... айде у лево! Пълен бойкот на всичко австрийско и холандско!!!

11

анонимен

преди 1 година

С България ли ще се мерите,бе. Никакво затваряне на Мариците, възродете златната ни Добруджа, да се люлеят житните стебла и погледа да не може обхване мащаба. Стига сте внасяли чуждите хранителни остатъци и бракувани стоки.Вашата ***..*** на ЕС., високи мита за преминаване на всичко чуждестрано... ох, изберете мен ще ви покажа и аз как се играе

10

Анонимен

преди 1 година

Румънците работят с австрийски фирми и сега ще ги глобяват. Българите .....всъщност що за хора са това???

9

Дааам

преди 1 година

Ни съм абонат на А1, ни ползвам услугите на ЕВН, Била и ОМВ, но и да имам възможност, любезно ще ги отмина с усмивка. Това ще е моят протест срещу вашето "решение".

8

Анонимен

преди 1 година

То туй извинение звучи малко като: Ша *** извиняваш обаче...

7

Км

преди 1 година

Румънците реагират......а българите пак са отишли за гъби.Такаааа,нали знаете на наведения какво му се случва.

6

Анонимен

преди 1 година

И аз брат,повече няма да си сипвам горива на вашите бензинджийници,да пазарувам във вашите магазини,добре,че не съм и към австрийски мобилен оператор .

5

Анонимен

преди 1 година

Чичка не съжалявай. Имало е "защо".

4

Бонго Бонго

преди 1 година

Това е руската зараза в Австрийският парламент и Холандският. Това са пионките на Путин да спре България. Няма друго обяснение.

3

кх

преди 1 година

АРе и ТУка ЕВН и А1 да се махат няма такова лицемерие!! Защо правят бизнес за милиони в България ако не и милиарди като е толкова корумпирано аре да се махат!!