32

Анонимен

преди 1 година

Каква е тази стъкмистика, 55 процента искали да гласуват с машини? Това е лъжа, не познавам хора, на които им харесва това гласуване с машини.

31

Бонго Бонго

преди 1 година

Млечните. Продукти по скъпи от месото защо???? Защо???? С бензин ли и ги отглеждате кравите?Май крави нямате и спряха сухото мляко, май затуй са скъпи млечните продукти. Досега кво сте яли тогава????? Пак ли запада е виновен или Русия????

30

Бонго Бонго

преди 1 година

Демокрацията Санчо зависи от самите българи.Обвиняват запада и Русия, но всъщност зависи от самите българи. Отворете хладилника. Платихте ли си сметките? Колко заема плащате? Това е заради алчността на българите не на запада. КАК ТОГАВА ХРАНАТА НИ Е ПО СЛЪПА ОТ ЦЯЯЯЛА ЕВРОПАА, КААК??? ЗАЩО Е ПО СКЪПА?Ето кой е виновен. Бг!!!!!! Алчните

29

Бонго Бонго

преди 1 година

Лъжи лъжи лъжи български лъжи..Когато минат и хартиеният избор ще се види, че ПП и Възраждане немогат да влязат в парламента, затова вият . С хонорарите на водещите журналисти да манипулират хартиеният вот ще се окажат с много ако по ГАЩЕТЕ и изхвърлени на боклукай.Долу Радев и ПП. Долу мошенниците и лъжците.

28

Гошо

преди 1 година

Побрък стана с тоя Шенген

27

aZ-ът

преди 1 година

Ако няма Шенген - не ви щем и Еврото. Няма да позволим да бъдем ЕС-предгадие. Или Шенген и Евро или Левче. Аз лично - нямам проблем със второто. Аре бегай...

26

aZ -ът

преди 1 година

Хубавото е прочитайки подобни либерални паскв.. извинявам се - статии, че напоследък у нас има често избори. И на всеки избори - резултатите оборват написаното в паскв... извинявам се - в статията.

25

Анонимен

преди 1 година

вагнеровците от ***, да заминават при приятелчетата си.

24

Анонимен

преди 1 година

Ами по-хубаво да не влизаме, че после пък ще трябва да излизаме. Само си отваряме работа.

23

Анонимен123

преди 1 година

Обадили са се на 1000 подкупени човека, и близки,, ей ти на едни 40/ 50 % Мен някой питал ли ме е какво искам, т.н

22

ERT

преди 1 година

Е на тия 55%, кой им пречи?

21

Тодор Живков

преди 1 година

Вкусни ли са бананите!

20

Анонимен

преди 1 година

Възраждане!

19

ръгнаха им го

преди 1 година

Pъгнаха им го на българите одзаде с Шенген, за пореден път. Само ги pъгат одзаде, а те се радват че са в ЕС и НАТО.

18

до "разочарован

преди 1 година

много нескопосано изказване

17

реалист

преди 1 година

Колкото по-западно се ориентираме толкова по-бедни ставаме и това е факт

16

Анонимен

преди 1 година

"Младите, хората в активна възраст, както и по-високо образованите са привърженици на машинния вот" - всяка теслица, която работи срещу нас, получава винаги същата пропаганда - и за експерименталните инжекции също пропагандата обясняваше как само най-богатите и интелигентните са се набоцали хеехехе

15

Разочарован

преди 1 година

Тоя Костадинов не мога да го гледам,но твърдо ще гласувам за Възраждане,защото от тия евроценности започва сериозно да ми се гади

14

Анонимен

преди 1 година

Шенген няма особен смисъл! По- добре да разширим най- големите КПП- та, да подобрим организацията, да събираме таксички, да преборим корупцията и да направим магистралите, но да си държим контрола на територията щото шенген е безумен и върви към скандали и провал. Мигрантски центрове на границата и директно ги пускаме за Виената- те си знаят къде да идат!

13

Герберски заГбеняк

преди 1 година

До 12 и на теб гледам ти липсва отметката като на мен, точно така! Па и друго си е да има там хартийки (така или иначе наши хора ще ги "броят"). Севда каза да помагаме на вожда, че току виж го вкарали в затвора завинаги.